American Apparel

Hej på er.

Åkte till stan efter skolan med Madde och var där tills 18.30. Hittade klänningen, men tyvärr var den alldeles för urringad för mig. Synd. Hittade i alla fall en annan på American Apparel, en gul transparent långklänning, för 669 kr. Känns ju nästan lite dyrt, men kanske. Bokade även en make up rådgivning på The Body Shop den 12:e Juni. Har stadsvandring med skolan då. Så efter det stannar jag kvar i stan och ja, kanske köper den där klänningen från American apparel, om jag inte hittar något bättre. Ska äta nu, så vi hörs.



Lite bråttom

Hej på er. Detta blir ett snabbt inlägg, för jag måste gå alldeles strax. Ska göra prov på skelettet idag, kommer nog gå ganska bra. Sen har vi "vårsalong" i skolan, i blden har vi fått göra valfri sak som har något med "händer" att göra. Jag itade ju bilden där det står LOVE med händer. Så ja. Sen kanske det blir att åka till stan och kolla efter klänningen, men det får vi se. Ha en bra dag!



Sann lycka

Dam - Dry Lake - CocoDry Lake - Coco

Brukar ni ibland bli så himla glada att ni sitter och ler för er själva framför datorn. Det händer mig hela tiden, när jag hittar något jag letat efter. Och gissa varför jag ler just nu. Klänningen som försvann från nelly, som jag sedan mejlade och frågde efter utan några resultat. Jag fortsatte att kämpa och tillslut, så hittade jag den, på en annan hemsida. Sen verkar märket, Dry lake som det heter. Ha flera återförsäljare i stan. Så gissa vad jag ska göra inom snar framtid. hehe, stan, here i come.

Henna

Mona håller på med ett bildprojekt med henna. Så då passade vi på att sno lite från henne när hon var klart. Det var super roligt typ, jag som gillar att skriva och rita på mig själv annars. Som på bilderna över såg det ut innan vi skrapade bort det. Sedan blir det orange färgat. Nu ska jag måla mina naglar i fransk maniky, de ser mycket längre ut då.

Förkrossad nu

Hejsan!

kom hem för ett ganska bra tag sen.. Men kom inte på vad jag skulle skriva om, så väntde tills jag fått något att skriva om. haha.. Har lagt till en fin liten länk till klänningen på mitt internet, så att jag ska kunna kolla hela tiden om den blir slutsåld eller nåt. Och gissa vad som har hänt nu när jag kollade. DEN ÄR BORTA! Snyft, jag som äntligen hittat en tänkbar klänning igen, det här ska visst alltid hända mig. Förkrossad som jag är har jag nu mejlat Nelly.com och frågat, om den kommer komma in igen.. haha.. Så jag får väll hålla tummarna.



Onsdag morgon

God Morgon!

Snart ska jag ta och åka iväg till skolan, funderar på att cykla till bussen, så att när jag sen efter att jag slutat snabbt kan ta mig hem så jag slipper ta med fiolen till skolan. Har fiol i eftermiddag alltså, någon sorts konsert för elever av elever. Så jag måste komma på vad jag ska spela.. Hmm.. Sen har jag inget mer idag och göra, får väll se vad jag hittar på. Hoppas ni får en bra dag!



Sommar outfitt

Åkte till gymmet efter min fiol och tränade lite. Var så osmart och tog inte med mig några långbyxor, så var tvungen att gå hem, i shorts. Frös typ ihjäl. Var super hungrig också, så åt omelett så fort jag kom hem. Nu ska jag ta en varm dusch, även fast jag inte fryser längre. Borde nog duchat tidigare, men fastnade framför datorn med att leta efter vad jag ska ha på mig på skolavslutningen. Funderar på att ha något som på bilden över, fast är lite osäker på skorna. Känns ju nästan lite för fint. Vi får väll se.

Måste bara säga att jag älskar den nya funktionen på blogg.se, Remby. Super bra att kunna göra collage direkt från datorn med bilder från instagram, facebook, google och alla andra sidor!

Klännings collage.

Kom hem för ett litet tag sen och har ätit mellanmål och kollat på nelly efter någon skolavslutningsklänning. Har hittat en hel del snyggingar, men det är ju lite svårt att beställa från nätet. Man vet ju inte om det kommer passa och sen om det inte gör det är det ju så krångligt att skicka tillbaka den. Gjorde ett litet collage på Remby med 5, eller 4, eftersom två är likadana förutom färgen, men med 5 klänningar jag gillar. Tror jag gillar den gula mest, eftersom den är färgglad, man brukar ju ofast vara vit. Så kanske lite roligt att vara färgglad för en gångs skull? 

Cykeltur till skolan.

God Morgon!

Det blir att cykla till skolan idag igen. Och jag borde typ börja cykla.. NU. Men vi hörs i eftermiddag. Hoppas ni har en bra dag! Kram.



God Natt

Blev inget av att träffa Linnea, hon var tvungen att plugga. Så har varit hemma och typ chattat med lite folk. Har precis duschat och nu ska jag snart lägga mig, hade tänkt att gå på yoga imorgon, men det var ingen yoga tid. Dom har väll ändrats. Men sov så gott!

Iza Jumpsuit

Gullig jumpsuit från Gina Tricot, perfekt för varma sommardagar med bruna ben!

Joggat 2,5 km

Hejsan!

Förlåt för att jag inte bloggade imorse, men Mona sovde ju över här. Innan jag skrev det där inlägget igår så var vi ute på en liten "roadtrip". Nejmen, vi cyklade runt lite, det var ju super fint väder! Sen var vi ju och kollade på våran kompis dansshow, han ägde. Det är fett coolt och kolla på dansshower. Sen var vi uppe lite för sent på kvällen så sen på morgonen var vi skit trötta, cyklade till skolan sen så hade vi löpning, sparng, eller ja... joggade 2,5 km på 18 min typ. Ja, jag är verkligen snabb. Sen cyklade jag hem och nu är jag alldeles utmattad, ska träffa Linnea nu, typ. Så vi hörs lite senare!

