Jag lovar!

Innan Fredag ska jag ha fixat laddaren! Lovar, det är riktigt hemskt att vara utan dator. Och ni nissar ju så mycket som jag gör, hehe. Ska träna med Felicia idag efter min fiol och sen ska jag prova epilera mina ben, om inte mina hårstrån är för korta. Senast jag försökte var dom det men nu har det ju gått en vecka ungefär. Nu måste jag samla ihop mina tränings saker, vi hörs! Och förresten ni med Android mobiler har väll inte missat att Temple run har kommit till market, eller google play som dom nu döpt om det till. Ladda ned det, vettja!

Vampire Diaries

Hejsan

Min dator laddare är ju trasig som sagt, och det suger! Det ända jag gör på dagarna nu är att titta på TV och går runt. Måste verkligen se till att fixa den, och det är snart. Är inne på min mammas dator just nu, så ja. Tittar på Vampire Diaries just nu, och äter pizza. Mamma och Lovisa är inte hemma så jag är ensam. PARTY! eller inte. Nu börjar det igen, vi hörs, snart hoppas jag!

Jahapp

Ni kommer aldrig kunna gissa vad som just har hänt, eller klart ni kan. Men det orkar jag inte vänta på. Min dator laddare har gått sönder. Andra laddaren jag har sönder, är man skicklig eller? Så jag kan alltså inte använda min dator för tillfället. Ska prata med pappa och se hur vi ska göra. Blir väll antagligen att köpa en ny laddare. Igen. Ska försöka mobil blogga men jag tycker det är så jobbigt utan en app. Men ska försöka göra ett inlägg minst varje dag.

Är hemma

God Morgon!

Är hemma idag från skolan, när jag vaknade imorse kände jag mig inte alls särskillt bra. Så bestämde mig för att vara hemma. Så jag somnade om och vaknade nu ungefär. Så just nu sitter jag och dricker mjölk, jag seriöst älskar mjölk, mjölk är typ min drog.. Fast det var väll inte direkt det jag tänkte skriva om just nu.

Jag läste förresten ut Innan jag dör igår, som jag lånade igår. Hehe, läste ut 300 sidor på mindre än en halv dag. Den var husom helst bra, fast jag vet inte, det var något med boken som jag inte gillade. Kanske var det författarens språk.. Själva handlingen är super bra, samma sak med beskrivningar, men ja. Det var något jag inte gillade med den ändå.
Aja, nu ska jag väll gå och göra en riktigt frukost till mig, vi hörs lite senare!

Your Song

Gud, älskar verkligen denna låt. Så himla underbar. Vi sjöng den på min musik för ett bra tag sen, och den är fortfarande lika bra! 

Ellie Goulding - Your Song


Sjukling

Åkte hem idag innan skolan tog slut eftersom jag hostade, nös så mycekt, min näsa och ögon rinner också en hel del. Väldigt mysigt, inte direkt. Denna veckas start kunde ju helt klart varit bättre. Det har förresten samlats ett lager snö på marken, suck. Jag vill ha vår, och sol! Nu ska jag titta lite på TV och dricka te. Vi hörs!

Jag håller nog på att bli sjuk

God Morgon!

Då var det en ny vekca då. Och vad ska amn säga, den kunde ha börjat bättre. Det snöar ute! och så håller jag på att bli sjuk. Jag som för en gång skull inte ligger efter i skolan, om jag blir hemma någon dag är det helt förstört. Men det kanske finns värre saker att oroa sig över. Eller, det är klart det gör.

Min syster fyller år på Onsdag och jag ska ge henne ***** ****** ***********. Skriver stjärnor ifall hon skulle läsa min blogg, vilket jag faktiskt inte vet om hon gör. Men jag berättar på Ondag vad det är jag ger henne. 

Nej, nu måste jag ta och byta om, och sminka mig. Vi hörs efter skolan! Ha en bra dag!

Det är söndag.

Hejsan!

Bloggen blir alltid så himla seg på Söndagar, men det är ju sista dagen på helgen och då vill man ju gärna ta det lite lugnt och vara borta från datorn. Har i alla fall spelat Innebandy match idag, och vi vann med 3-2, med det var ritkgit nära att det blev 3-1. Sen träffade jag Sofia och efter det har jag inte gjort så mycket. Hade tänkt rita något, men kan inte komma på vad jag vill rita. Sen vore det kanske en ganska bra idé att städa mitt rum. Aja, vi hörs senare ikväll.

