God natt!


Wokade nudlar med kyckling

Mums! Blir nog en av världens godaste middagar idag. Mmm.. Wokade nudlar med kyckling. Ni kanske har ätit något liknande på någon Thai resutrang, och jag kan nästan garantera er att det här är lika gott! Recept härifrån.
Ingredienser
6 nystan äggnudlar
300 g kycklingfilé
1 burk wokgrönsaker
1 klyfta hackad vitlök
1 liten purjolök
2 msk wok sauce
Salt
Peppar
2-3 msk vegetabilisk olja

Ingredienser

6 nystan äggnudlar
300 g kycklingfilé marinerad med 2-3 msk Mushroom soy.
1 burk wokgrönsaker
1 klyfta hackad vitlök
1 liten purjolök
2 msk wok sauce
Salt
Peppar
2-3 msk vegetabilisk olja

Strimla kycklingfilén och marinera och låt vila. Öppna burken med wokgrönsaker, skölj i kallt vatten, låt rinna av. Skölj och strimla purjolöken, hacka vitlöken. Koka nudlarna enligt anvisningarna.

Hetta upp en wok/stekpanna tillsätt olja och vitlök. Lägg i kycklingen och woka tills det är knappt färdigt 1-2 min, tillsätt grönsakerna, fräs 2 minuter. Häll i wok sauce under omrörning. Tag upp.

Hetta upp pannan igen och tillsätt olja, fräs nu nudlarna lätt och tillsätt den wokade rätten, blanda väl och smaka av.


Budget alternativ

Sitter och letar runt efter budget alternativ till kläderna jag visade förut. Det går faktiskt riktigt bra. Med all REA och alla rabatt koder jag hitter lite över allt kan jag nog få det riktigt billigt. Ett par jeans som egentligen kostar 399 kr som är på rea på 199 kr kan jag nu få för 99 kr med en rabattkod. Haha, älskar att internetshoppa, alla rabattkoder är ju så underbara! Skorna och jackan har jag däremot lite svårare med att hitta något liknande. I alla fall på Ellos. Nu ska jag fortsätta min jakt, vi hörs!

Tips mot oren hy

Här får ni lite tips på hur ni kan motverka oren hy i ansiktet!

Tvätta alltid bort sminket på kvällarna.
Din hud mår inte bra av att vara täckt av olika foundation, puder etc.


Använd Rengöringsgel, Ansiktsvatten och Fuktcreme.  
Men inte för mcyket Fuktcreme, du kanske tänker "Ju mer desto bättre".
Men i detta läge stämmer det inte, se till att använda lagom med ansiktscreme,
annars riskerar du att din hy blir för fet


Peela bort döda hudceller, antagligen med en creme eller handske.
Annars kan du göra en egen peeling med olivolja och socker.
Massera in peelingen med cirkelrörelser och börja på pannan,
sedan kinderna, hakan och sist näsan.


Ansiktsmasker kan fungera väldigt bra,
tänk bara på att olka ansiktsmasker verkar mot olika saker.
Så titta på förpackingen vad den gör innan du köper den.

Om du sminkar dig med borstar, vilket jag antar att många gör.
Tänk på att göra rent borstarna minst en gång i veckan!
Massor av bakterier samlas på borstarna efter varje användning.




Att köpa

Hej på er!
Har precis druckit upp min standard smoothie med kiwi, blåbär och apelsin juice, bananerna är slut. snyft. Och medans jag drack den gjorde jag ett litet collage på vad jag "behöver" köpa den här månaden, eller nästa månad. Men jaja. Så någon som har lust att låna ut ungefär 1600 kr till mig? Hehe, tror inte det va. Men, jag kan ju alltid drömma lite. 

God Morgon

God Morgon på er!
Sitter just nu framför datorn och äter frukost, Smoothie och en Tunnbröds macka. Det gammla vanliga vill säga. Jag fryser väldigt mycket också, mina händer är iskalla. Fast det är dom nästan alltid. Läste föresten precis ut "Jag är tyvärr död och kan inte komma till skolan idag" som jag lånade igår. Och läste ut igår kväll... Hursomhelst, den var superbra! Framförallt var handlingen väldigt bra, men författaren som heter Sara Ohlsson gjorde ett super bra skrivande jobb. Defenetivt en bok som man borde läsa någon gång!