Mona sover här

Mona sover här ikväll, så vi hörs imorgon. + att hon är taskig för hon tob bort min super bra facerape.

Beautiful like me


Glad Morsdag mamma!

Hej på er!

Morsdag idag, men min present är inte fixad ännu, så gjorde frukost på sängen, hemmagjorda scones formade som hjärtan. Mumsigt var det, och mamma blev glad. Förresten så gillar jag Monas pappa nu, för hon får gå på dans showen idag! Den är klockan 18.30 ikväll men vi ska träffas tidigare. Har precis målat mina naglar, i silver. Eftersom dom är så himla korta, så tänker jag inte visa er. Men ja, dom blänker fint. Nu ska jag byta om och typ jag vet inte, komma på något att göra. Ha en fin dag!


VI VANN!


GRATTIS, GRATTIS, GRATTIS LOREEN! Nu är man ju lite stolt över att vara svensk. För övrigt gillade jag Tysklands låt väldigt mycket, Standing Still - Roman Lob. Vilken låt, förutom Sveriges såklart, tyckte ni bäst om?

Fan

Mona kommer inte hit. Hennes pappa ångrade sig, så irriterande. suck. Så blir ensam hemma med mamma ikväll,och sen måste jag gå ensam imorgon.. För att Mona vill att jag ska filma. Åh... Kommer bli så tråkigt ikväll. Blir seriöst störd på hennes pappa, han blir sur på henne för minsta lilla sak. Okej, förlåt, men ja. 



Designa egna skal till din mobil!

God Morgon!

Blev lite sent igår ändå, även fast jag skulle gå och lägga mig i tid. Idag ska jag spela fiol i Rönninge by. Typ ett litet ställe här där jag bor med ladugårdar och djur. Sen ska Mona sova här. WOOO, efter mycket övertalande lyckades jag få min mamma att ändra sig. Imorgon har våran kompis dansshow, så vi tänkte kolla på den, men hon bor lite långt bort, och hennes busskort fungerar inte på helgerna. Sen är det ju morsdag imorgon, så måste fixa min morsdag present till mamma. Ja, det var väll typ det. Nu ska jag duscha och bestämma kläder, och kanske öva lite..

Har förresten hittat en till sida där man kan designa skal till min mobil + en massa andra mobiler, och denna gång är det verkligen skal, och inte "skins". Jag har ju ett skin som jag beställde för ett tag sen på http://weskins.se/. (Läs mitt inlägg här)Men den har gått lite söner nu. hehe.. Fast måste bara säga att Weskins är superbra! Sidan jag hittat nu heter FryDaze, och där kan man designa egna skal till sin mobil, finns massor av mobiler, så kolla in den vettja! Billigt och bra också. Funderar på att beställa ett skal med en bild på mig som liten, men vilken bild vet jag inte, villken tycker ni?




LÄGERSKOLAN ÄGDE

Följde inte med mamma och handlade ändå, men orkade inte blogga, satt och kollade igenom alla inlägg på alla bloggar jag läser som jag missat dessa dagar. Därför hatar jag att åka bort, man missar så mycket, haha. Fast nej, hellre det än att vara hemma hela tiden, fast det allra värsta med att åka bort måste ändå vara att packa upp efteråt. Min väska kan stå i mitt rum i flera veckor utan att jag rokar packa ur den, förutom min necessär, den åker upp nästan på direkten. 

Det blir pizza ikväll, mumsigt, fick även kanelmandlar av mamma, men nu är dom slut. ops... Ska gå och lägga mig tidigt för är som sagt sjuk trött och sen har jag fiol sak imorgon, typ konsert. Så måste öva lite också, orkar inte.. 

Har haft det helt super roligt på lägerskolan, fick förresten en fråga vad för läger det är, en gång per år åker min skola ut till skrägården (barnensö/björkögården) och är där i 3 dagar, vi bor i olika stugor och kan typ göra lite vad vi vill. Sen har vi några aktiviteter också, typ fotboll, kanotpaddling, lägereld och sen kanske någon liten skoluppgift som handlar om naturen. Men det är skitmysigt. Och detta år var helt galet, tappade typ rösten efter första dagen efter att jag skrikit och skrattat så mycket, andra dagen blev det ännu värre, och gud vad många roliga bilder vi har där våra ansikten ser helt failade ut.. Ingen kommer antagligen orka läsa allt det här, så nu slutar jag. Men det ÄGDE!

Jag vill inte göra den här bilden för stor, ångrar att jag lägger upp den..

image description

Hemma nu!

Kommit hem nu, men ska handla mat med mamma nu. Men uppdaterar efter det. Denna Lägerskola har varit helt awesome! Har badat i 8 gradigt vatten, skrikit så jag blivit hes, skrattat ihjäl mig åt alla bilder vi tagit, solat och bara chillat och helt enkelt haft det skit roligt. Like i said, berättar mer sen. Kanske visar någon bild sen, fast då kommer dom säkert mörda mig..

Klänningar från asos

Har letat igenom mina gamla bloggar och google efter klänningen som jag skrev om för något inlägg sedan. Men jag kan inte hitta den, men jag är helt 100% på att jag gjorde ett collage av den till min blogg, alltså måste det ha varit 2010, för efter det raderade jag min blogg. Synd, för den var verkligen fin. Men ja, har börjat kolla på lite andra klänningar och dess två nedan finns på asos för ungefär 600 kr. Kanske något att skaffa?

