Underbar Rabarberpaj

Så himla god denna rabarberpaj är! Mm, så krämig, mjuk, söt, lagom sur och alldeles underbar! Världens godaste paj, nej, efterätt, någonsinn! Inte alls svår att göra, ändå blir den så god. Finns inte nog med ord för hur god den är, men ni fattar nog. Här är receptet!
 
1 dl havregryn
2,5 dl strösocker
2,5 dl vetemjöl
100 g smält smör
1/2 tsk salt 
1 tsk bakpulver 
1 vispat ägg
4-5 rabarber stjälkar
 
Skala rabarbern och skär den i mindre bitar, smöra en form och sprid ut bitarna.
Blanda de torra ingredienserna. 
Slå ned det vispade ägget och smöret sedan i de torra ingredienserna.
Blanda väl och fördela jämt över rabarber bitarna med fingrarna.
Grädda i ugnen på 200 grader i ca. 20 min. 
 
 





Namn Email Bloggadress