Snygga skor?

Är inte dom här skorna riktigt snygga? Jag har lite blandade känslor för dom egentligen. Men dom känns som ett par riktigt typsika vårskor. Ska defenetivt prova dom någon dag och se hur dom sitter. Sen får vi väll se om jag har lust att lägga 499 kr på dom eller inte. 
Midcut bootMidcut boot

Ny vårjacka?

Har börjat titta lite på vårjackor, och såg denna igår på Gina Tricot. Tycker faktiskt den var väldigt fin. Vad tycker ni?

Min nya tröja

Hej hej!
Hoppas ni har haft en bra dag idag, min har varit helt okej, lite seg kanske. Men det är ju alla Måndagar. Hade i alla fall på mig denna tröja idag, den jag köpte igår på H&M. Har druckit lite varm choklad och lyssnat på musik hittils. Har Innebandy träning idag också, blir debut för min nya innebandyklubba. Vi hörs lite senare!



Bloggar imorgon

Hej på er!
Hoppas ni har haft en bra helg, min har varit riktigt rolig men nu är jag helt slutkörd. Ska seriöst gå och lägga mig 20.00 ikväll. Orkar inte skriva så myckt just nu, ska lägga mig i soffan och bara slappa. Vem vet, jag kanske somnar, men först ska jag beskriva min helg lite snabbt.

Lördag: Hade match på morgonen i Älvsjö, vi förlorade synd nog med 9-5. Efter det åkt ejag hem och duschade, Felicia kom hem till mig och vi städade inför filmkvällen. Sen gick vi till Centrum och köpte snacks, Lunch/Middag på Sandys och hyrde film, American Pie. Sen kom Mona och vi spelade kort och lyssnade på musik och hade förfest, haha. lol. Sen mötte vi alla, eller alla och alla två personer i Centrum och vär där ett tag och åt på McDonalds. Sen gick vi hem till mig och såg på film, körde anden i glaset och pratade.

Söndag: Träffade Felicia i Centrum och vi gick runt där ett tag och kollade på olika kläder, köpte en fin stickad tröja på H&M. Sen skulle hon iväg på sin kusins födelsedags fest eller nåt och sedan dess har jag typ bara slappat. Visar en bild på tröjan imorgon, vi hörs!

Filmkväll!

Yeey, filmkvällen kommer bli av imorgon! Hemma hso mig, min mamma och syster ska (kanske) bort till min moster och äta middag där så att vi får vara ensamma. Inte helt 100% ännu, men nästan så! Kommer bli super super bra! Vi kommer bli 8 st om alla kan, villket jag hoppas att alla kan. Vi kommer antagligen inte kolla på film, vi bara kallar det filmkväll för det låter bättre. hehe. 

Håller på att måla om mina naglar just nu, svart och sedan glitter ovanpå. Hade det förut, men skrapade bort det. Men nu ska jag ha på överlack så att det sitter bättre! Imorgon har jag match söder om stan och efter det ska jag städa hela lägenheten och bla bla bla. Blir nog ingen uppdatering, vi hörs!

Nu ska jag ta det lungt!

Kommer nog bli ganska så dålig uppdatering under helgen, vi får se. Men jag hoppas att jag kommer ha bättre saker för mig. Ska kanske ha filmkväll imorgon, om vi hittar någonstans att vara..

Måste gå

God Morgon!
Måste gå nu för att hinna till min buss, men vi hörs senare idag. Kan n og bli ganska sent. Jag slutar vid 13.50 men ska träffa Felicia då och efter det ska jag ha Innebnadyteori. Vi får se om jag hinner blogga något mellan allting. Hoppas ni får en bra dag!


Nam nam

Gissa vad jag håller på att baka just nu.. Det är en kladdig choklad kaka.. Kladdkaka såklart! Mums! Smeten är alldeles perfekt och moussig, ser lite ut som chokladmousse. Hoppas den smakar lika gott som den ser ut och doftar. Men vilken kladdkaka är inte god egentligen. Receptet taget från denna blogg. Mmm.. Kan knappt vänta tills en kvart har gått och jag kan ta ut den, fast innan jag får smaka så måste jag kyla ned den lite. Men, tills dess. Vi hörs!