Image 2 of River Island Cocoon Skirted Dress With Bow BackImage 1 of River Island Cocoon Skirted Dress With Bow Back
Image 2 of Rare Skater Dress With Chain Strap BackImage 3 of Rare Skater Dress With Chain Strap Back

Gilla mig på Facebook

Gillar du min blogg? I såna fall tycker jag att du ska gilla den på facebook. Få reda på saker före alla andra och håll koll på när jag gör nya inlägg. Sidan är inte helt klar ännu, men jag jobbar på det. Så gilla, gilla, gilla! ♥


Xperia arc Kiki cat skal


Titta vilket fint skal jag hittade till min mobil på ebay. På bilden är det ju en Iphone, men bilderna på min mobil var för dåliga. haha. Finns massor av olika färger och dom kostar bara 50 kr ungefär. Skulle nog verkligen behöva ett silikon skal till min mobil. Och katter är ju söta. Känns ju klart lite osäkert att handla från ebay, men jag kan ju alltid prata med pappa och fråga.

Fixar tidsinställda och (ska) packar

God Morgon!

Har fixat några tidsinställda nlägg under dessa tre dagar medan jag är borta, så tråkigt när bloggen står helt tom ju. Nu måste jag verkligen börja packa. Tror det här blir sista "live" inlägget för idag, men ni får ha en bra fortsatt vecka!

Världens snyggaste klänning

För något år sedan, förra året om jag nu inte minns helft fel hittade jag världens snyggaste klänning på nätet. Den var axelbandlös, kort och svart med små blommor på. Åh.. bara jag tänker på den blir jag kär. Den var från någon utländsshop och jag vet inte varför jag inte köpte den! Så nu går jag igenom alla mina gammla bloggar och google efter den. Om ni har sätt något liknande får ni så himla gärna skriva en kommentar, länkar alla i ett inlägg sedan. Snälla, snälla, snälla ♥

Beundra mina gimp skills.. Ungefär sådär såg den väll ut. hehe..

Ny puderborste

Har haft en super rolig dag. Vi hade ju idrottsdag och vädret har varit alldeles underbart! Till lunch blev det en vanlig sandwish, jordgubbar och pucko. Mumsigt. Sen blev det vattenkrig hemma hos Anna, och lite Just dance 3. Sen gick vi till Centrum och gick runt i lite olika affärer och hade roligt, höhö. Köpte en puderborste eftersom jag strejkar mot mamma eftersom hon inte tilät mig köpa ett par converse för 325 kr.. Det var äkta converse, med 50% rea. Bortskämd.. jag vet. Men i alla fall, måste packa nu, eftersom imorgon är det lägerskola, vi ska ut till barnensö och vara där till på fredag med skolan. Ska fixa några tidsinställda, men förvänta er inte för mycket bara. hehe.. 



Idrottsdag

God Morgon!

Denna dag startade riktigt bra, vaknade 10 minuter innan mitt alarm, så nu känner jag mig riktigt utvilad. Har drottsdag idag, och börjar 9, men jag bor ungefär 10 minuter bort från stället vi ska vara på, så sovmorgon för mig! Gjorde en smoothie, eftersom det var ett tag sen sist. Jag har frukost-perioder, i en månad kan jag äta flingor med mjölk, sen i en vecka kanske det blir bara mackor och juice sen i kankse 2 veckor så är det smoothie som gäller. Har så himla svårt att variera mig på mornarna, så när jag väl har bestämt mig för en sak, så äter jag det ganska länge. Måste gå lite tidigare hemifrån för jag måste köpa lunch. Skulle gått och köpt något igår, men ja.. det blev inte av. Slutar vid 13.00 så vi hörs vid tiden ungefär. Ha en bra dag!

Djurförsök

Långt, men läsvärt inlägg!

Jag läste på en av mina favorit bloggar - Linnlowes.com om djurförsök. Och fick mig verkligen en tankeställare. Klart jag tycker det är fruktansvärt med djurförsök och att det borde vara förbjudet. EU införde ett förbud mot försäljning av djurtestad kosmetika och hygienprodukter 2009, men flera djurtester var undantagna från förbudet. Dessa skulle förbjudas 2013. Nu överväger EU att skjuta upp förbudet eftersom det inte finns alternativ till de djurtester som fortfarande tillåts. Tusentals djur kan alltså komma att injiceras, gasas, tvångsmatas och dödas för att testa råvaror till kosmetika i ytterligare flera år. Nästan alla stora märken t.ex LÓRÉAL, Maybeline, Max Factor, dom testar fortfarande på djur. Jag har tyckt det varit hemskt men hur mycket har jag brytt mig egentligen? Jag erkänner, jag har inte kollat på varje produkt jag har köpt om det är testat på djur, jag äger en hel del produkter från dom stora smink kedjorna, och nu, så här i efterhand ångrar jag mig stort. Från och med nu ska jag verkligen börja hålla koll på vad det är jag köper. Här finns en lista på alla märken som inte testar på djur, och här finns en lista med alla märken som testar på djur. Jag tycker verkligen alla borde börja fundera över vad det är dom köper, det ska jag i alla fall. 

Tänkte bara tipsa om e.l.f. som är ett av märkerna som INTE testar på djur, ett stort + från mig till dom. Bra produkter till ett pra pris. Ska verkligen beställa mitt smink från dom i framtiden!

The body shop är också ett märke som inte testar på djur, super bra enligt mig!

Hjälp till att förhindra att djurförsöks lagen skjuts upp genom att gå in här och följ instruktionerna!

Update: Jag har kollat runt lite på internet och märkt att det är faktiskt svårt att veta vad som är sant och inte. I Kina finns det tydligen en lag som säger att produkterna måste testas på djur inom dom får säljas. Alltså så är alla produkter som tillverkats i Kina testade på djur. Så för att vara på den säkre sidan har jag mejlat e.l.f. och frågat. För min del är det slut att köpa djurtestat smink, så bäst att vara på säkra sidan ju. (The Body Shop produkterna ska inte vara tillverkade i Kina, inte enligt förpackingarna eller internet)


Ny vecka, nya tag!

