SSC ägde!

hej på er! Egentligen har jag ju blogg-sommar-paus men kan ju alltid slänga in ett litet inlägg. Bloggar från pappas Samsung pekplatta nånting. Vet inte vad den heter, men i alla fall så skyller jag stavfelen på den... Kom hem från Stadium Spors Camp idag och shit vad roligt det har varit. En av dom bästa veckorna i mitt liv! Kommer aldrig glömma det här, minnen för livet.. Träffat så många roliga och snälla personeroch ja, verkligen haft as roligt! Kommer kunna tänka tillbaka på allt som hänt och dkratta. Synd att nästa år är sista året jag får gå, Vill ju åka varje sommar. Imorgon ska jag ta tåget upp till dalarna och sedan blir det fiol kurs på måndag. Tappade förresten bort min mobil innan jag åkte hem från Dalarna i Lördags, men mamma och Lovisa hittade den tur nog, utomus... oh... Men vi hörs väl!

Sommarpaus

Förlåt, förlåt, förlåt för att jag inte bloggat något. Men jag är ju i Dalarna och datorn är inte prio 1 här. Tyvärr. Så ni kan nog inte vänta er särskillt mycket bloggning. Speciellt inte nästa vecka för då är jag i Norrköping på Stadium Sports Camp. Så idag ska jag ta tåget ner till Stockholm, och sedan på Söndag bär det av till Norrköping. Men vi kanske hörs om en vecka, på söndagen. För då är jag uppe vid min dator igen. Men bara kanske. Så jag tar väll en liten sommarpaus. Men ni får ha ett bra sommarlov!

Färgat ögonfransarna

Hej!
Hela den här dagen har bestått av packning samtidigt som jag lyssnat på musik. Fast nej, det var ju inte helt sant. Vid 5 tiden gick jag och mamma till centrum och köpte sminkborttagningspads och bryn & ögonfrans färg. Sen åt vi på donken. Men just nu ligger alla kläder på min säng i två högar, en hög för Stadium Sports Camp och en för veckorna som jag ska vara i Dalarna. Sen har jag 2 necessärer också, eller 3 till och med. En för nagellacken också, haha.. Borde nog packa ned allt i väskorna snart. Eftersom jag ska sova i min säng inatt. Men har precis färgat ögonfransarna, köpte svart färg, så struntade i ögonbrynen. Kanske köper brun någongång och färger då. Tog tyvärr ingen förebild. Men ni kan få en efterbild i alla fall. Såklart att det inte ser ut som att man har mascara, men dom är mörkare än annars. 
 
 

Packar

Håller på att packa just nu. Finns inte så mycket mer att säga. Men ja, ha en bra dag!

Månadens vill ha

 
Några saker jag inte skulle tacka nej till. Speciellt Linnet, det var det jag skrev om förut, åh... så himla fint! Sea Of Love står det. Frans & Ögonbrynsfärgen ska jag nog köpa imorgon, om jag har tid. Vilket jag säkert har. Ska nog gå och lägga mig nu, så god natt!
 
 

Bada, bada, bada

Gud vad jag är hungrig! Har inte ätit något sedan 12 idag, då jag åt två mackor.. Eller förresten, jag åt en bulle också vid 4. Men tur för mig så blir det god mat ikväll, fläskkarré med färsk potatis. Mumisgt. Badade idag med Linnea och 2 till, först i en sjö vid Vaxholm typ och sedan i Linneas farmors pool. Jag som hade duschat idag så att jag inte skulle lukta klor.. Känns som om jag badar hela tiden. Men det är ju sommar!  åh.. kan knappt vänta tills jag är uppe i Dalarna och kan bada exakt när jag vill, bada är seriöst mitt liv på sommaren. Det finns tre saker som är MÅSTEN för mig på sommaren, bada, fint väder och att gå barfota. Allt annat är bara en bonus.  Imorgon ska jag packa för att sedan på Torsdag åker vi upp till Dalarna, sedan åker jag ned på Lördag för att sedan på Söndagen åka till Stadium Sports Camp. Kan nästan garantera er att det inte kommer bli någon bloggning då, tyvärr. Men veckan efter det så börjar jag igen. Har ju med mig datorn upp till sommarstugan. 
 
Jag vet att jag ska ha några bilder någonstans på våran sommarstuga. Men tyvärr så kan jag inte hitta dom.. 