Perfekt kladdkaka
100 gram smör
2 ägg
3 dl strösocker
1 ½ dl mjöl
1 tsk bakpulver
1 msk vaniljsocker
4½ msk kakao
Ev: en gnutta salt

Sätt ugnen på 250-275 grader. Smält smöret i en kastrull eller i micro. Vispa ägg och socker mycket poröst. Blanda övriga ingredienser i en skål och sikta sedan i det i äggsmeten tillsammans med smöret. Rör om varsamt. Häll smeten i en smord och bröad form. Ställ in kakan i övre delen av ugnen. Sänk värmen direkt till 200 grader. Låt stå inne i 10 minuter. Flytta ner kakan till mitten av ugnen och låt stå inne i ca 15-20 minuter till. Man får passa lite eftersom det beror lite på storleken på formen. Kanterna och toppen ska vara färdiga men den ska dallra rätt rejält när man tar ut den ur ugnen. Kyl genast ned i antingen kallt skafferi, kylskåp eller frys.

Recept och bild här ifrån

This is me



Smoothie människa

Hej på er!
Bestämmde mig för att gå till skolan imorse, fast jag knappt orkade. Sen fick jag väll inte så jätte mycket gjort egentligen. Gud, jag suger verkligen. Måste verkligen börja arbeta igen. Känner att den senaste veckan har gått riktigt dåligt. Oh.. shit. Första NO-arbetet ska vara klart på Måndag, och jag har inte ens börjat! Jag vet inte ens vad jag ska göra. Suck..

Kom hem för ungefär en halvtimme sedan och började med att ta två alvedon, har haft riktigt ont i huvudet hela dagen, den sortens huvudvärk som man kan få om man luktar på en stark parfym. Om ni förstår vad jag menar? Efter det fixade jag en smotthie, Mmm.. Börjar bli beroende av den där drycken. Mums! Nu tänkte jag gå runt och fotografera lite granna, var ett tag sen sist.

Super Boost C-Vitamin Smoothie
Super enkel smoothie sprängfylld med C-vitaminer och frukt!

½ dl Hallon eller Blåbär
1 Kiwi
½ Banan
1 dl Apelsin Juice

Börja med att bara mixa frukten, sen är det bara att hälla i apelsin juicen och mixa lite till. Färdigt!


Hur jag tar bort mitt smink

Så här gör jag för att tvätta bort mitt smink, och göra rent mitt ansikte. Har några andra produkter också, men det är dom här jag använder just nu.

Först börjar jag med att tvåla in ansiktet med en oparfymerad tvål, för att få bort det värsta. 

Sen, till mesta del för att göra rent ansiktet använder jag en Rengöringsgel. 


Om allting inte har gått bort använder jag denna sminkborttagningsmedel för att få bort allt.

Sen tar jag lite Ansiktsvatten på en pads och duttar på det. 

Sist använder jag en återfuktningskräm. Sen är jag klar!


Louise bag

Dessa två finingar finns på Gina Tricot för 199kr st. Hej säger jag till den vita och Hejdå till 199 kr. Eller den svarta kanske är finare.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker. Vad tycker ni?

VeckoRevyn

Titta vad som dök upp i brevlådan alldeles nyss. Ett nytt nummer av VeckoRevyn + en blush med två färger. 



Banana Toffie Pie

Satt och kollade runt på lite olika bloggar och såg ett liknande recept på en paj jag gjorde förra året i mars. Satt och funerade ett bra tag tills jag kom på vad namnet på bloggen jag använt receptet ifrån. Tills slut kom jag på det, men synd nog har hon slutat blogga, men recepten och bilderna är fortfarande helt underbara! Så om du är sugen på att baka tycker jag att du ska kolla in BakeCake. Pajen jag gjorde kallas Banana Toffie Paj och är en paj med banan, kolasås, grädde, choklad och digistive botten. Den är helt underbart god, och maffig. Ett måste för alla att prova någon gång i livet! Här får ni receptet

Banoffee Pie, 1 pajform, 10-12 bitar

200 g digestivekex, ungefär 13 stycken
100 g smör

Fyllningen:

1 burk kondenserad mjölk (ca 400 gr)
3 st skivade bananer
3 dl vispgrädde
Choklad till dekoration

Lägg den oöppnade burken (ta bort pappret först) med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, så fyll på allt eftersom vattnet kokar bort. Detta ska sen koka i minst 3 timmar. Smula kexen fint och blanda med smält smör. Tryck ut degen i en pajform och ställ kallt tills dulce de lechen är färdig. Kyl sen den oöppnade burken i kallt vatten och bred ut kolakrämen över pajskalet. Skiva bananerna och lägg ovanpå. Vispa grädden och bred eller spritsa över bananerna. Dekorera sist med choklad.