Tävlar hos Byfia.com


HISS

Är inte denna bikini ritkgit snygg? Stars & Stripes inspirerat, men ändå inte helt. Förra året var det ju totalt inne att ha en bikini med USA's flagga. Hur tror ni det blir i år, tror ni trenden håller i sig eller är det kanske något nytt som toppar? Denna finns i alla fall på Gina Tricot för 79kr styck, per top och underdel alltså. Har ni förresten hört eller lagt märke till att Gina ska börja sälja mera smink produkter, ögonskugga, läppglans, läppstift och till och med puder borstar och sånt. Klart det inte kommer vara hög klassigt smink, men det kanske är värt att prova något i alla fall. Jag har ju ett svart nagellack därifrån, och det fungerar faktiskt riktgit bra. Inte alls sämre än Depand eller IsaDora!




Söt tunika

Hejsan!

Är inte denna tunika från Nelly väldigt söt. Tänk bara hur snygg den skulle kunna vara i sommar tillsammans med ett par shorts, eller tighta jeans och klackar + bruna ben. Riktigt snyggt! Och ryggen är  det ju inte heller något fel med. Helt klart en tunika som står på min "vill ha"-lista till sommaren. Den finns på Nelly för 299kr i creme och rosa. Men vad tycker ni om den, Hiss eller Diss?


Nu blir det lite roligare

Ska träffa Felicia om en halvtimme i Centrum, och sedan blir det Vampire Diaries vid 19.00! Det får man ju absolut INTE missa. Ska ni kolla eller har ni redan kollat på datorn, kanske? Är riktigt förväntansfull, var ju så länge sedan jag kollade på det. Varför var dom tvugna att ta en paus!? Aja, nu ska jag sluta klaga och göra mig redo. Vi hörs antagligen imorgon!


It's Friday!

Hellu!

Hur mår ni då? Har ni haft en bra början på fredagen? För en gång skull försov jag mig faktiskt inte. Det börjar nästan bli en vana för mig börjar jag märka. Inte så bra. Våra fredagar är helt klart bäst, först har vi Spanska, sedan bild och sen åker vi till träslöjden. Så inga jobbiga lektioner. För jag gillar ju Spanska. Vi fick tillbK våra prov vi gjorde för ett tag sen och jag fick B. Så jag är nöjd. Och Vampire Diaries börjar ju idag igen! Äntligen, så ska hem till Felicia vid 18.30, för innan det dissar hon mig. Så jag får väll vara hemma och ha tråkigt, rolig fredags eftermiddag. Inte direkt. Men nu ska jag väll ta och hitta på något att göra. Vi hörs, antagligen imorgon eller senare idag!

1058069-12-1318533162953_large
We heart it

Oj, vad sent det blev

Hej på er!

Oj, vad sent det blev. Hade tänkt att komma hem lite tidigare än vad jag gjorde idag. Skulle träffat Sofia idag efter skolan och sedan åkt och tränat med Felicia, men Sofia missade synd nog sin buss, så då blev det lite för sent för att hinna träffas. Så istället var jag med Felicia i Centrum tills vi åkte och tränade. Vj kom också. Var riktigt länge sedan jag träffade honom. Sen åkte jag och Felicia och tränade och efter det åt jag middag hos henne, Tacos! Har precis duschat nu också och ska väll försöka gå och lägga mig snart också, vi hörs imorgon. Får se vad jag hittar på, Vampire Diaries börjar ju igen på 6:an klockan 19.00. Dom har ju haft en paus på säkert en månad, eller mer.

Dags att duscha

Hejsan!

Nu har jag lyckats lugna ner mig lite, eller vad man nu ska kalla det efter träningen idag. Förut på slutet har vi alltid kört fys, men n uska vi börja med intervall sprigning. Och fy vad det var jobbigt. Kommer aldrig orka nästa onsdag! Eller jo, det är bara att kämpa på. Det är väll dags att duscha igen då också, duschar ju varje dag nu förtiden! Det kan inte vara så bra varken för huden eller vattenpriserna. Haha, vad rolig jag var nu. Okej, men vi hörs lite senare.

Har föresten gjort en video på hur man använder en hair donut, men min dator har för lite plats (Hur i helvete kan den ha det? Det är för tusan en dator!) för att ha en video på sig... Nått säger mig att jag måste ränsa den lite, kanske.