Sovit hos Linnea

Hejsan!
Sovde över hos Linnea igår, därför blev det ingen bloggning. Men nu är jag hemma och har precis duschat och fräschat upp mig lite. Ska nog snart ringa Linnea för hon skulle till biblioteket och lämna tillbaka en bok. Fast först ska jag byta om. Igår så cyklade vi och badade igen, sen på vägen hem så köpte vi godis på Ica. Vi kollade på film och pratade och hade det mysigt. Först kollade vi på Mean Girls, men skivan hackade så det blev Mean Girls 2 istället. Mycket bättre än 1:an var den. tjejfilmer yeah.. Förlåt för att det inte är så mycket uppdatering, men det är ju sommarlov! Då ska man ju vara med kompsar!

Visst borde hon ha denna bild som profilbild!? haha


Ingen bio

Blir nog ingen bio idag eftersom LOL inte går här på biografen där vi bort. Synd det. Men ska träffa Linnea ändå, si bi hörs väll lite senare!

Bio idag kanske

God Morgon!
Hade tänkt stanna uppe i natt och kolla på MMVA, men när mitt alarm ringde märkte jag det inte ens.. aja. Kanske var tur det, för idag ska jag kanske kolla på bio med Linnea, vi hade i såna fall tänkt kolla på LOL, ni vet den filmen som Miley Cyrus är med i. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra idag, ni får veta mer när jag vet något. haha. Ha en bra dag!

LOL Poster


Twitter

Chokeras! Jag har skaffat twitter, eller skaffat och skaffat. Snarare haft det sedan 17 December bara aldrig använt det.. Men jag ger det ett försök igen. Ni kan ju alltid följa mig om ni inte kan få nog av allt jag har att säga, vilket jag har svårt att tro att ni inte får.. Men följ mig ändå. @ErikaJosefsson

Blåbärspaj!

Hej!
Sitter och äter lite blåbärspaj i min ensamhet som jag bakade med Linnea. Den är riktigt god. Känns som om jag lägger upp väldigt mycket bilder på mat dom senaste dagarna... I alla fall så cyklade jag och Linnea och badade i en pool vid 6 tiden typ. Och jag kom precis hem, först var tanken att vi skulle sova över, men Linnea mådde illa, så det blev inget. Men det är ju först på Torsdag som jag åker till Dalarna, så vi lär kunna sova över någon annan dag. Vet ni vad jag har tänkt på, jag börjar bli "bortskämd" med min (familjs) system kamera. Nu förtiden kan jag knappt använda min digital kamera utan att verklgien hata resultatet av bilden. Jag menar, kolla bara. Det är ju en så himla stor skillnad!


Flumm med Linnea



En oseriös video med Linnea, och jag pratar inte så i vanliga fall, så att ni vet.. Kolla helst inte, men om ni vill det. Så visst.

Linnea kommer hit

Detta blir ett snabbt litet inlägg. Linnea kommer hit och sen får vi se vad vi hittar på. Kommer nog inte uppdatera försten i eftermiddag. Men ni får ha en bra dag!


Bieber Fever

Har fått en hel del kommentarer idag! wie, fortsätt så! Svarar på allt imorgon för nu ska jag gå och lägga mig. Idag har jag bara varit hemma som planerat och läst igenom hela Bieber Time. Jag får mina "perioder" när jag blir lite små galen i Justin Bieber.. men var bara lugna. Det går över. Men åter till Bieber Time, OMFG.. Ångrar inte en enda sakund av timmarna jag slösade på att läsa igenom allt. Så himla super bra! Jag lovar, alla ni som gillar Justin Bieber, läs den. Nu kan jag knappt vänta tills nästa kapitel kommer ut, hur ska jag klara mig? Med lyxen jag hade att bara kunna fortsätta läsa och läsa, nu måste jag ju vänta också! Samma sak med böcker när man måste vänta på att nästa bok i serien kommer ut. Nejmen, nu ska jag sluta prata om Justin Bieber och säga god natt. Så god natt på er söta läsare!

James Morrison

Synd att det skulle vara så tråkigt väder idag. Men såna här dagar är ju perfekta för att bara ta det lungt och städa rummet. Har fortfarande pyamas på mig, och James Morrison har spelats nästan hela dagen här. Är himla ledsen att jag missade honom när han var på RixFM festivalen här i Stockholm. Men han lär väll dyka upp igen i Sverige. Har inte så mycket att skriva, tänkte bara uppdatera lite. Har skit mycket träningsvärk i armarna sen i Torsdag då jag gjorde fys-test med laget. Eller, vi var bara 4 personer där. Men vi skulle göra armhävningar. och vi kan väll säga att jag har inte har världens starkaste armmuskler.. Lägger in en fin låt av James, som jag tycker ni borde lyssna på. Annars kan ni klicka på hans namn här ovan så kommer ni till en spelista på Spotify jag har gjort.


God Morgon!