God Morgon!

Är fortfarande trött efter helgen, och tror jag håller på att bli sjuk. Har ont i halsen.. På Onsdag ska vi på lägerskola, på Barnensö. Ska bli riktigt roligt, hoppas jag är mindre trött tills dess. Tänkte träna ikväll. Men eh. ha en bra dag!

Sjukt seg

Hej på er

Orkar inte skriva något utropstecken, för jag är sjukt trött. Helgen har varit super roligt trots en hel del förluster. Somnade på sängen typ 20 minuter efter att jag kom hem, och jag känner för att fortsätta göra det. Mamma ska tydligen göra fläskfilé nu, men jag ville ju ha pizza. Snyft. Aja, vi hörs imorgon, orkar inte blogga något mera idag.

Kommer inte på något

Kommer tyvärr inte på något att göra ett tidsinställt inlägg om idag, men kommer ju hem idag! Har ni saknat mig, haha. Hoppas det har gått bra för oss.. Ha det bra!

Kuddkonst

Köpte två kuddfodral i Onsdags, för att trycka något på. Och hade tänkt trycka dessa två bilder som jag har ritat. Är faktiskt väldigt nöjd över dessa bilder, och tror att det kan bli riktigt snyggt på kuddar, vad tror ni? 



Skolavslutningsklänning?

Image 2 of ASOS PETITE Exclusive Open Back Lace Mini DressImage 1 of ASOS PETITE Exclusive Open Back Lace Mini Dress

Olala, vilken fin klänning från asos.. Perfekt för både studenten eller skolavslutnngen, vet ju att jag egentligen vill ha en lång klänning, men denna fick mig verkligen att tänka om. Och det är väll mest ryggen som jag älskar. 313 kr kostar den och den finns att beställa hem här. Den verkar vara slutsåld för tillfället, men den kanske dyker upp igen.

Är i Falun

Tjo! Har spelat första matchen nu, eller ja.. Ett ganska bra tag sen var det.vi förlorade, men så dåliga var vi inte. Ska sova snart, ska upp 6.30 imorgon sen är det tre matcher om jag inte minns fel. Hoppas ni har det bra!


Ny epilator kanske?


Kan inte motstå mig själv att säga att denna epilator verkar riktigt bra. Gud vad skönt att slippa sladden och att den går att använda i duschen, undebrart! Den jag använder för tillfället är väll typ 20 år gammal och kommer från Singapore, exlusivt, jag vet. Istället för pincetter så är det en fjäder som vibrerar. Klart den fungerar, men jag kan gott säga att den inte är så bra. Denna däremot "BrAun Silk-épil 7 Wet & Dry Dual-epilatorer" verkar helt fantastisk, efter alla recensioner jag läst så är det verkligen något jag vill inför skaffa, det är bara priset som drar åt lite, runt 1500 för en epilator! Ja, vi får väll se, julen kanske kommer lite tidigare i år.. jag kan ju i alla fall hoppas.

Älskar att shoppa med mamma

Älskar att shoppa med min mamma, speciellt när hon betalar. Taskig jag är nu.. Har varit borta ända tills nu så nu måste jag verkligen börja packa. Köpte/fick i alla fall nagellack borttagning, dagcreme, rakgel, deodorant och så gratis parfymen från Åhlens. Woop. Gratis saker är bäst. Vi köpte thai mat också, så mumisgt. Så nu ska vi äta, sen blir det packning för min del.


Packning nu

Hej på er!

Har no haft en bra dag? Vaknade av att solen gick upp 4.15 ungefär, och somnade om tills 4.45, när jag skulle upp. Inte ett dugg jubboigt, fast solen är ju det bästa att vakna till, borde nog skaffa en "wakeup-light" väckarklocka, eller vad det nu heter. Efter fågelskådningen åkte jag hem till Anna och vi kollade på film, bakade muffins (mums!), spelade wii och rullade runt på golvet.. typ.. Det har i alla fall varit SUPER ROLIGT! Men nu måste jag packa ochtvätta inför resan imorgon. Sen alldeles nyss fick jag reda på att man får gratis parfym på Åhléns. Måste gå dit ju. Så det är en till sak att göra, men vi hörs lite senare!

Skönt

Har precis duschat efter att ha sprungit i 20 minuter på springband och kört lite andra saker på gymmet i 15 minuter. Kunde inte stanna längre, eftersom jag måste passa alla bussar. Men skönt var det i alla fall, nu så här efteråt. Målade mina fingernaglar som på tårna, guldiga med leopard mönster, så nu matchar det bra. Ska lägga ig tidigt idag så jag orkar gå upp imorgon, vilket lär bli svårt hur tidigt jag än går och lägger mig, ska upp vid 4.45. Detta blir nog sista inlägget för idag, håller på att ställa in några tidsinställda för lång helgen, jag är ju i Dalarna igen då. Men vi hörs imorgon i alla fall! Sov så gott ni.

Hahaha, skrattar åt min egna bild..



Musik

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik och äter lite nötter. Är super trött, vet inte riktigt varför. Men har jobbat på bra idag. Har blivit klar med skelettet, eller jag ska göra prov på måndag, men jag tror nog jag kan allt. Ska bara repetera lite sen på söndagen. Imorgon ska ajg upp 5 på morgonen, och kommer antagligen inte orka uppdatera något då, men slutar ju vid 8, och om jag inte ska hem till Anna så, så bloggar jag då. Har fiol saken ikväll vid 17.00 sen tänkte jag träna på gymmet ett litet tag. Hoppas eran dag har varit bra!