Banoffee Pie 1 pajform, 10-12 bitar
200 g digestivekex, ungefär 13 stycken
100 g smör
Fyllningen:
1 burk kondenserad mjölk (ca 400 gr)
3 st skivade bananer
3 dl vispgrädde
Choklad till dekoration
Lägg den oöppnade burken (ta bort pappret först) med kondenserad mjölk i en kastrull och fyll på med vatten. Burken måste vara helt täckt med vatten, så fyll på allt eftersom vattnet kokar bort. Detta ska sen koka i minst 3 timmar.
Smula kexen fint och blanda med smält smör. Tryck ut degen i en pajform och ställ kallt tills dulce de lechen är färdig. Kyl sen den oöppnade burken i kallt vatten och bred ut kolakrämen över pajskalet. Skiva bananerna och lägg ovanpå. Vispa grädden och bred eller spritsa över bananerna. Dekorera sist med choklad.


Ny innebandyklubba


Är hemma idag

Hej på er!
Orkade knappt gå upp imorse, var verkligen jätte trött och riktigt ont i både i halsen och huvudet. Så stannade hemma idag. Men nu när jag sovit en bra stund känner jag mig bättre, så ska nog träna ikväll ändå. Nu ska jag måla mina naglar i det nya svarta nagellacket jag köpte på Gina Tricot i måndags. Sen ska jag nog bara vila ännu mera. Vi hörs!

Har inte så mycket att skriva

Hej på er!
Har inte så mcyket att skriva om idag, förutom att det är min namnsdag! Yey, så idag blir det pizza. Hehe. Tror föresten jag håller på att bli sjuk, undra vad det beror på. Kan ju alltid varit i söndags när jag och Felicia rullade oss i snön. Hmm.. vem vet. Har fiol vid 17.00 idag som vanligt, och sen efter det ska jag och mamma kolla på en ny innebandy klubba till mig. Den jag har nu börjar bli lite kort och så är den ful. Men vem kunde tro att en klubba av plast kunde vara så dyr! Om man vill ha en bra klubba så får man betala minst 1000 nästan. Men, tur nog så köper man inte nya klubbor så ofta. Tänkte kolla på den på bilden under, den finns på InterSport och kostar 800 kr. Vi hörs lite senare!
PLAYER BUBBLE 26

God Natt!

Haha, räknar alltid efter. Eller min mobil är så proffsig så den räknar ut det åt mig. God Natt!

Att beställa

Rutiga skjorter är grymt snyggt, har letat runt på internet efter affärer som säljer om. Har knappt hittat en enda en med en riktgit snygg modell. Men Bubbleroom.se har en helt okej skjorta enda jag inte gillar med den är knapparna, 199 kr kostar den, men om man googlar på rabbatkoder kan man nog lyckas få den för 99 kr! Super bra, eller hur? 

Bubbleroom / H Skjorta Röd / Rutig på Bubbleroom.seBubbleroom / H Skjorta Röd / Rutig på Bubbleroom.se

Dagens köp

Här är allt jag köpte idag, som ni ser är det bara smycjen, och allt förutom nagellacket var på rea! Förlåt för dom lite sämre bilderna, min kamera-laddare fungerar inte så jag kan inte ladda min kamera som har slut på batteri.

Köpt på JC

Köpt på Gina Tricot

Köpt på Glitter

In i duschen

Om 20 minuter ska jag hoppa in i duschen, ricinoljan är i mitt hår just nu och ska verka lite. Jag hoppas verkligen att det fungerar. Ska prova i en månad, om det inte blir någon skillnad får jag väll ge upp. Ledsen för dålig bloggning idag föresten, men Felicia sovde ju här och efter skolan var vi i Centrum, har köpt en hel del smycken på rean. Skit billigt 70% på nästan allting! Visar bilder efter att jag duschat. Veckans planer är inte särskillt speciella förutom att på Fredag kanske jag ska ha filmkväll med några personer. Hoppas det blir av, vi har försökta ha en filmkväll i ett halvår nu känns det som. Men vi hörs efter att jag har duschat, lägger ut biler då! Hej så länge!