Började dagen med en god blåbärs smoothie och nu sitter jag och planerar resten av dagen. Kommer antagligen vara hemma och ta det lungt. Och lyssna på Justin Biebers nya skiva. Haha.. Nu vet ni det. Ja, jag gillar honom.   Men det är ju lite konstigt att Believe släppted den 15:e här i Sverige och att den inte släpps i USA försten den 19:e. Men jag ska inte klaga, nejdå. Men vad hade ni tänkt att göra idag då?


Efterätts glass

Vaniljglass - Banan - Kokos choklad

Mublerat om

Skulle egentligen badat idag, men det blev inte av. Så jag passade på att mublera om i mitt rum. Ni vill inte veta hur mycket damm som låg under sängen. Men nu känns det super fräscht här inne. Tog inga förebilder, förlåt. Men efterbilder har jag gott om. Tror aldrig jag har visat mitt rum förut, så nu får ni se det. Det är lite "skräp" kvar som ni kanske kan se, men vet inte riktigt vad jag ska göra av det så länge, senare ska det ner i källaren. Mina sommarskor ska också vara nere i källaren tydligen, så måste nog ner och hämta dom. 


Virkade shorts

Virkade shorts är så himla gulliga. Minns när H&M hadde ett par, eller dom kanske fortfrande finns kvar, men jag  blev i alla fall kära i dom. Så gulligt och för att inte tala om bekvämt. Perfekt för sommar dagar på stranden eller att gå runt i stan med. Gina Tricot har fått in 2 par för 299 kr respektive 249 kr. Måste nog säga att jag tycker dom första är snyggast. Kanske ska gå till centrum idag för att köpa ett par, och ögonfransfärg. 

 


Sommar planer

God Morgon!

Så skönt att man får sova hur länge man vill nu på sommaren. Fast ändå vaknar man ju ganska tidigt för att det blir ljust ute. Just nu håller jag på att skriva en lista på hur jag ska träna i sommar, viktigt att hålla igång ju. Det bästa måste ju vara att våran sommarstuga, och jag kan faktiskt kalla den VÅRAN nu, förut har den varit min mormor och morfars, och vi har varit där varje sommar så länge jag kan minnas, men nu så orkar dom inte ha hand om den ännu mera. Så den är vår. I alla fall, det är en ganska lång skogsväg för att komma till den, ungefär 2 km, så det är bara att jogga fram och tillbaka så har det blivitt 4 km, och efter det kan man bara hoppa i sjön. Fast hela Juni och början av Juli kommer bli riktigt stressigt för mig, midsommar, Stadium sports camp och Musik vid siljan ligger nästan på varandra. Men sen resten av sommaren ska jag bara bada och sola och ta det lungt vid sommarstugan!

Update: Märkte nu att jag skrev fel på månaderna. Så det kan gå.. Men den översta ska vara Juni, inte Juli, och den under ska såklart vara Juli och inte Juni.

 


One day


Jordgubbs frosseri

Efter det föregående inlägget och efter jag rensat jordgubbarna och kanske smakat på en, eller två. Kom jag och undra över en sak; Undra egentligen vilket land som äter mest jordgubbar. Det skulle ju nästan kunna vara vi svenskar, tänk bara hur mycket jordgubbar vi äter på en sommar, midsommar, födelsedagar, efterätter, mellanmål, ja alla möjliga tillfällen. Men jordgubbar är ju en självklart del av sommaren, i alla fall för mig, och jag tror inte jag är ensam om att tycka det. Själv äter jag jordgubbar med både grädde eller mjölk, med socker eller utan något alls. Helst ska dom ju vara svenska också, då är dom ju så röda och söta. Och riktigt nyttiga är dom också, det visste jag inte. Men hittade lite intresant fakta om jordgubbar som ni kanske inte visste.

1. Vill du vara säker på att få i dig tillräckligt med C-vitamin, då ska du äta jordgubbar. De innehåller mer vitamin C än apelsin. En portion jordgubbar, cirka 125 gram, kan ge mer C-vitamin än det rekommenderade dagliga intaget på 75 milligram. Ju mognare gubbe – desto mer C-vitamin.  
2.Jordgubbar är inte bara goda utan även nyttiga. Halten av antioxidanter i jordgubbar är fem till tio gånger högre än i äpple och den ökar med mognadsgraden. Alltså – ju rödare bär desto mer antioxidanter då även det röda färgämnet (anthocyanin) ökar med mognadsgraden.
3. Omkring 20 000 ton jordgubbar skördas i Sverige vilket ger 2,2 kilo jordgubbar per person och år. (Enligt 118100 så odlar vi 15 000 svenska jordgubbar per år och äter 4-5 liter svenska jordgubbar per person och år. Endast svenska jordgubbar)
4. 
Jordgubben är botaniskt sett inte ett bär utan en skenfrukt – de små kärnorna som ses utanpå jordgubben är små nötter. Själva plantan tillhör faktiskt familjen rosväxter.