Stressig dag

Hej, haft en bra dag? Bloggar från mobilen bara så att ni vet. Det är ju onsdag idag vilket betyder stressig dag för min del. Har ju skola, fiol och innebandy på rad utan någon paus. Men jag bloggar när jag kommit hem från innebandy träningen. Vi hörs lite senare!

God Morgon!


Lite nödvändiga saker

Hejsan!

Haft en bra dag? Försovde mig lite imorse, ni börjar nog nästan bli vana vid att jag gör det vid det här laget. Men kom inte särskillt sent, 5 minuter ungefär. Sen efter skolan åkte jag till Centrum med Madde och bytte hair donuten som Mona gav mig till en ear cuff och en ring. Fast det tog ett riktgit bra tag att bestämma mig vad jag skulle ha.. Sen så gick vi till Åhléns och jag köpte lite saker som var slut hemma, så som nagellackremover och sminkborttagningsmedel. Sen på köpet fick man en hårspray, har fått 4 gratis saker den senaste veckan! Sen eftersom min nuvarande ögonbrynspenna typ inte går att vässa längre, så köpte jag en ny. Hoppas den är bra! 

Ska på fiol snart, och efter det ska jag träna med Felicia på Friskis, var ju ett tag sen sist jag vär där nu. Felicia har varit sjuk och så. Men nu så ska vi börja igen. Ska se till att bli i form tills sommaren!. Så nu kör vi! Vi hörs lite senare.




Sov så gott

God Natt!

Sov så gott, en ny (förhoppningsvis) solig dag väntar imorgon. Finns inget bättre än att vakna upp av att solen lyser utanför fönstret. Underbart, man känner sig genst utvilad, pigg och på ett glatt humör. Bästa sättet att börja en dag på, så låt oss hoppas att morgon dagen börjar så. Sov så gott!


Ja, lyckad man är..

Haha, vet ni vad som hände igår kväll efter att jag hade duschat? Jag stod och noppade mina ögonbryn för att få dom lite fina, och jag har såna där ögonbrynsknivar, så att man ska få bort dom små små stråna som nästan är omöjliga att få bort. Det finns ett litet plast skydd för själva kniven, och jag fick inte rikgtigt av den, så jag stod och drog, och "ritch" så åker den av och jag skär upp min tumme. Jag får lite panik, även fast det knappt gör ont och försöker spola bort blodet, väldigt smart.. jag vet... När jag märker att det inte går särskillt bra och att det bara fortsätter att rinna och rinna tar jag en pads och trycker emot, och det bara rinner igenom. Så jag tar två nya pads och håller emot och försöker stoppa allt blod, och efter ett tag ser jag hur det börjar bildas en mörk röd fläck på dom också. Så tar tre stycken och viker dom och tejpar fast dom runt min tumme. Så hade typ ett bandag på min tumme när jag skulle lägga mig. Sen på morgonen har det fortfarande inte slutat blöda, och inte nu heller.. Jag undrar vad jag skar sönder egentligen i min tumme... Tur nog så gör det inte särskillt ont, i alla fall om jag inte trycker mot det. Och dom där knivarna ska till och med vara speciall designade så att man inte så lätt ska kunna skära sig på dom.. Två gånger har jag lyckats göra det också.. Är jag inte duktig?

Mysigt det ser ut, eller hur..?




Lite shopping

Hejsan!

Kom på att jag har glömt att visa er lite saker jag har köpt den senaste veckan. Allt är ifrån BiKBoK, Linnet fick jag gratis när jag köpte jeansen och Felicia köpte ju en tröja till mig förut, så köpte en till henne, och då fick jag örhängerna. Kom hem för träningen för ungefär en timme sedan och än så länge har jag int egjort så mycket, men ska väll ta och gå och duscha, och sen blir det middag. Vi hörs!





Good morning sunshine!

God Morgon!

Solen skiner och det känns som om det kommer bli en riktigt bra dag! Kommer ju kunna ha mina converse. Jag fick dom igår förresten, kom på att jag aldrig skrev något om det igår. Min syster hade ju inte hunnit köpt någon present till mig ännu, så igår medan jag satt och målade tavlan så kom hon in med ett paket. Hade aldrig kunnat gissa att det var Converse! Har bestämt mig för att lägga upp flera bilder här på bloggen, så här får ni 3 bilder!