Felicia sover här!

Kan knappt förstå att min mamma sa ja till att Felicia sover över! Men det gjorde hon. Vi har varit ute och rullat oss i snön och gjort varm choklad hittils. Men natten är lång, fast de är ju skola imorgon.. Men vi har energi dryck. hehe. Kanske uppdaterar med några bilder då och då. vi får se. God natt på er annars, vi hörs imorgon!



Gossip Girl

Hej på er!
Har spenderat hela förmiddage med att ligga i sovan och kolla på Gossip Girl, och jag tror nog jag ska fortsätta med det ett tag till. Vi hörs lite senare idag!

Nagellack


Fotorunda

Har varit och badat med Linnea i nästan 3 timmar! Gud vad trött jag har blivit, och hungrig. Så just nu håller jag på att göra en toast med ost, skinka och soltorkade tomater. Vid vart över ska jag gå till Linnea igen och vi tänkte gå på en promenad med våra kameror och fotografera lite. Träden är så himla vackra just nu med all is. Sen så ska vi kanske gå till centrum och kolla på "färger" till Linnea, hon vill tona om håret mörkare. Men det är inte helt säkert att vi ka göra, vi får se när jag kommit hem efter promenaden. Vi hörs!



Badat med Linnea


God Morgon

God Morgon!
Vaknade för 40 minuter sedan! Klockan 9! På en helg! Hur gick det till? Hursomhelst, har setat och kollat på lite bloggar och nu när jag skulle gå ut för att äta frukost är det någon läskig kille utanför.. Okej, kanske inte läskig direkt. Men jag undrar vad han gör här..? Hoppas han går snart, för jag är hungrig.

Ska träffa Linnea idag, och vi funderar på att gå och bada. Men nu ska jag försöka ta mig ut ur det här rummet. Vi hörs!

Kik - @Blueberryt

Någon av er som har lust att chatta med mig lite? Om du har en smartphone kan du ladda ned appen kik. Fungerar nästan som sms, bara att man inte betalar för det. Bra va? Heter Blueberryt, så varför inte adda mig eller vad man nu ska kalla det! 

I sommar kommer jag ha långt och blont fint hår!

Nu har jag precis duschat. Innan det hade jag ricinoljan i håret i ca. 1 h och 30 min. Jag hoppas inte det är för långe. Kollade på Pretty Little Liars, två sista avsnitten av första säsongen och fatsande lite. Någon som vet vart man kan titta på eller ladda ned andra säsongen med svensktext. Kan ju alltid kolla utan svensktext, men bara undrar. Har även användt mitt kamomill schampo och sprej. Så till i sommar borde jag ha långt och fint blondt hår. Yeey! Sitter även med en ansiktsmask. Snart ska jag gå och tvätta av den och ha på lite ansiktsvatten och nattcréme. Mina dagliga sminkbortagnings rutiner. Haha. Kanske kan lägga ut en lite mera detaljerad beskrivning sen om ni vill. 


Hejj

Hej Hej!
Sutade 2 idag med träslöjd, egentligen ska vi sluta 20 i 2, men om vi stannar lite längre varje gång så kommer vi få ledigt hela trädslöjden någon gång. Träffade Felicia och hennes vän en snabbis, Felicia ska till Uppsala och träffa sin mormor i helgen. Så hon lämnar mig. snyft. Tror nog jag ska träna idag vid 18.00. Men innan det måste jag kolla på Vampire Diaires från förra veckan. Missade det och idag försvinner det! Vi hörs.

Mums!


Monkeystore


Lagfotografering

Jag vet att jag blev hemsk, därför lägger jag ut en liten bild bara.

usch, usch, usch!


Min dag!

