Lite nödvändiga saker

Hejsan!

Haft en bra dag? Försovde mig lite imorse, ni börjar nog nästan bli vana vid att jag gör det vid det här laget. Men kom inte särskillt sent, 5 minuter ungefär. Sen efter skolan åkte jag till Centrum med Madde och bytte hair donuten som Mona gav mig till en ear cuff och en ring. Fast det tog ett riktgit bra tag att bestämma mig vad jag skulle ha.. Sen så gick vi till Åhléns och jag köpte lite saker som var slut hemma, så som nagellackremover och sminkborttagningsmedel. Sen på köpet fick man en hårspray, har fått 4 gratis saker den senaste veckan! Sen eftersom min nuvarande ögonbrynspenna typ inte går att vässa längre, så köpte jag en ny. Hoppas den är bra! 

Ska på fiol snart, och efter det ska jag träna med Felicia på Friskis, var ju ett tag sen sist jag vär där nu. Felicia har varit sjuk och så. Men nu så ska vi börja igen. Ska se till att bli i form tills sommaren!. Så nu kör vi! Vi hörs lite senare.





Anna

Hej, ofta du fick en hårsray gratis på Åhlens?:o

Aja iaf kan du börja med designen behöver verkligen den nu, kan ju inte göra själv :/ Och svara gärna via mejl så fort du kan och är klar med den! Hejdå :)

2012-03-13 18:55:47
Bloggadress: http://annaweestberg.blogg.se/
A L I C I A J A S M I N E ♥

Fin blogg! :)

Hoppas du haft en bra dag, var gärna med i mina tävlingar på bloggen:

VINN NAILSTRIPES: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/march/vinn-valfria-nail-stripes.html

VINN VALFRI PRODUKT: http://aliciajasmine.blogg.se/2012/february/tavling-vinn-presentkort.html



/ http://aliciajasmine.blogg.se

2012-03-13 20:11:30
Bloggadress: http://aliciajasmine.blogg.se/
Anicia

allt bra? :)

2012-03-15 15:43:19
Bloggadress: http://sarpauamanic.blogg.se/



Namn Email Bloggadress