källa

 

 


Nu: Rensa jordgubbar

Jag lovar att jag ska bi bättre på att lägga upp bilder till inläggen, och blogga mera! Nu när det är sommar och allt hinner jag ju ändå att blogga, klart att man egentligen vill vara ute, men om jag ända inte är det så kan jag ju åtmindtonde blogga lite. Kom hem ganska nyligen från pizza middagen med laget, och har städat undan madrasser och sånt som Anna och Mona sovde på. Passade på att byta mitt täcke till ett tunnare. Ska nog mublera om i helgen också, börjar tröttna på hur det ser ut just nu. Vill bara flytta till ett nytt ställe så jag får ett större rum och kan göra om det helt, vet exakt hur det skulle se ut. Men det är bara att hålla ut tills mamma har studerat klart. Nu ska jag rensa lite jordgubbar sen blir det efterrätt och kanske någon film. Har tagit några bilder med systemkameran ikväll också, så det kommer nog en hel del bilder i dom närmsta inläggen. Men just nu får det bli en instagram bild, har inte överfört bilderna ännu.


Uppdaterar er lite

Hej på er!
Mona åkte precis hem och snart ska jag på något fys-test med innebandyn och efteråt skulle vi äta pizza tillsammans. Förlåt för att jag inte uppdaterat något, men visste inte riktigt vad jag skulle skriva. Vet egentligen inte vad jag ska skriva nu heller... Kan väll berätta lite om igår. Vi kollade på film, gjorde hasselnötter med choklad och kanel, chattade på stranger, det är verkligen skit roligt. haha.. Sen nu idag har vi sovit, ätit och typ gjort inget. Okej, nu vet jag inte vad jag ska skriva. Så ha en bra dag!

SOMMARLOV!

Hej!

SOMMARLOV!!! wie!! Gud vad skönt. Hann aldrig blogga något imorse, var fullt upptagen med mitt hår. Haha. Kändes lite tråkigt att ha helt vanligt hår så försökte mig på en frisyr turitoual från Youtube. Det gick väll sådär.. Efter att vi hade sjungit. Ja, vi sjunger på våran skolavslutning, flera låtar. Men i alla fall, då åkte, jag, Anna och Mona och badade, eller doppade fötterna.. typ. Sen åt vi super mycket super gott asiatisk bufé. Mmm... Jag tror inte dom vill att vi kommer tillbaka... Sen så ja... var vi runt i centrum och kollade på Avatar gratis i en TV affär. Haha... Det var lite roligt.. Nu så är Mona här, senare ikväll kommer Anna så sover dom här, vi ska ha värsta girls-night med ansiktsmasker, filmer, naglar, hår och kanelmandlar. För er som inte vet, kanelmandlar är min stora kärlek, vi ska göra egna, mitt i natten. Men det blir nog lite bloggning då, så vi hörs! Hur har ERAN dag varit?


Min dag

Hej!


Förlåt, förlåt för att jag inte har bloggat något. Hann inte imorse, eller ja. Visste inte riktigt vad jag skulle skriva om, så skippade det. Hade i alla fall städdag idag, städade skåpen och lokalerna och lite sånt. Efter det körde 9:orna fotboll mot lärarna och det var vi tvugna att kolla på. Sen åkte jag hem till Anna och hjälpte henne med att sätta fast lösnaglar, solade i solen som inte fanns och utövade lite yoga istället. Men nu är jag hemma och nu vill mamma att jag ska ut i skogen och jogga. Och imorgon, imorgon är det skolavslutning! SOMMARLOV! wooop! Ska till en kina resturang med Anna och fira, sen skulle vi kanske till en second hand också, Second hand är faktsikt riktigt bra, billigt och mera unikt. Sen kan man ju göra om dom kläderna hur man vill, färga, klippa, sy och sätta dit nitar. As coolt ju. Men nu sk ajag byta om, vi hörs sen nog!


Årets första smultron

Har ni haft en bra dag! Stadsvandringen var väll helt okej, som alla andra år för mig. Fast Mona och Anna gillade den inte särskillt mycket, dom var tvugna att gå 2 km längre än alla andra. haha. Jag köpte en focaccia på något cafe i Vasaparken, som var skit dyr, 85 kr för en macka!!! Men god var den i alla fall. Sen hängde vi runt lite i stan och köpte glass och typ provade kläder på Gina. Blev kär i ett linne, som jag måste köpa sen. Finns inte på deras hemsida ännu, men så fort det dyker upp, visar jag er. Sen åkte vi hem vid 4, men då vid 5 var det picknick med skolan, hann inte hem i mellan så köpte en macka på Sandy's (Mycket mackor idag alltså) och sen så åkte jag dit med Anna och ja, åt. Men nu är jag hemma och nu ska jag duscha. Hittade förresten smultron, alla var väll inte helt mogna, men några var röda och mumsiga. haha.