Bild ifrån 10/5

Det var ett tag sen sist

God Morron!

Försovde mig idag för första gången på ganska länge. Brukade försova mig hela tiden förut, men det berodde mest på att istället för att snooza mitt alarm, stängde jag av det. Får typ panik av alarm, så jag vill inte höra det igen, därför stänger jag av det. Men nu så när jag ställt in 10 stycken alarm så går det mycket bättre, då kan jag stänga av allihopa men ändå veta att det kommet ett till. Men idag så orkade jag inte gå upp, men äh, blir ju bara 5 minuter sen. 

Har någon form av fiolkonsert idag med, vi sk aspela för lite mindre barn typ och så ska dom få prova spela fiol. Sen efter det ska jag till gymmet och träna lite. Vi hörs i eftermiddag, ha en bra dag!

Trycket är klart!




Titta vad snyggt det blev! Är så himla nöjd kommer göra massor av sånt här i sommar. Har ju 9 papper kvar, sen är det bara att köpa nya. Åh.. älskar det, kanske ska börja fundera på att bli mode designer istället för möbel designer? Gissa vad jag ska ha på mig imorgon? haha. Nej nu ska jag faktiskt gå och lägga mig, sov så gott!

Recension av hemmagjorda Pore stripes!


Min dag

Kommit hem nu efter att ha varit i skolan i 6 timmar. Har jobbat med skelettet nästan hela agen, förutom när vi hade svenska. Nu ikväll blir det klädtryckning och jag tror jag har kommit på vad jag ska ge mamma i Mors dags present, fast det är ju inte försten 27 Maj. Fast berättar inte vad ännu, det får ni veta lite senare. Men för att kunna skriva ut bilden jag ska trycka på linnet så måste jag till mina kusiner, våran skrivar har slutat fungera + den har ingen färg och skrivaren hos min pappa är en laser skrivare, behöver en bläckstråle skrivare. Tror nog inte jag ska till gymmet idag, orkar inte. Men imorgon ska jag dit i alla fall.

Lite gammal bild, men inte så.



Mondy morning

God Morgon!

Denna skolvecka är riktigt kort för mig, bara två dagar. För på Onsdag har vi något som kallas "Fågelskådning" vilket innebär att vi klockan 5 på morgonen åker ut till ett naturreservat och kollar på fåglar. Men sen så slutar vi klockan 8, på morgonen alltså. Kan vara lite jobbigt att komma up, men så hemskt är det inte faktiskt, men de är inte försten på Onsdag.

Idag kör jag på mina snyggingar till jeans från New Yorker och en enkel vit tröja med lite volanger. Ska försöka få mycket gjort idag i skolan, sen ska jag trycka mitt linne när jag kommit hem. Sen funderar jag på att gå till gymmet, eftersom i slutet av veckan så är jag i Falun och spelar Innebandy cup, igen. Så då kan jag ju inte träna något, eller klart, Innebandy räknas väll som träning. Hoppas ni har en bra dag, Kram!



Gör dina egna "Pore Strips"

Hittade denna super bra video på en blogg och tänkte "Detta måste jag prova!" Min näsa lider av väldigt många pormaskar och smuts. Men i videon ser man ju till och med att det fungerar, enkelt verkar det ju vara också. Det enda som behövs är mjölk och gelatinpulver. Men vi har inget gelatinpulver hemma, så jag tar gelatinblad istället.. Så ikväll blir det lite söndags spa med ansikts rengöring. Berättar mer sen hur det gick med "Pore stripesen".


Veckans blogg v.20

Ojojoj, det blev ingen veckans blogg vinnare förra veckan. Hade helt glömt bort det. Men nu så kör jag igen, och veckans blogg vinnare för denna vecka, eller ja.. förra veckan egentligen är....

MOHAMMEDIS -www.Mohammedis.se

Klicka på texten över eller bilden under så kommer du till hans blogg! 




Vill du bli nästa veckans blogg? Läs allt där nedanför bara, jag lottar ut en vinnare på söndag genom att skriva era namn på lappar och sedan dra en lapp. Om du följer mig på bloglovin' eller bloggar om att du är med får du en lapp extra, eller två om du gör både och.Lycka till!

Rainbow without rain

Efter mycket tänkande och stor beslutsångest har jag tillslut bestämt mig för vilket citat det blir. "Everybody wants happiness nobody wants pain. But you can't have a rainbow without a little rain" är citatet jag har valt. Tycker texten var så fin, speciellt med det lilla rimmet på slutet och sen så passer bildens färgton väldigt bra in med  den mintgröna färgen på linnet. Nu ska jag till gymmet, eller tja, bussen går om 45 minuter. Men sen blir det lite träning i en timme, sen hämtar mamma mig.  


Leopard naglar



Vad tycker ni om mina tånaglar? Det guldiga nagellacket som jag köpte i fredags i Kista Galleria, köpte jag speciellt för att kunna göra så här. Men visst blev det coolt? Har använt "Konad stamping nail art" för att göra leopard fläckarna.

En ny dag

God Morgon!

Gick och la nig vid 12 igår, så då vaknar jag nu, vid 8. Lite jobbigt att vakna så tdigt, men nu får jag ut mer av dagen ju. Har fiol "konsert" (snarare en stämma) idag, hade helt glömt bort det, så jag måste öva på fiolen. Sen ska jag trycka något citat på linnet, men det är omöjligt, förutom dom jag publicerade igår så har jag hittat 3 till som är så fina. Det kommer nog ta ett tag att bestämma sig. Sen ska jag nog till gymmet idag på kvällen, eller det är i alla fall planen. Så nu vet ni vad jag ska göra idag, vad ska ni göra?