Jag borde verkligen bli bättre på det här att blogga.. Jag försökte uppdatera i skolan, men det gick inget vidare... Träffade Felicia när jag slutat och vi åkte till Centrum och jag köpte ett matte block, oh yeah! Nu ska jag börja räkna igen, 7:ans bok. Undra vad jag kan få den här gången.. När jag gjorde kalrt 6A och 6B Fick jag ju min (underbara) Xperia arc, min mobil alltså. En systemkamera vore ju roligt, hehe.. Fast jag har redan en halft, delar med resten av familjen alltså. ehehe. Sen köpte jag ett suddigummi och Ricinolja, och ni som nu faktiskt vet vad ricinojla är, jag tänker inte använda det till det ni tror. Utan om man har det i håret 2-3 ggr i veckan så ska man få längre hår. Nu hoppas jag bara att det fungerar. Sen hade jag lagfotografering idag också, bilder kommer upp snart. Vi hörs!

Efter 1 månads användning, bild här ifrån

Ni får hata mig

Okej, nu får ni faktiskt hata mig. Fast bara lite. För jag har faktiskt en ursäkt till varför jag inte bloggar något idag.. Så fort jag slutar (14.50) måste jag springa till bussen som går 14.55, fast den kommer typ alltid vid hel. Sen ska jag springa, eller gå hem och hämta min fiol, sen på direkten måste jag gå tillbaka till centrum och ta bussen igen till min fiol som börjar vid 16.00. Sen när jag slutat 16.20 går min buss 16.40. Okej, då kan jag faktiskt blogga lite. Sen är jag hemma vid 17.00 och då ska jag byta om till Innebandyn som börjar en kvart senare. Full packad dag! Och så kommer det vara varje vecka. Men jag får se till att ställa in några tidinställda eller blogga på mobilen. Förlåt!

Tips mot fetthår

Att ha fett och stripigt hår är ingen favorit för många. Här är några tips som motverkar fettigt hår! 

Tvätta absolut inte håret oftare än varannan dag! 


Undvik att gnugga dig i hårbotten



Använd shampo två gånger när du duschar.

Gör en egen inpackning av vinäger, salt och vatten.
Gnugga in i hårbotten och låt verka i 1 timme under en varm handduk


I nödfall kan du använda torr shampo, om du inte har något sånt hemma fungerar bakpulver lika bra.


Vår Collage



Vore inte det här grymt snyggt tillsammans? Älskar "halsbandet" man har runt kroppen. Skit snyggt!

Blondare hår!

Nu ska jag skaffa blondare hår igen med hjälp av kamomill shampoo och spray. Det fungerar faktiskt, Har provat shampoot tidigare och det funkade. Inte lika effektivt som att bleka det direkt, men det sliter ju på håret. Det här shampot och spareyen ska till och med hjälpa skadat hår. Super bra! Inte för att mitt hår är så skadat däremot. Finns på olika butiker, jag köpte mina på Hälso Kraft, 45:- för Schampoot och 59:- för sprayen.



Frukost


God natt!

God natt, hoppas ni sover gott!

Pink nails

Försökte fixa till mina naglar lite, vad tycker ni? Blev det snyggt med ljus rosa naglar med en mörk rosa kant? Tycker själv att det blev riktigt snyggt. Förutom att några av naglarna blev lite ojämna med linjen. Men det är inte så farligt. 



Promenad


Det här ska bli en bra blogg!

Känner att uppdateringen inte har varit på topp senaste tiden, stämningen har kännts ganska deppig också. Men nu så är det slut med det! Det här ska bli en bra blogg med mycket uppdatering och intresanta inlägg! Så vad vill ni ha mer av? Skönhets tips, mode, böcker, video inlägg, inredning. Ja, vad som helst! Kom igen, jag vet att ni finns där även fast ni inte kommenterar. ;)

Ska egentligen träna idag, men vet seriöst inte om jag orkar. Har fortfarande huvudvärk och mår illa. Kanske tar och går en lång promenad istället. Och efter det ska jag ta en lång och varm dusch, som alltid. Men jag fryser alltid så himla mycket på vintern. Mina händer är nästan alltid iskalla. Sen ska jag nog fixa mina naglar, eftersom förra gången gick totalt misslyckat. Kram på er!

Blogga från Android

Som säkert många vet så finns det ingen blogg.se app till android. Och om man ska blogga från det vanliga internetet som finns så går det inte att lägga in bilder. Men det problemet är nu löst! Det ända du behöver göra är att ladda ned Firefox på market! Med Firefox kan du ladda upp bilder, göra fetstil, centrera texten. Alltihop som går att göra på en dator! Helt underbart, nu kommer det bli såå mycket mera uppdatering!