Stadsvandring

God Morgon!

Stadsvandring idag, vilket i stort sett innebär att vi går runt i stan i grupper och lär oss lite om olika saker. Helt okej faktiskt, för vi börjar ju 9, eller till och med 9.25 för min del, ska ta tåget till Stockholm östra, och träffa skolan där. Har känts som om jag kommer komma försent hela morgonen bara för att jag inte är trött. För alltid när man försover sig och vaknar, då är man ju inte särskillt trött. Man ska ha med sig matsäck, jag har ingen matsäck = jag får köpa något. Sen ska jag stanna kvar i stan en stund med Mona, Anna och Madde, Blir antagligen inte så länge, ingen av oss har något att köpa.. Ha en bra dag!

Ny mascara

Jag är i behov av en ny mascara. Min nuvarande, är slut + att den är/var mer än 3 månader gammal. Visste ni att man borde byta mascara var 3:e månad? Så är tvungen att använda mig av en mini mascara som jag annars har i väskan för nödfall. Den fungerar väll, men jag föredrar nog att låta den stanna i väskan, så att den finns där när den behövs. I alla fall, jag har ju bestämt att jag ska sluta med djurtestat smink (Läs mitt inlägg här), och det enda lilla problemet blir nog att hitta en bra mascara, som jag gillar. Jag är mer ute efter längd än volym och tjockhet på mina fransar. Och min gamla, Define-a-lash var perfekt för det! Men Maybeline som är tillverkan av den mascaran, testar sina produkter på djur, synd nog. Jag har hittat två mascaror som jag nog kan tänka mig. Den ena från The Body Shop och den andra från Rituals, som ni ser skiljer sig priset inte särskillt mycket. 



Nya skor!

Efter jag hade kommit hem efter att ha köpt nya skor var det bara att byta om och äta lite lunch innan jag skulle iväg på fest/party. Så hann inte blogga något då, men nu är jag hemma och tänkte visa er skorna. Köpte också en till vristlänk, haha.. Får aldrig nog av dom. Men nu så har jag ett par skor att använda i sommar, eftersom det är platå är dom inte alls så jobbiga att gå i. Är helt proppmätt efter allt godis, snacks och tårta, även fast jag inte åt någon tårta. Orkade ingen, så tror nästan jag inte kommer äta någon middag. Men det var väll typ det. Hejdå!



Söndag!

God Morgon!

Attans, vaknade tidigt idag. Kollade ju på film hela kvällen igår, så somnade inte försten vid 2 typ. Men precis när jag fixat allting och skulle börja kolla visade det sig att filmerna jag ahde laddat ned, inte kunde visas. Så var tvungen att ladda ned dom igen från en annan sida. Fast det gick snabbt, bara 15 minuter typ. Sen så började jag med att kolla på Crazy, Stupid, Love. Har redan sett den men kände för att kolla på den igen, gillar den filmen alltså. Och Ryan gossling... ahh... I alla fall, sen blev det The Vow, och ah... Channing Tatum.. haha.. Nejmen, både filmerna var bra.

Ska typ gå upp nu ur sängen och äta frukost, sen ska jag och mamma köpa skor. wie. Måste köpa en present också, en tjej i skolan ska ha fest, typ. Hon fyllde år i fredags, så ja. Men ha en bra dag!



Filmkväll

Har kommit hem efter den lilla jogging rundan, 2,5 km. Det tog väl ungefär 20 minuter. Nu håller jag på att ladda ned The Vow och Crazy, Stupid, Love för ikväll. Min dator är typ överbelastad med massor av program och bilder. Så rensar den lite nu, som jag alltid måste göra innan jag kan ladda ned något nytt.. Haha.. Funderar på att avinstalera sims, spelar det ALDRIG längre. Sen har jag massor av typ kläder som jag laddat ned till, som säkert tar en massa plats. Det ska bort nu i alla fall. Frågan är bara vad jag ska göra med alla bilderna, jag behöver nog en extern hårddisk.



Det blev inte några skor

Det blev inga skor, för vi skulle städa först och sen när vi väl åkte var det redan stängt. Så vi ska åka imorgon istället. Jag som ville ha dom idag.. aa, klaga ska jag väll ändå inte göra. Nu är det rent och fint här. Har ätit middag nu, potatissallad med rostbiff, och nu ska jag ut i skogen och jogga lite, även fast jag föredrar gymmet. Ne, nu måste jag byta om!
Vi hörs efteråt!

Dagens planer, eller något.

God Morgon!