Mina presenter

Det tog sin lilla tid, men nu har jag fotograferat allt jag har fått i födesledags present. nej förresten, kom på att jag glömde fota Maddes första present.. En body lotion som hon köpte i Amsterdam när hon var där i början av veckan. Hur som helst, har har ni allt förutom det! Sen fick jag ju pengar av pappa också, men dom är ju på mitt kort, så blir lite svårt att fotografera det... Och sen tog det 50 år för bilderna att laddas upp på bloggen..


Tro, Hopp, Kärlek-berlock från Felicia


Halsband och örhängen + mini mascara från Linnea


Nagellack och ring från Johanna


Nagellack, nyckelring och ansiktsmask(er) från Anna


Hair donut och hårnålar från Madde

Tho body shops Chokomania body lotion från Mona + en hair donut, men eftersom jag fick en av Madde så ska jag byta den till något annat.


USA-converse av Mamma och Lovisa!!!!!! :D


Böcker från Mormor och Morfar


Hälso bok från Mamma

Fake tatueringar av Mamma (hehe)

True love is forever

Go kväll!

Har ni haft en bra dag? Kom hem för ett väldigt bra tag sen från Innebandy matchen, vi förlorade. Med 9-1... Men men, vi kämpade på och ett tag i början stod det 1-1! Efter matchen åt vi lunch, eller kanske snarare tidig middag på McDonald's. Hehe, nyttigt nyttigt! Efter det när vi kommit hem fortsatte jag med min tavla. Och skissade upp den på Canvas tavlan och sedan började jag leta efter akylfärgerna, som jag säkert inte användt på 5 år. Men jag hittade dom i alla fall nere i källaren och då satte jag igång att fylla i konturerna. Det tog sitt lilla tag och jag blev nyligen klar med den. Kanske inte världens finaste, men med tanke på hur länge sedan det var jag målade senast, är jag faktiskt nöjd. Fast texten blev väll.. ja.. väldigt misslyckad.. Vad tycker ni? Ska föresten ta och fota allt jag har fått och sånt nu, ni får se det snart!



Håller på att skissa..

Hej på er!

Har haft en ganska ull prppad helg så har inte hunnit blogga något särskillt mycket. Men nu när helgen nästan är slut så blir det vanlig uppdatering. Men först, så ska jag iväg på innebandy match. Vi ska mäta Åkersberga och jag ska stå i mål. Önska mig lycka till, för det lär inte gå så bra.. Ni ska få se alla saker jag har fått och lite andra roliga saker, eller vad man ska säga. Håller på att skissa upp för en tavla jag ska måla också, föreställande två händer som formar ett hjärta. Än så länge har jag bara ritat på ett vanligt papper, men ska sen skissa upp den på en canvas, eller vad det nu kallas och sedan fylla i med akrylfärg och lägga till skuggor och sånt. Hoppas den blir fin. Så här ser den första skissen ut. Vi hörs senare, Ha en fortsatt bra dag allihopa!



Har försökt rita av denna bild (källa)




Super idé

Okej, jag orkade aldrig med att göra en fin bild i gimp och powerpoint. Förlåt. Men jag hoppas att ett vanligt inlägg duger. Har förresten precis målat mina naglar och användt mig av Konad nagelstämplar, införskaffade ett litet kit med nagelstämplar och sånt i början av sommaren förra året i Estland. Och det var ett tag sen nu som jag använde det. Så tänkte passa på inför imorgon. 

Nu till min väldigt roliga idé enligt mig själv, hehe. Imorgon, istället för att ha någon stor tårta eller kaka eller ngot sådant. Har jag bestämt mig för att ha cupcakes. Men inte vilka cupcakes som helst, utan alla ska få göra sin egen cupcake! Imorgon bakar jag choklad muffins och fixar ihop massor av frostning och dekorationer. Sen efter att vi har ätit får alla dekorera sina egna cupcakes! Är inte det super roligt!? Jag tycker det i alla fall.

Fina inspirations bilder på cupcakes från we ♥ it.
65869_371971379487472_1793289657_n_largeTumblr_m0j1xrzgpj1rq7xi1o1_500_large425453_124200411042264_100003569170397_95868_278293543_n_largeTumblr_ksm58rtrtj1qzfya1o1_1280_largeTumblr_lzx9j7ucgx1qgv7efo1_500_large

Hemma nu

Hejsan!