Tips från: Adaras.se

People can't change the truth, but the truth can change people

God Morgo! Just nu har vi matte typ, vi har haft sedan i Tisdags på oss att lösa 26 mattetal. Och nu går vi igenom dom. Fast jag orkar inte lyssna, har ont i huvudet och så mår jag illa så istället sitter jag och skriver fina citat i min kalender. Effektiv Måndag! Har förresten hittat ett super bra sätt att mobil blogga från en Android! Kan berätta hur när jag kommer hem. Hoppas ni får en bra dag!


Frukt och bär

Sitter i sängen och äter en liten frukt skål just nu bestående av Persikor, hallon och banan. Innan det passade jag på att lägga en ansikts mask. Nu ska jag göra lite fint i mitt rum inför nästa vecka och sen ska jag lägga mig i tid så attjag är ordentligt utvilad tills imorgon då skolan börjar igen. Bara 5 veckor kvar tills Sportlovet, 12 till Påsklovet och 23 veckro kvar tills Sommarlovet. Snft, 23 veckor! Jag kommer aldrig orka. Men det är bara att kämpa på. 
Sov gott!



Söndag

Då har det gått en hel vecka sedan förra Söndagen. Vad snabbt tiden går. Igår hade jag öppet hus med skolan och efter det kom Felicia och vi åkte och köpte thai mat och sedan gick vi hem till mig och åt. Sen bakade vi Cupcakes, och efter det åkte vi hem till henne och så sovde jag över där. Kollade på någon film tills klockan 2.20 medan Felicia sov och vaknade med några jämna mellanrum. Den här sommaren kommer bli så jäkla bra! Kommer antagligen inte få åka på språkresa, men jag har ett såå mycket bättre alterativ nu. Fast det är ju inte helt säkert ännu. Men ändå! Vi hörs imorgon!

Chookladd!

Nam nam

Blev dom inte fina, förutom att toppingen såg ut lite som.. ja.. det kanske ni kan gissa. ;)

Choklad Cupcakes!

Cup cakes making!

Håller på att göra choklad cupcakes med Felicia!

Öppet hus

Imorgon har jag öppet hus i min skola. Ja, på en lördag. Vi börjar 10 och slutar 12. Och vet ni vad? Vi får en HEL dags ledigt innan sportlovet, och dagen innan den dagen har vi studiedag, så vi får 2 dagars längre sportlov än dom flesta andra. Älskar min skola pga. alla våra lediga dagar. ♥ Efter det kommer Felicia, chokade ni blir nu va. Hon har namnsdag så hon ska få sin present, hehe. Sen gör vi väll det vi alltid gör, Nördar Temple Run, eller så kommer vi på något vettigt och gör det istället.

Shoppingen från idag!

Bilder på allt jag köpte tidigre idag. Vad tycker ni om tröjan, jag älskar den! På framsidan är den helt vit men på baksidan.. åh! dör så snyggt. Älskar spets på kläder. Dom har föresten fått in en hel del nya snygga spets saker på Gina Tricot! ♥






Anledning till att jag inte bloggat något.

Hejsan..
Hemskt ledsen att jag inte bloggat, men jag glömde helt bort imorse att skriva att jag skulla bort ikväll. Jag slutade 13.40 med träslöjd som sista lektion. Jag, Mona och Madde gick till centrum och jag köpte en galet snygg tröja på Gina tricot (Den kom in idag, så den är riktigt ny!), en pincett och en tub med ansikts mask, rengörings gel och peeling för ansiktet. Allt i ett alltså!

Sen åkte jag hem vid 16.00. Duchade snabbt och sen åkte vi för att hämta mina kusiner och min mormor. Min moster tog nämnligen examen idag. Förut var hon under sköterska men nu har hon utbildat sig till Sjuksköterska. Hon är alltså inte 23 år eller något, utan snarare 45 år. Vi var i stadshuset och de varade i ca. 1,5 timmar tror jag. Det spelades musik, hölls tal och lite sånt. Ganska svårt förklarat faktiskt. Sen åkte jag hem med dom och åt tacos. 