Citat vs. Citat


HJÄLP MIG!! Har ju skaffat linne och papper och allt så att jag kan trycka en fint litet citat på linnet, men vilket ska jag ta? Kommer säkert göra massor av tryck i sommar, men just nu. Ni får väldigt gärna kommentera vilket av citaten ovan jag borde ta. Linnet är mintgrönt och lite transparent. Kommentera, kommentera, kommentera!

Örhängen + armband

Var ju snabbt till centrum och lämnade tillbaka en bok åt mamma och köpte ett par örhängen. Små diamanter (fejk, såklart) formade som hjärtan. Kom också på att ja glömde visa er ett armband jag fick igår. Mona hade köpt det till sig själv typ, men hennes handlener är mini små, så armbandet var för stort för henne, så jag fick det. Det är super snyggt, fanns på Gina Tricot förut, och jag funderade ett tag på att köpa det själv.


Vampire Diaries

Har varit med Linnea och vi målade naglarna, space tema igen. Men första gången blev misslyckad. Visar er så fort det torkar. Vilket blir efter att jag kollat på Vampire Diaries, missade det igår. Tur att det går att se på datorn.


Shoppingen från Kista

Kommit hem från Mona nu och har precs fotograferat allt jag köpte. Jag och Mona hade det super roligt medan vi var där och jag hittade en hel del fina saker. Ett guldigt/brun nagellack, 100% bomull linne, papper till att trycka på linnet, plånbok från Mango och ett par super snygga jeans från New Yorker, som jag är kär i.

Sen efter Kista åkte vi hem till Mona med godis och hade tänkt kolla på film, men vi var så trötta så att vi somnade. Sen idag, på morgonen så kollade vi på filmen "Allt för min syster". Har läst boken och den var så mycket bättre!  Dom har tagit bort en hel person ur filmen, som var en av mina favorit personer sen har dom ändrat slutet, som var det bästa i boken. 

Nu ska jag städa mitt rum, det kan verkligen behövas. Sen måste jag till Täby C och köpa örhängen, hittade inte rätt sort i Kista. Sen ville mamma att jag skulle lämna tillbaka en bok åt henne på biblioteket. Men vi hörs lite senare. Hur har eran Fredag varit?


Sover hos Mona

Hej! Har varit med Mona hela dagen i Kista galleria, och vi har haft super roligt! Köpt en hel del fina saker, som jag visar er imorgon. För idag sover jag över hos Mona. Så vi hörs 14 imorgon typ.

Kista efter skolan

God Morgon!

Resultatet av mina naglar igår blev väldigt coolt, men samtdigt väldigt utkletat. Hade lite bråttom och råkade röra för många saker så att nagellacket förstördes. Så jag tog bort det, men jag kommer verkligen göra om det snart igen, när jag har lite mera tid. Men jag hatar att ha omålade naglar, så har precis målat dom nu på morgonen, i svart. Och idag är det KIIIIISTA efter skolan med Mona! WIE!! Ska köpa, eller kolla efter en plånbok, linnen, jeans, Ansiktskräm, Transferpapper för textil (till mina linnen) och det var typ allt. Kommer inte åka hem imellan, så vi hörs ikväll, om jag inte snor Monas Iphone. Ha en bra dag!


Lite bilder

Linnea gick för kanske 20 minuter sedan och just nu håller jag på att måla mina naglar. Rymd tema blir det, hittade en super snygg guide förut, så använder mig av den, eller vad man nu ska säga. Ska snart fixa ihop något att äta nnan träningen, som börjar 19.30. Här är några av bilderna vi tog, kommer dyka upp flera under veckan i lite olika inlägg.



Dear diary - Mikel WJ

Kom hem precis och ska snart träffa Linnea, vi ska ut och fotografera. Haha, som vanligt. Men det är roligt. Ska bara slänga i mig lite yoghurt först. Träningen sen ikväll med det NYA laget, blandade ihop dagarna igår. hehe. 

Super bra låt! Texten är alldeles fantastisk sann, precis min typ av musiksmak, meningsfulla texter då alltså.

Plugg dag


God Morgon!

Torsdag idag vilket betyder mycketplugg inför provet jag ska göra imorgon. Eller i alla fall i skolan, hemma orkar jag nästan aldrig göra något. Om det inte är spanska ♥ Tur att vi aldrig har läxor, annars vet jag inte hur det hade gått för mig.. Imorgon ska jag och Mona till Kista, längtar såå mycket. Efter skolan åker jag väll hem, som jag brukar och sen är det innebandy träning på kvällen. Ha en bra dag!

Älskar mitt hår

Har jag någonsin sagt att jag älskar mitt hår när det är nyduschat och fönat? Om inte, då fick ni reda på det nu. Det är så mjukt och fint och lent och rakt och så underbart. Färgen är så fin också, fast lite för mörk blond. Ska bleka mitt hår nästa år, vill gärna vänta ganska länge, inte så bra att börja slita på håret redan i tidig ålder ju. Hela mitt rum är fullt med ren tvätt, så ska hänga och vika in allt i min garderob resten av kvällen. Ska försöka lägga mig senast 23.00, helst tidigare.


Underbara citat



Bara några av alla fantastiska citat som jag älskar, som bla. finns på we heart it. På Fredag ska jag till Kista med Mona, om hon nu får då. Men då ska jag köpa några vita linnen sen blir det att trycka texter på dom i helgen. Det kommer bli gorgeous! Kommer gå runt i dom hela sommaren och vara så nöjd över dom fina texterna. Vilka/vilket citat är dina favortier?

Egendesignade linnen



Kolla vilket snyggt linne denna tjej gjort, helt själv! Jag vett exakt vad jag ska göra i sommar. Jag ska köpa massor av enfärgade linnen och trycka massor av fina citat på dom. Åh.. Det kommer bli så snyggt. Älskar ju citat, kan trycka fågel siluetter också. Shit vad mycket nspiration jag fick. Men innan något av detta är möjligt, behöver vi skaffa en bättre skrivare.