Försovde mig imorse så hann inte skriva något på morgonen. Men nu ör jag hemma och har precis ätit en toast. Innan det var jag en snabbis i centrum och letade efter ett spel som heter tjejmiddag. Men fanns inte någonstans. Så köpte en kortlek med sanning och konsekvens frågor, neb funderar nästan på att lämna tillbaka den imorgon. Snart kommer planerna för imorgon upp, ska bara göra en snygg bild i gimp och powerpoint först. Så vi hörs snart!

Min födelsedag

Hej på er!

Nu har jag kommit hem från träningen och så har jag hunnit äta middag. Snart ska vi äta lite Ben & Jerry's. Mums! Det var länge sedan. Hur som helst, tänkte visa er det jag fick i födelsedags present på Fredag/Lördag efter min fest. Men så länge kan jag skriva vad, Av pappa fick jag 2500 kr, av min farfar fick jag 500 kr, av min mormor och morfar fick jag två böcker; Järnprinsessan och Järnkonungen. Av mamma fick jag pennor som går att rita på huden med, kan ju vara bra för mig med tanke på hur mycket jag ritar på mina armar. hehe. Sedan en bok om tatueringar och en bok om hälsa. Min syster hade inte hunnit köpte något, men jag antar att jag får något på Fredag.

Köpte även ett par jeans idag på BiKBoK och dom har ett erbjudande att när man köpte ett par jeans fick man ett valrfitt plagg på köpet upp till 149:- Så det blev ett par (riktigt sköna och snygga) jeans och ett vitt linne med öppen rygg. Ska nog ha på mig det på Fredag, så ni får se det då. Imorgon kommer det upp planera för min fest, eftersom jag inte har planerat något alls ännu. Förutom en sak, och det kommer bli super mega awesome! Har värsta bästa idéen. Det får ni veta imorgon. Kram på er, blir mycket bättre uppdatering imorgon förresten!



KONY 2012

Ni som inte har kollat på den här videon, gör det! Det är 30 minuter av erat liv som jag gott tycker ni kan slösa bort med att kolla på den. Dela den på er facebook, bloggar, twitter alltihopa ni kan komma på! Det är värt det, gör så att världen får reda på Joseph Kony så att man lyckas stoppa honom!


Träning

Hej på er!

Nu måste jag verkligen springa över till Linnea, har träning om 25 minuter, fast vi ska vara där om 10 minuter. Så vi hörs efteråt. Ska berätta allt om gårdagen. Vi hörs!

GRATTIS!!!

Känner mig nästan lite egoistisk nu... Men bara nästan. Så grattis till mig! :)

Tips på 7 bra tonårs böcker!

Beskrivningarna och bilderna är från Bokus

Vet ni vad det är för dag imorgon..?

Vet ni vad det är för dag imorgon...? Det är... MIN FÖDELSEDAG!! Yepp, imorgon klockan 13.14 blir jag 14 år! Yey! Fast dessvärre kommer det nog inte bli en så speciell dag. Jag har ju fiol den dagen och sen är det ju skola dagen efter. Brukar nästan alltid fylla år på Sportlovet, det är så mycket bättre! Men men, jag ska inte klaga. Jag fyller ju år trots allt. Men jag hoppas ändå ni har lite förståelse om det inte blir så mycket bloggning den dagen, men jag ahr ställt in ett tidsinställt med lite boktips. Sen ska jag väll ställa in något tills kanske. 

Har förresten stora problem med utskriften av inbjudningar till mitt födelsedagsparty som jag ska ha på Fredag. Vi har ingen färgskrivare hos mamma, så jag mejlade dom till pappa, så att han skulle kunna skriva ut dom och sen skulle vi hämta dom. Men det första mailet gick aldrig iväg, och sedan när jag försökte igen, använder mig av PDF så blev det någon stor text över allt. Så nu har jag maialt över allt i paint. Men det tar ungefär 40 år innan mailet kommer fram. Så ja, det tar lite tid. Jag hoppas jag får dom klara innan imorgon. Annars blir det lite sent att dela ut dom, kanske. 

Kram på er, vi hörs imorgon! Om inte, så hörs vi i övermorgon!

Hair donut

Hej på er!

Hur har ni haft det idag? Kanske har ni haft sportlov, eller så har ni som jag varit i skolan eller på arbetet. Eller kanske något helt annat, vad vet jag.

I alla fall hade svenska idag i skolan, vi håller på att läsa Tusen gånger starkare, som jag redan har läst tyvärr. Så lite tråkigt är det. Fast boken är fortfarande väldigt bra, helt klart en bok som flera borde läsa! Tror nog jag ska göra ett litet boktips inlägg snart. Sen skapade jag eget Natriumklorid, vanligt salt som vi använder i maten på NO:n. Och medan jag höll på med det så missade jag lunchen. Så har precis ätit en skål med yoghurt här hemma. Borde nog äta något mer också egentligen. Sen så gjorde jag prov på Salter och det gick väll helt okej. Känns som den här dagen har varit längre än vad den låter som..

Hade föresten en (hemmagjord) hair donut i mitt hår idag. Även fast jag har kort hår så fungerar det faktiskt. Och det är enklare än vad man kanske tror att använda den. Kan lägga in en liten bild guide sen säkert. Ska träna innebandy idag, som vanligt. Så vi hörs senare ikväll!


Mascara tips

God morgon!

Varför inte börja dagen med ett litet tips på hur du kan hitta mascaran som passar dig, tipsar även om några mascaror jag använt. Och någa enkla knep för att få dina ögonfransar finare.

Hitta rätt mascara:
Först kan det vara en ganska bra idé att komma på varför du vill använda mascara. Vill du att dina ögonfransar ska se längre ut, eller vill du ha mera volym, eller kanske att dom ska se mörkare ut (Då är det nog däremot smartare att bara färga dom)? Eller inte varför alltihop! När du väl har funderat ut det är det dags att börja leta! Du kan t.ex googla på "Volym mascara" eller "Mascara som ger längre ögonfransar" eller liknande saker. Sen när du hittat en du tycker verkar bra, leta efter recensoner på t.ex bloggar, för att se om den verkar så bra som du tror. 

Lite övriga tips
Böj ögon fransarna innan du använder mascara, annars riskerar du att dina ögonfransar bryts av. Vill du att "böjningen" ska hålla längre, blås några sekunder med en hårtork på ögonfransböjaren innan du använder den.

Vattenfast mascara är mycket tunnare än  vanlig mascara, vilket gör att du slipper små svarta flisor under ögonen, sen håller sig ögonfransarna sig mycket bättre uppböjda när du använder vattenfast mascra.

Tänk på att alltid ta bort mascaran på kvällen, om du såklart inte vill att dina ögonfransar ska ramla av. Men vem vill det?

3 Mascaror jag har använt:



Maybellines Define-A-Lash
Min absoluta favorit! Jag riktigt älskar den! Den får mina ögonfransar att bli riktigt långa och separerade. Den ger dessvärre inte så mycket volym, men jag själv letar inte efter volym när jag väljer mascara. Borsten är böjbar, och jag ser inget problem alls med det. Men jag tror inte direkt det gör någon större skillnad heller för den delen. Finns i både vattenfast och normal.


LÓRÉAL Double Extension Waterproof
Helt okej mascara ändå. Jag förstår däremot inte riktigt meningen med den vita delen, den ska innehålla fiber som förlänger fransarna. Men själv märker jag dessvärre ingen skillnad om jag använder den eller inte. Men den svarta delen så att säga fungerar helt okej, fransarna blir ganska långa och separerade, några klumpar får jag ändå. Men som sagt, en helt okej mascra.


LÓRÉAL Volume Million Lashes Extra-Black
Den här gillar jag inte alls. Förpackningen och borsten är klumpig och svår hanterbar. Jag tycker inte man får ett särskillt bra resultat alls för den delen, fransarna känns inte ens extra mörka. Varken volym eller längd ger den heller. Bara ett par ihop kladdade ögonfransar med klumpar. Helt klart en dålig mascara!




Lägg till "Tidigare inlägg" och "Nyare inlägg"

Många saknar den lilla länken "Tidigare inlägg" längst ner under kategorisidan. Även fast man har skrivit över t.ex 50 inlägg. Då kan man ju tycka att den ska synas. Det beror antageligen på att du i såna fall saknar själva koden i din kodmall. Så här får ni en liten guide på hur ni fixar till det. + Hur du ändrar storlek, färg och font typ.