Typ först gången på evigheter som jag sover längre än till 9. Brukar alltid vakna runt halv 9 på helger, men inte idag. Sköönt. Ska äta frukost nu, men vi har typ ingen mat alls, så sen ska vi åka och handla, och köpa skor till mig. Alla mina skor från förra sommaren har försvunnit spårlöst.. Jag har ingen aning om vart dom är, någonstans är dom väll, men frågan är bara vart. Men ja, ni får ha en bra dag! Jag måste duscha också förresten. haha.

GOTLAND NEXT SUMMER!

Är lite super lycklig just nu. Jag och Anna ska till Gotland nästa sommar och konfirmera oss!!! WOOP!! Det fanns en chans att platserna var slut, men vi kom igen!! wieee! Åh.. Det kommer bli så roligt, cykla runt på Fårö och bada. Det passar oss perfekt! Speciellt att cykla, haha. 

Nu till hur filmen var; Den var faktiskt väldigt bra! Eller jag kanske inte ska säga faktiskt, för det var ju ändå det jag förväntade mig, att den skulle vara bra alltså. Tycker faktiskt inte alls att det känns konstigt att se Kristen Stewart spela någon annan än Bella i twilight, som många har sagt. Jag gillar hur dom har gjort om den klassiska snövit och gjort den mera.. vad ska man säga? Modern, kanske? Helt klart en film som är värd att se. Fast jag skulle nog inte säga att man måste se den på bio, det går gått och väl att vänta tills den finns att hyra eller köpa. Men jag ger den 8/10 poäng. Tvekade lite mellan 7 och 8. Men en 8:a är den värd!


Snow white and the huntsman



Nu är jag antagligen på bio med Madde och kollar på Snow white and the huntsman. Berättar sen hur den var! Den verkar i alla fall väldigt bra. Måste säga att jag älskar när dom gör gamla barnfilmer moderna. Som Red Riding Hood och Alice in Wonderland.

Sista lektionerna innan sommaren!

Hej!

Hann inte blogga imorse.. hehe.. Men nu har jag kommit hem! Har räknat lite matte, spelat brändboll och haft träslöjd idag. Nu är alla lektioner klara innan sommaren! Nästa vecka är det bara stadsvandring, fotboll och städning. Hade ju tänkt köpa en Freebra idag, men otur som man har så har dom inte min storlek i beige, så jag får hoppas den kommer in innan Söndag, annars för jag ingen rabatt.. Haha, men gärna innan tisdagen. Skulle föest se på bio med Madde i stan, men vi orkar inte åka in till stan, så avbokade dom biljetterna och bokade nya här. Bion börjar 17.30 och tills dess ska jag bara ta det lungt. Hoppas ni får en bra fredags efetmiddag och kväll!



Planer och sånt

Nu har jag duschat och pratat lite med mamma om lite blandade saker, bland annat om imorgon, ska se på bio med Madde, Snow white and the huntsman + köpa en freebra. Sen om att jag borde skaffa ett busskort som fungerar hela tiden nästa termin och sen så nästa sommar, för då ska jag konfimera mig. Har i alla fall "bokat". Nu är det bara hoppas att man kommer med. Madde ringde precis och ville ha hjälp med att färga håret. Så nu ska jag typ gå över till henne och hjälpa henne. Bara så att ni vet, jag är defenetivt ingen expert på att färga hår... Har aldrig gjort det på någon... Men men, så svårt kan det ju inte vara! 

Blodomloppet gick föresten bra, joggade/gick 5 km på 38 minuter. Så jag är ganska nöjd faktiskt. Man fick en liten picknick kasse av Ica med muffins, lax, potatissallad, ramlösa och lite sånt. Sen en tröja och medalj. Men vi hörs!


Blodomloppet

Hej och God Morgon!

Hehe... försovde mig imorse, vet inte riktigt varför. Men jag vaknade aldrig av min väckarklocka.. Aja, bara 4 dagar till sen så slipper jag gå upp så tidigt, för att gå till skolan. Var ju i stan igår men köpte ingeting speciellt, en milkshake, klubba och en festis. haha.. 

Kom hem ganska nyligen för att idag, idag så ska jag springa blodomloppet. Så var tvungen att åka hem tidigare från skolan. Kunde egentligen tagit en senare buss, men under dom 30 minuterna har vi rast, och ombyte för idrotten. Så jag såg ingen vits med att stanna kvar. Vid 5 i 3 ska jag och min familj gå till bussen och åka till danderyds sjukhus där vi ska träffa mina kusiner, sen bär det in till stan och så blir det dags att springa. Eller egentligen har vi anmält oss till "gå-loppet" men det berodde på att "springa-loppet" var fullt. Men man kan ju alltid försöka jogga lite. 