Här är förresten blogginlägget som om hon skrev om hur man trycker själv.

Träning snart

Hur har eran dag vart?

Har precis varit på fiol och nu tänkte jag gå och göra mig en macka eller nåt. Har träning 18.45 som slutar vid 21.00. Då ska jag välll duscha sen tänkte jag gå och lägga mig ganska tidigt. Är jätte trött. Förlåt för den verkliga tråkiga bloggningen, har tappat lusten lite. Eller ja, ganska mycket. Men jag kommer tillbaka snart!

Hallon och Päron



God Morgon!

Detta är min frukost idag, päron yoghurt med special K, mandlar och hallon med ett glas päron och hallon juice. Ni kanske kan ana temat en aning? Haha. Ska iväg på någon teater/opera nu på morgonen med skolan. Vet inte riktigt vad det är, men hoppas det blir roligt. Det är innebandy träningidag också, den sista innan cupen nästa vecka. Svårt att få tider i hallen såhär dags. Och eftersom det är den sista träningen är det nog en ganska bra idé att jag går. Även fast det fortfarande gör ont i knäet, eller när jag böjer på knäet så drar det i såret vilket gör ont. Men jag får väll ta det lite lungt, eller nåt. 

Nej, nu måste jag äta min frukost, ha en bra dag!

8 Maj

Haft en bra dag?

Det är lite bättre med mitt knä, men det tar nog någon dag till innan jag kan spriga helt. Har prcis klippt pch filat ned mina naglar. Dom var för långa för att det skulle gå att spela fiol. Gud, mitt liv är så himla tråkigt just nu, finns inget att blogga om. Ska försöka bättra mig, måste börja göra saker på dagarna. Har nästan aldrig med bilder längre heller, måste verkligen bli bättre!

Dagens planer

Sovit gott?

Ska bara packa min väska sen är det bara att gå till bussen till skolan. Har fiol sen på eftermiddagen, borde kanske fila ned mina naglar lite. Blir nog lite svårt att spela annars. Eftersom det är tisdag så var planerna att jag skulle träna på Friskis, men med tanke på mitt skadad knä, så blir det bog lite svårt. Så ska bara vara hemma nog och hjälpa mamma att tvätta. blä. Nu måste jag gå, ha en bra dag!

Turkos Leopard

Kom på att jag inte visade er hur mina naglar blev, så här är resultatet:



Har använt dessa lack: H&M nailpolish "Bella's choice", Depend Guldglittrigt och sen ett kit med Konad stamping nail art, som är köpt i Estland. Men finns även att hitta här. Super enkelt att aplicera, kanske kan visa er en video senare på hur man gör, om ni vill?


Ingen träning

Hejsan!

Haft en bra dag? Min kunde varit lite bättre. Efter squashen gick vi till skolan, och påvägen ramlade jag typ. Kände inget alls först, visst det sved lite. Men det gör det ju alltid. Men sen började jag kolla på mitt knä när vi var framme och det blödde. Och nu såhär på eftermiddagen kan jag verkligen inte springa. Så kan inte träna idag, synd. Jag som hade sett fram emot det. + att mina jeans har fått ett hål i sig! Måste ju köpa ett par nya nu. Ska göra en smoothie nu och bara vila.

Squash?

God Morgon!

Igår på kvällen fick jag reda på att vi tydligen ska köra squash idag, nu på morgonen. Lite mystikst är det att dom inte sagt ett dugg om det till oss i skolan.. Men men, så om 10 minuter, vid halv, ska jag ta bussen till något ställe. Frågan är bara om jag borde ha på mig typ mjukisbyxor över mina shorts.. Ska träna idag, innebandy alltså med laget mitt lag ska byta till. Ska på cup med dom om 2 veckor. Mycket cuper nu. Men det är inte försten på kvällen som träningen är, så vi hörs igen runt 4. Ha en bra dag!

GUUULD!

Hej på er!

VI VANN!!! WOOO!!! Eller alltså.. vi vann B-finalen! Men vem bryr sig.. VI VANN!!! 6-3.. tror jag det blev, eller något liknande. Semi finalen var riktigt spännande också, eller nått. De tvar ritkgit nära på att dom skulle vinna, sen lyckades vi göra ett mål 2 minuter innan matchens slut. Så då blev det förlängning i 5 minuter. Men ingen gjorde mål så det blev straffar. Och då vann vi!!

Kvällens planer är att städa mitt rum, fixa naglarna, duscha och epilera mina ben. Typ en typsikt söndag kväll. Imorgon blir det vanlig och bra uppdatering igen! 



Följ mig på Instagram @ErikaJos

Inte så mycket uppdatering

Hej på er!

Kommer inte bli så mycket uppdatering denna helg. Har ju Innebandy cup så det blir lite svårt. Var ju på Linneas och hennes kompis party igår efter min innebandy match. Sen sovde jag där, och alla andra då nere i ett gästrum i källaren. Men det var super roligt! Har match ganska snart nu. Så önska mig lycka till!

Slagit in presenterna

Har kommit hem nu och precis slagit in presenterna. Blev dom inte fina? Jag är nöjd i alla fall. Passade även på att köpa lite saker till mig själv, det var ett tag sen nu. Säger vi. Ett par über snygga örhängen från glitter, hårnålar och ett nagellack.


Party

Hej på er!