1. Gå in på Design och välj kodmall och välj kategorisida sedan.


2. Leta upp koden </tag:entrylist>

3. Mellan <hr class="separator" /> och </tag:entrylist> klistrar du in denna kod:

{% if loop.last and pagination %}<div style="text-align: center; font-size: 12px;"> {% if pagination.page_number != 1 %}<a style="padding-right: 30px; color:#000000; font-family:verdana, arial" href="{{ category.slug }}-{{ pagination.page_number - 1 }}.html">Tidigare inlägg</a>{% endif %}{% if pagination.page_number not in (pagination.total_pages, pagination.total_pages - 1) %}<a style="color:#000000; font-family:verdana, arial" href="{{ category.slug }}-{{ pagination.page_number + 1 }}.html">Nyare inlägg</a>{% endif %}{% if pagination.page_number == pagination.total_pages - 1 %}<a style="color:#000000; font-family:verdana, arial" href="{{ category.slug }}.html">Nyare inlägg</a> {% endif %} </div> {% endif %}


4. För att ändra hur länkarna ser ut ska du ändra det jag har markerat på bilden.

20px = storleken
color:#555555 = färgen
font-family:tahoma = fonten/text typen

5. Glöm inte att spara!

Hoppas det hjälpte er! Kram
</tag:entrylist>

Då var dom klara

Nu är mina macrons klara, egentligen blev dom klara för ungefär 1 timme sedan. Men efter det åkte jag och handlade med mamma. Så har inte hunnit skriva något försten nu. Så nu till resultatet: Jag gjorde alltså choklad macarons med hasselnötsmassa. Trots den ganska dåliga starten så blev dom faktiskt bra! Jag har ju egentligen aldrig ätit macarons förut, så jag har inget att direkt att jämföra med. Men jag tyckte att dom blev goda. Kanske lite mycket florsocker smak bara, men för att vara första gången jag gör macarons så tycker jag nog ändå att dom blev bra! Receptet har jag skrivit i ett tidigare inlägg som ni hittar här.






Det går inte så bra det här

Dom har stått inne i ugnen i typ 1 timme nu, och dom är fortfarande inte klara. Eller brända för den delen heller. Enligt receptet ska dom enkelt gå att lyfta från bakplåtspappret, men när jag försöker ramalr dom sönder. Känns som jag har gjort något fel... Fast ingen har ju sagt att det är enkelt att göra macrons för den delen. Önska mig lycka till nu, med gräddandet av dom.

Gissa vad jag gör

Blev en ganska lugn hemma dag istället för att träffa någon. men nånting måste jag göra tänkte jag och gick till Centrum och köpte lite ingredienser till.. ja, till vadå? Macarons såklart! Har precis tryckt ut små plättar (eller vad man nu ska kalla dom) på en plåt. Och nu innan jag stoppar in dom i ugnen ska dom stå så i 45 minuter. Nu måste hag tyvärr förstöra era tankar på hur fina dom är, dem ser ganska hemska ut. Olika stora och inte helt runda direkt. Men men, smeten var god i alla fall, och jag kan ju alltid hoppas på att dom blir goda när dom är klara. 



Sista dagen

God Morgon!

Idag är det sista dagen på lovet. Vad snabbt det har gått. Nu är det bara att börja se fram emot Påsklovet. Undra vilken vecka de var nu igen.. Hm.. Vecka 15, just det! Hur som helst, idag har jag egentligen inte heller några planer. Får se vad som händer, kanske bara blir hemma och tar det lungt. Hoppas ni får en bra dag!

Ny jacka

Hejsan! Har eran dag varit bra?

Jag träffade Felicia vid 12.30 och vi gick runt i Centrum och kollade efter skor till henne, en vårjacka till mig och lite andra kläder och smycken. Köpte den fina jackan som finns på Gina Tricot som jag har nämnt förut. För 499:- blev den min. Sen hade dom ett väldigt bra pris på mysiga stickade tröjor på BiKBoK, 50:- bara! Så Felicia köpte en vinröd och en grå till sig själv, och en beige till mig. Tack så mycket, puss! Sen åt vi lunch, eller hon åt lunch på Espresso house, jag hade lite ont om pengar, så åt en cookie istället. Sen så letade ju hon efter ett par skor så vi åkte ända till Arninge till skopunkten och hon hittade ett gulligt litet par svarta skor med en liten klack för 300:-, om jag inte minns fel nu.