Köpte förresten den blå klänningen på Gina Tricot idag, så nu har jag min skolavslutningsklänning! Nu saknas bara en freebra och kanske ett par skor.. Finns ett par nude färgade pumps på BiKBoK som jag funderar lite på. Vi får väll se. Försökte ladda upp en bild på klänningen, men det gick inte så bra. Men ni får en bild så fort det fungerar!

Stockholm snart

God Morgon!

Kom på att jag inte bloggat något. Händer ganska enkelt att jag tror att jag gjort det. haha. Ska snart hem till mamma och typ byta kläder, sen går tåget 12.55 in till stan. Sen får vi väll se hur länge vi stannar. Jag ska fortsätta min eviga jakt på en skolavslutningsklänning. Desigual har ju en väldigt fin som jag vill ha, men jag är lite osäker på om jag vill betala 1000:- för den... Vi får väll se, vad pappa säger. haha.. Lite bortskämd är man nog... Bara lite ja... Nejmen ja.. HA EN BRA DAG!

Hata, hata, hata sprutor.

Efter att jag kollar på film ett tag, Sucker Punch blev det ringde mamma och sa att vi skulle åka och ta en spruta mot livmodershalscancer. Blä. Jag ska inte skrämma upp er som inte tagit den, eller jo. Det gjorde skit ont. Själva sticket, det kändes väll som ett vanligt sprut stick, men sen när vaccinet pumpades in. Aj, aj, aj säger jag bara. Det gjorde så himla ont. Usch. Och om 2 månader måste jag ta den igen. FAN. Åh.. hatar sprutor. Kollade klart på filmen efteråt och spelade klart Uncharted 2, haha... Neej dåå.. jag geekade det inte... Imorgon ska jag till stan me dmina vänner om det är fnt väder. Annars skulle vi typ baka. haha. Nu ska jag äta våfflor. Så vi hörs!

Olive Beautifyng Oil

Missade en av bussarna hem och nästa gick inte försten efter en halv timme så spendrade min tid inne i centrum. Passade på att köpa en "Beautifying oil" med doften av oliv på The Body Shop. Så nu har jag precis duschat, (försovde mig imorse så därför bloggade jag inte) och smörjt in mig med den. Nu blir det något mellanmål och sedan film. Har eran dag varit bra?


Playstation 3

Hejsan!

Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej, kunde antagligen pluggat lite mera... Men det blir ju ofta ganska slappt sista veckan.. Om man int ehar betyg vill säga. Sen kollade vi på film på svenskan, det var roligt. haha. Kom precis hem och pappa är inte hemma försten vid 7. Så tills dess ska jag spela tv-spel. Satt och spelade Uncharted 2 Amonh Thieves hela dagen igår. Därför var uppdateringen inte så bra.. hehe.


Dagens kläder

God Morgon!

Hade det omöjligt att bestämma vad jag skulle ha på mig imorse. Men tillslut var jag tvungen att välja, så att jag skulle hinna skriva något. Ska gå om 5 min till min buss. Så detta inlägg blir lite kort. Händer inget speciellt idag, Matteboken och häftet jag räknar i är hos mamma, så jag vet inte riktigt hur jag ska göra med matten. Kan ju altid räkna på ett vanligt rutat papper. Har till och med en outfitt bild, så here it come! Ha en bra dag!



Black Swan



Hade lite tråkigt så bestämde mig för att kolla på film. Tvekade mellan Black Swan och Red Riding Hood, men eftersom jag redansett Red Riding Hood, så blev det Black Swan. Har svårt att tro att någon har missat att hört om Black Swan och all dess priser och höga omdömen. Natalie Portman spelar huvudrollen som Nina, en lysnade balletdansös som blir ersättare för Beth (Winona Ryden) i Svansjön. Hon får oväntat konkurrens från nykomlingen Lilly (Mila Kuns) som imponerar på regisören med sin sensualitet och passion. Frågan är bara hur långt hon är villig att gå för att få behålla sin plats som "Swan queen". Black Swan är en psykologisk thriller.

Jag är nog lik ganska många när det gäller psykologisa thriller filmer, jag tycker att dom är skit läskiga, men ändå så bra. Och Black Swan är inget undantag. Underbart hemsk film som verkligen är välgjord. Älskar hur hela filmen är uppbyggd och hur man blir mer och mer fundersam över vad som egentligen händer. Finns inte så mycket mer att säga än att den helt klart är en film värd att se!

Klänning dilemma

God Morgon!