Fötlåt för det lilla stressande inlägget imorse. Men vaknade 10 minuter efter att jag hade börjat. Min ursäkt är att jag hade världens bästa dröm. Medan jag sov så kom jag på att det var en dröm, och då kan man ju ändra drömmen hur man vill, få vad som helst att hända. Någon av er som varit med om det? Hänt mig 3 gånger samanlagt. Hur som helst. Innebandy cupen börjar idag, ha en match vid 20.15 och efter det ska jag på party! WOO, hos Linnea. Hon har det med sin kompis. Så nu ska jag kila ner till centrum och skaffa någon present. Hoppas eran dag har varit bra!

Försovit mig

Fan.

Förlåt för svordomen men har försovit mig. Och nästa buss går inte försten 9.11.. Och jag har prov nu på morgonen! Suck... Sen mår jag illa också.. Aja, vi typ hörs senare.

GOODIEBAG

Tävlar om en goodiebag hos Jylices.blogg.se. Var med du också. Man har chansen att vinna allt på bilden under! Och just den mascaran är något jag verkligen vill ha. Funderar på att köpa den, men att vinna den vore ju perfekt. Sen lite hårprodukter skulle inte sitta helt fel. Inte en parfym heller för den delen. Håller tummarna för mig själv.

KLICKA HÄR FÖR ATT VARA MED OCH TÄVLA DU MED!

Yoga pass

Kom hem för ett litet tag sen efter yogan. Och snacka om vilken amazing feeling man fick efteråt. Det kändes som man skuttade runt på rosa moln.. Okej.. kanske inte riktigt.. Men yoga handlar ju en hel del om andningen, att man ska göra alla positioner samtidigt som man andas, i takt. Och efteråt så fortsatte jag att typ andas, tungt. Fin beskrivning, verkligen. Nejmen yoga är verkligen något jag ska fortsätta hålla på med.

Bild från we heart it.
Tumblr_m3d146iaml1rtwcr6o1_500_large

Körsbärsblom

Var ute alldeles nyss med min syster och fotade körsbärsblommor. Kommer lägga upp flera bilder senare, men här har ni ett litet smakprov. Tagen med Nikon D90 och redigerad i Gimp 2. Lägg märke till (den äckliga) insekten i en av blommorna. Ska gå om 45 minuter till min buss sen ska jag på yoga. Är inte ett dugg vig men något borde jag ju kunna böja på. 


Yoga

Hejsan!

Sorry för att jag inte skrev något imorse, men jag hann inte. Hade shots på mig idag, mina snyggingar från Gina Trciot med nitar. skippade att ha på mig tights efter idrotten, och då kändes det lite naket, med tanke på att min jacka döljde shortsen helt, och jag avr bar bent. Men nu ha rjag bytt om till mjukisbyxor, sitter och äter lite yoghurt och funderar på om jag ska gå och träna yoga ikväll. Friskis har ett yoga pass vid 18.30 som jag funderar lite på.

Träning!

Det blir visst träningen på friskis idag ändå. Min syster har träning så då kan mamma skjutsa mig. Skönt att slippa ta bussen. Blir väll lite styrketräning och konditon och sånt där. Får se hur länge jag är där, kanske ända till 9. Då lutar min systers träning, och då slipper jag ta bussen. Mitt busskort fungerar ju inte efter 19.00.

Uppdatering

Hej på er!

Har varit hemma ett tag, men inte haft något att blogga om. Det har jag inte nu heller för den delen, men jag måste ju uppdatera lite. Hade fiol efter skolan och nu så sitter jag i min säng med min Jump suit på. Skippar att träna idag, men nästa vecka då. Då ska jag satsa järnet fram tills sommaren. Men ja, hoppas ni haft en bra dag!

Gulligt litet linne

Gulligt litet linne från Gina Tricot för 249 kr. Måste verkligen prova den någon dag. Om den sitter bra, tänker jag nog köpa den. Super fint till sommaren med ett par shorts och converse, och lite snygga smycken. Men visst är den gullig?

Trötter

God Morgon!

Jag är jätte trött efter denna helg, eller dessa dagar. Men nu är det tillbaka till skolan, har en cup denna helg också. Fast den är här där jag bor. Så slipper åka någonstans i alla fall. Och eftersom det är onsdag idag så är det lite stressigt, men vi har ingen innebandy träning idag, men fiol har jag ändå. Kanske ska åka till gymmet, får se. Nu måste jag packa min väska, så ni får ha en bra dag!

Dalahästar

Jag skrev detta inlägg för exakt 11 månader sedan, på min förr, förra blogg. haha.. Och gissa vad jag köpte igår..? Mellan våra matcher hade vi ganska långa pauser, så vi passade på att åka till Dalahäst tillverkningen i Nusnäs. Jag har varit där för något år sedan, någon sommar. Men alltid roligt att åka tillbaka. Hur som helst, titta vad jag fick med mig.. Hehe. Nu kan jag ha små dalahästar dinglande i öronen. Så gulligt. Jag kan föresten byta örhängen nu, det har gått 9 veckor om 2 dagar. Men ja, vill ju helst slippa infektion igen, så jag tror nog jag ska vänta lite till, kanske.




HEMMA

Hej på er!

Jag har kommit hem nu från innebandy cupen. Det gick väll sådär för oss, men vi kämpade, och hade roligt och det är det som räknas! Men har ni haft en bra valbord då? Jag spelade match på kvällen så det blev ingen brasa direkt. Nu ska jag packa upp och ta det lungt. Är så trött efter dessa dagar, eller kanske mest efter att ha suttit i en bil i ungefär 4 timmar. Fast det har varit roligt.. Blir nog inte så mycket mera uppdatering idag, men vi hörs ju imorgon!

Call Me Maybe


Snygga naglar!

Målade mina tånaglar i fredags, och eftersom det blev så snyggt så jag gör en liten guide till er, eller nått.. 


1. Mavala - Super base 2. Mavala - Hong Kong Nr. 19 3. Depend - Guld glittrigt 4. Yves Rocher - French Manicure top coat.

Och så här blev det: