Vad jag har för mig

Hej på er!
Förstår verkligen inte hur folk orkar blogga på sommaren.. Jag menar, det finns ju så mycket roligare saker att göra än att tänka på bloggen hela tiden. Har varit med Linnea väldigt mycket eftersom hon bor så nära, och vi har hittat en skateboard. Så vi håller på att lära oss lite. haha. Var även och såg på bio med mamma (hehe), The Amazing Spiderman. Sen har jag varit ute och fotat med Linnea, badat massor och cyklat lite. Men det är väll det jag har för mig just nu. Så vi hörs väll lite då och då. Men när skolan börjar igen, då blir det nog uppdatering ska ni se.
 

Photoshot med Linnea


Ålands kryssning med Linnea

Okej. ja.. Detta var väll kanske lite impuslivt men igår och idag så har jag varit på en 23 h kryssning till Åland med Linnea och hennes familj. Båten åkte igår vid 6 tiden och så kom vi fram idag halv 4. Vi bestämde det igår vid lunch och då var det bara hem och packa, haha. Nejmen vi har haft jätte kul och shoppat lite på taxfreen, nagellack från Essie och ett par trosor från Björn Borg. Finns inte så mycket mer att säga, så jag lägger upp lite bilder! Alla bilder är från instagram, ni får leva med det.
 
Vilken fint namn våningen, eller man kanske säger däcket vi bodde på hadde..

Dagen igår, eller kvällen.

Mona åkte hem för 1 timme sen ungefär och jag har precis duschat. Vi stannade uppe till 8 (På morgonen alltså) och sedan sov vi till halv 4. Vi bakade cupcakes, kollade på 3 filmer; American Pie: Reunion, House Of Voices och Strangers With Candy. Och alla förutom American Pie sög. Dom var skit konstiga, speciellt skräckfilmen (House Of Voices). Nej, rekomenderas inte.. Sedan när vi vaknade gjorde vi lite brunch med vattenmelon, potatisbullar, bacon och baguette. 
 
 

21 Juli

Snart kommer Mona hit och sedan sover hon här. wie. Har sprungit i skogen idag igen. Och nu håller jag på att äta lite lunch. Mamma har precis gått till jobbet, hon kommer inte hem försten vid 22 ikväll. Bilden passar väll inte direkt in med texten, men den äger ju!
 

Aktiv dag

Hej på er!
Blir ett ganska, eller ja.. väldigt sent inlägg idag. Har varit ganska aktiv idag faktiskt, om jag får säga det själv, har sprungit i skogen igen, handlat med mamma, damsugit, duschat och fräschat till mig lite. Har även gjort pannacotta nu på kvällen, den borde vara klar snart. Har förresten ändrat mig angående vilken låt som är den bästa just nu. "Save him" av Justin Nozuka (Samma person) är så jädra bra. Älskar texten, och melodin, och hans röst och typ allt. 
 
 

En fin dag

Uppdatering är ju inte direkt den bästa just nu. Villket jag är ledsen över. Men det är ju sommar och då sk aman ju inte sitta inne vid datorn hela tiden, villket ni inte heller borde göra. Har precis kommit hem efter att varit ute i skogen oh sprungit 4 km. Senare idag ska jag till mina kusiner och vi ska bada och fira min kusin som fyller år. Så grattis Johanna! Nu ska jag stretcha. vi hörs! 
 

Tränat

Träffade aldrig Madde idag.. haha. Har istället lagt in rena kläder i garderoben, åkt och handlat med mamma. Har köpt en present till min kusin som fyller år imorgon. Så imorgon ska vi till dom och fira henne. Sen så har jag tagit en intervall runda i skogen också på 4 km. Kom precis hem efter den och nu ska jag duscha, och noppa mina ögonbryn (!) usch så dom ser ut.. VeckoRevyn kom förresten idag så nu har jag något att läsa. Och jag har kommit på va djag vill göra efter 9:an. Åka till usa som utbytesstudent i ett år. Gud vad roligt alltså, det enda kanske lilla negativa är att man kommer vara ett år äldre än alla när man sk abörja på gymnasiumet. Men vem bryr sig egentligen. Så nu ska jag bara inte glömma bort det tills nästa sommar och sedan måste jag övertala mamma och pappa.. Men jag har ju några månader på mig. Nu ska jag duscha. 

Justin Nosuka - After Tonight

Bästa låter någonsinn. ♥ Känns som om jag säger det om alla låtar.. Men den här är verkligen bra, för att vara 5 år gammal också! Nu ska jag byta om sedan ska jag träffa Madde, vi hörs lite senare.
 

Det perfekta halsbandet

Åh.. hitta ett så himla fint halsband. Minns ni när jag skrev om att jag var intrerserad av att skaffa ett halsband med en fågel? Om inte finns inlägget här. Och jag måste verkligen säga att jag har hittat den perfekta berlocken. Pärlan är från Swarowski och fågeln är av antiksilver. Den säljs egentligen i Storbritannien, men dom skickar även till resten av världen. Särskillt dyr är den heller inte, £15 vilket är lika mycket som 165 kr ungefär. Så fint, varför kan jag inte fylla år på sommaren!? 
 
SILVER SWAROVSKI PEARL AND BIRD NECKLACE

LOL

Kom hem nyss från stan efter att ha sett på LOL, och jag måste säg att jag älskar den filmen nu. Så himla bra, jag är kär, typ. Se den, om ni inte redan sett den! 5/5 eller nej 100/5 alltså omg, sååå bra! Måste helt klart skaffa sen när den släpps. Och låten som är med i filmen, dör så bra den är. Okej.. ja.. För övrigt köpte jag en tröja på Gina, Den med trycket Sea Of Love. Den var inte på rea och den fanns egentligen inte i min storlek.. Men jag köpte den ändå. hehe. Nu ska jag diska, vi hörs. 
 

LOL med Mona

Jag har precis fixat mig och nu ska jag iväg till tåget och träffa Mona, vi ska in till stan och kolla runt lite, sedan 15.30 blir det bio. Vi hade tänkt se LOL. Typsik tjejfilm, men inget fel med det. go tjejfilmer! Kanske blir ltie shopping också, vem vet. Det är ju rea lite överallt nu. Nej, nu måste jag verkligen gå! Kommer nog inte bli så många inlägg idag, men vi hörs väll ikväll!
 

Shoppat

Efter att jag tvättat så gick jag och systern min till Centrum och fyndade lite på rean. Köpte ett par nya Flip flops från Accessorize för 60 spänn, sjukt billigt! Köpte ett par förra året på rean också, men har använt dom så mycket att det har gått hål i hälen. Sen så köpte jag en fin ring också, har kollat på den när den inte var på rea, men 95 kr kändes lite dyrt. Men med 70% rabatt så fick den följa med hem! Har kollat runt lite efter en skateboard också, Junkyard har rea på några, och måste säga att jag gillar denna från Blind, 550 kr för en 1099 kr är ju skit bra!

Nytt skal

Har ni sett mitt nya snygga skal? Beställde det den 25 Maj (!) från Frydaze.com och nu under veckan kom det. Sjukt lång tid det tog, men jag är nöjd ändå. Har jag tur kanske jag slipper fler sprickor.. Borde verkligen ta och skaffa en plastfilm att sätta på skärmen..
 
 
 
 

Skateboard

God Morgon!
Idag ska jag tvätta, och det var väll allt som är planerat. Mina dagar är ju helt fyllda med saker verkligen.. men det kan ju vara lite skönt att ta det lungt dom första dagarna efter att man kommit hem. Förresten så vill jag skaffa en skateboard, på Stadium Sports Camp provade jag och Linnea på skateboard, och det var fett roligt. Så nu har vi bestämt att vi ska skaffa varsinn och lära oss. Får se när det blir av.. haha.. Fast mamma sa att det inte var helt otäknbart i alla fall. Nu ska jag byta om, men vi hörs!

Underbar Rabarberpaj

Så himla god denna rabarberpaj är! Mm, så krämig, mjuk, söt, lagom sur och alldeles underbar! Världens godaste paj, nej, efterätt, någonsinn! Inte alls svår att göra, ändå blir den så god. Finns inte nog med ord för hur god den är, men ni fattar nog. Här är receptet!
 
1 dl havregryn
2,5 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
100 g smält smör
1/2 tsk salt 
1 tsk bakpulver 
1 vispat ägg
4-5 rabarber stjälkar
 
Skala rabarbern och skär den i mindre bitar, smöra en form och sprid ut bitarna.
Blanda de torra ingredienserna. 
Slå ned det vispade ägget och smöret sedan i de torra ingredienserna.
Blanda väl och fördela jämt över rabarber bitarna med fingrarna.
Grädda i ugnen på 200 grader i ca. 20 min. 
 
 

Handla med mamma nu

Ska åka och handla med mamma, och sedan ska jag baka världens godaste rabarberpaj. Mormor gjorde den åt oss när vi var i dalarna, och eftersom den var så god bad jag om receptet, sen så plockade jag rabarber innan vi åkte hem. Så att jag skulle kunna använda "färska" rabarber. Ger er receptet sen när pajen är bakad, och jag har någon bild att lägga ut. Nu ska jag byta om, och sedan skulle vi åka. Vi hörs när pajen är bakad!

Bilder!

God Morgon!
Vad skönt det är att vara hemma igen. Har speciellt saknat duschen, och min säng. Hade tänkt tvätta alla kläder idag, men det fanns ingen tvätt-tid, så det får bli imorgon istället. Får gå runt i pyamas hela dagen idag. Så kan ju börja med att berätta lite om fiol lägret jag var på, finns kanske inte så jätte mycket att säga egentligen, eftersom vi bara är där över dagen några timmar och lär oss låtar, och sedan i slutet av veckan har vi en konsert där vi spelar upp låtarna. Vi var även med på Bingsjöstämman. Sedan var vi också med och spelade och lyssnade på Ethno konserten. Ethno är ett musikläger också, fast med ungdomar från hela världen. Super coolt! När lägret var slut så gjorde jag inte så mycket, det regnade så det blev inte så mycket av med att bada, men jag har läst en massor. Just nu läser jag en bok som heter Grottbjörnens folk, och den är super bra. Har en massa bilder, men här är några.

Jag är tillbaka!

Hej!

Nu var det ett bra tag sen sist. Men nu är min sommar blogg paus över. Har kommit hem från Dalarna nu och nu har jag tillgång till datorn hela tien. haha. Har en hel del saker att berätta, emn det får jag ta en annan gång. För nu är jag alldeles för trött för att skriva så mycket. Men vi hörs imorgon med massor av inlägg, och bilder!