Har ni sovit gott? Har faktiskt sovigt riktigt skönt, sover i min systers rum här hos pappa för att min säng är så jobbig + att mitt rum är pytte litet. och hennes säng är jätte mjuk. Ska stanna här tills på Onsdag, eller Tisdag kväll. Måste köpa en klänning snart, och det kommer nog bli någon av dom här under, har ingen aning om vilken bara. Den Vita är från Desigual och den blåa från Gina Tricot, klart skiljer sig priserna hel del, men om jag kommer använda den från desigual ofta. Är den ju helt klart värt det. Skulle bli super glad om ni vill hjälpa mig genom att säga vilken som är snyggast! Länkar alla i ett inlägg sen, om man har en blogg. Kram på er!


Chill dag

Händer inte så myket här, har mest suttit framför datorn och chillat. Har även bäddat rent och ätit pizza. Nu blir det godis ätande och kanske någon film. Har det så lyxigt här hos pappa att man kan hyra film från TV. Eller kolla på filmer (eller program för den delen) som har gått på TV tidigare. Har lite huvudvärk också, beror nog på att jag inte druckit särskillt mycket idag. Har med mig proffsig-profs kameran (haha, skojar bara) så blir mycket bilder tror jag nog. Ska försöka hitta på något imorgon, kanske ta några bilder utomhus? Om vädret blir lite bättre vill säga. Har eran dag vart bra?



Myser i min jumpsuit


American apparel + H&M = sant?

Känner att det blir en hel del mode inlägg just nu. Men eftersom jag är i full gång med att hitta en klänning, så kan jag ju lika väll blogga om det. American Apparel klänningen är väldigt transparent, så en underklänning vore nog ganska bra, finns en på H&M för bara 99:- i samma färg ungefär. Sen så fungerar ju denna klänning lika bra på stranden med en bikini under.

Hemma hos mamma fortfarande

God Morgon!

Åkte aldrig till pappa igår för att han fick så himla mycket att göra på jobbet. Men ska dit nu på förmiddagen. Har inte så mycket att skriva just nu, för nu ska jag äta frukost. Ni får ha en bra dag!

Vristlänk

Köpte denna super söta vristlänk (aka. fotlänk) på Glitter för endast 56 kr. Kostade egentligen 70 kr, men hade 20% rea. har velat ha en vristlänk ett bra tag nu, och när jag såg att det nu fanns riktigt fina på glitter, ja då fanns det inget att vänta på. Har hittat två ritkgit fina skolavslutnignsklänningar, båda är långklänningar, den ena är blå och kommer från Gina Tricot, den kostar 399:- den andra kommer från Desigual och är vit med lite blommor, den kostar 1249, men jag har rabatt där också, 20% så jag kan få den för 999 kr. Om jag kommer använda den mycket är den ju helt klart värt det priset, men om den bara kommer hänga i min garderob är det ju ganska onödigt. Jag ska fundera lite på det.

Nu drar jag till min pappa, men vi hörs lite senare ikväll!


Brödbak

Hej!

Här har det regnat hela dagen, hur har vädret varit hos er? Har räknat lite matte, inte så mycket som jag kanske borde gjort, men jag försöker i alla fall. Mona har Vår show/Dans show ikväll 18.30 så ska gå på den med några kompisar. Efter det ska jag åka till min pappa över helgen. Men har j med mig datorn, så det blir inte sämre uppdatering. Ska till centrum vid 16.00 med Madde, hon ska köpa ett par skor sen så har vi typ massor av rabattkuponger, så kanske jag köper något också. Hittade super fina fotlänkar på glitter för bara 50 kr, sen har jag en rabattkupong så att man får 20% på hela köpet, sen så har dom 3 smycken för 2. Massor av bra grejer ju!

Min syster har bakat surdegsbröd idag, så till mellanmål blir det mumisgt börd. Surdegsbröd är så gott ju.



Matteräknande


God Morgon!

Ni som läst min blogg tidigare, kanske vet om att jag är ganska dålig på matte. Och hamnar alltid efter i skolan när det gäller matten. Har bara gjort ett matteprov den här terminen, som jag inte ens fått rättat. Under hela 5:an tror jag jag inte gjorde ett ända ett, samma sak under 6:an. Det är väll inte direkt det att jag är dålig på matte, utan snarare att jag inte kan räka i skolan. Det går inte särskilltbra för mig det. Men nu ska jag försöka, är klar med all NO, SO, Svenska, engelska osv. förutom matten för den här terminen. Jag kommer aldrig hinna klart. Men nu blir det matteräkning framtlls vi slutar. Förra året beställde vi hem 6:an's matteböcker till mig, och när jag hade räknat ut dom, som jag gjorde över sommaren och hösten fick jag min mobil, så nu när jag räknat ut 7:ans mattebok ska jag få högre månadspeng. Bästa sättet att få mig att räkna matte, muta mig. haha.. Men ha en bra dag!