You're on my heart just like a tattoo

Vad sägs om lite musik så här på eftermiddagen? Den här låten är ju egentligen väldigt gammal, hela 4 år. Men det betyder ju inte att den måste vara dålig. Så här har ni:

Jordin Sparks - Tattoo

Solen skiner

God Morgon!
Solen skiner och snön har nästan smält bort nu. Känns som en ganska bra start på näst sista dagen på sportlovet. Fast dessvärre har jag inga planer för dagen, får se vad jag hittar på. Antagligen får det bli en lugn hemma dag eller så kanske jag hittar på något med någon. Jag skulle kunna baka, för om jag ska göra macrons till mitt födelsedags party kanske jag borde ha övat en gång. Vi får se, hoppas ni får en bra dag!

Galet snyggt!

Gud, jag borde verkligen ta och sluta kolla runt på olika inrednings tips. Det slutar bara med att jag blir galen av längtan tills jag kan flytta och göra om mitt rum, det ska bli perfekt! Vita väggar med fågel siluetter och citat. En bred säng med massor av kuddar med texter. Stora fönster och vita genomskinliga gardiner. Det kommer bli så perfekt! Och nu till min nya upptäckt av ett super snyggt inrednings tips. Får ta och tacka Designtjejen.blogg.se som visade mig den första bilden. Sen så klart var jag ju bara tvungen att googla det. Så här får ni lite fina inspirations bilder på grenar som används som klädhängare. Sen är det ju så enkelt att göra själv, bara att ta en gren måla den vit, eller varför inte någon annan färg. Skruva upp två krokar i taget och sedan hänga upp grenen i kedjor. Galet snyggt + modernt, eller vad tycker ni?


hängare branch hanger - lackerat gjutjärn, vit hängare träd

Klicka  på bilderna så kommer ni till dess källa.


Freja

Märker att min blogg börjar gå mott hållet kattblogg. Hmm.. Eller kanske inte, eller jo, lite. Problemet är bara det att det är för mörkt ute för att fotografera just nu. Bilder blir ju så mycket bättre i dagsljus. Så däför visar jag er bilder på Freja som jag tog igår. Men visst är hon fin? Norsk skogkatt för er katt intreserade, men det kanske ni redan såg? 



Snygg Snygg Snygg


Ingen Bowling

Hej på er igen!
Skulle ju åkt och bowlat med min pappa, men dom från bowlingen ringde och sa att banan vi skulle bowlt på var sönder. Och alla andra banor var fullbokade. Så istället för att bowla åkte vi in tll stan och åkte gokart. Woo, mycket roligare. Sen efter det åkte vi till Texas Longhorn och åt middag. Fajitas med kyckling och grillade grönsaker åt jag. Och det var riktgit mättande, så vi skippade efterätten. Istället köpte vi chokladmandlar med kanel. Mums, så nu sitter jag med en liten skål med mandlar. Har förresten inte lämnat tillbaka mina skor ännu, och diag var sista dagen. Så verkar som jag får leva med dom, haha. Nejmen, mamma tror nog att om jag tejpar mina fötter innan jag använder dom i typ 2 veckor så borde jag nog sen kunna ha dom, utan att få blåsor. Får hoppas på det, för dom är ju så snygga!

Bowling!

Hejsan!
Sovde över hos Felicia igår, därför bloggade jag inget. Hehe. Men det kanske ni redan hade gissat, eller inte. Men snart kommer min pappa och hämtar upp mig så ska vi iväg och bowla, och sedan äta lunch. Men vi hörs lite senare, tänkte bara uppdatera er lite snabbt.

Grattis på födelsedagen!

Gissa vem, eller vilka som fyller år idag? Nej, förutom Justin Bieber...

*trumvirvel*

Mina små söt och perfekta katter! Hela 4 år fyller dom idag, 41 år i kattår. Så stora dom har blivit, tänk att det var ungefär 4 år sedan vi bestämde oss för att skaffa katt. Åh.. minns den dagen när vi såg Nisse, och det blev lite Ferdinand-moment "Honom ska vi ha!". Awe, älskar dig Nisse, och såklart dig också Freja. Puss på er! 



Shoppingen från igår

God Morgon!
Har ni några planer för dagen? Själv tänkte jag bara ta det lungt och gå till centrum och försöka lämna tillbaka mina skor. Jag har fått 4 blåsor på mina tår från att jag använde dom igår. Så jag kommer knappt kunna använde dom någon gång. Snyft, jag som älskade dom så. Men här kommer också bilder på sakerna jag köpte igår, Glasskålarna är från LAGERHAUSE och nagellacket och dom små tofsarna är från Åhléns. Ha en bra dag!