Hinner knappt skriva det här

Gud vad klockan blev mycket! Jag som sa att jag skulle lägga min innan klcokan 22.00 varje vardag den här veckan. Jaja, nu ska jag byta om, ta bort sminket och borsta tänderna på 8 minuter. Innan klockan 23.00 alltså. Vilket jag inte lär hinna eftersom jag sitter här vid datorn. Men vi hörs imorgon! Ska försöka blogga på morgonen. Puss på er!

Så glad!

Gissa vad som låg i posten när jag kom hem! Ett paket som jag längtat efter ett bra tag nu... Mitt skin till min mobil! Så nu är jag super glad! Det är såå snyggt. Jag är typ lite kär i det, elle rnej, Jag är kär i min mobil som har på dig det. hehe. Ja, jag är lite överdiven, eller kanske snarare hyper.. Hmm.. Men nu till den stora frågan.. Vad tycker ni om det, var det värt 149:- kr? 105 kr faktiskt för jag hittade en rabatt kod på nätet.







Smoothie

God Morgon!
Titta, jag hinner med ett inlägg nu på morgonen! Jag kör vidare på min smoothie frukost. Idag bestod den av Jordgubbar, Banan och Svarta vinbärs yoghurt. Har inte så mycket mer att skriva direkt.. 
Hoppas ni får en bra dag!



Spa kväll

Har haft en liten spa kväll nyss, inte så stor, men det duger på vardagarna. Hitils har jag duschat (såklart), målat naglarna, lagt en ansiktsmask (med doft av kola. Mmm..), rakat benen och smörjt in mig i body lotion. Sen har jag kvar att fixa mina tå naglar, har haft samma guld glittriga röda nagellack sedan förra året, haha. Sedan December i alla fall, lite innan Julafton. Det ser inte så snyggt ut. Sen tror jag nog att jag bara har kvar att sova. Jag antar att vi hörs imorgon, okej. jo det gör vi. Lovar att jag ska blogga på morgonen, om jag inte försover mig. Vilket jag inte ska göra!
Puss på er och God Natt!

Saker jag behöver köpa

Har kommit på några saker som jag kan behöva här hemma. Kanske inte direkt nödvändigt. Men jag gillar att köpa saker. hehe. Speciellt när jag har mycket pengar, men sen efteråt när jag är pank undrar jag varför jag egentligen köpte allt det där. Men, dom här sakerna kan faktist vara bra att ha. Får se om jag köper dom imorgon eller någon annan dag. 

Topcoat, Ögonfransböjare, Pincett och "Ansiktsmask"

Andra skoldagen

Hej Hej!

Kom hem alldeles nyss nästan, har bara hunnit ätit en tallrik med yoghurt. Vi har fått så himla äcklig mat dom två första dagarna i skolan. Laxgryta och sedan någon annan konstig gryta idag. Man kan ju tycka att dom borde kunna anstränga sig lite till, jag menar det är väldigt många som inte äter i skolan ju. men, det var inte direkt hela det här inlägget skulle handla om. Och jag måste verkligen bli bättre på att uppdatera..

Senare idag har jag innebandy träning och efter det ska jag ta en låååång dusch. Nu önskar jag att vi hade ett badkar. Tänk vad skönt och ligga där i kanske 2 timmar eller nått. Men men. Efter det ska jag fixa mina naglar, om jag inte gör det redan nu. Dom är korta och fula och har fortfarande limrester kvar på sig. Hemska vill säga. Jag tror jag gör det redan nu. Vi hörs! 

(Och ja, jag har brist på rubriker)

Första dagen

Hej på er!

Jag lover att försöka bli bättre på att uppdatera under vardagar, men det är inte alltid så lätt att hinna skriva ihop något på morgonen. 

Gud vad jag är trött idag, jag lyckades inte somna försten vid 2.00. Men jag lyckades kämoa mig upp imorgon, även fast jag kom lite försent. Jag borde nog bli bättre på det också, att komma i tid vill säga. Hade en relativt vanlig dag idag, förutom att vi inte hade någon Spanska. Efter skolan stannade jag till lite snabbt i Centrum med Anna och jag köpte en namnsdags present till Felicia, hon har namnsdag på Fredag, sen lånade jag en engelsk bok på biblioteket. Andra delen av Gossip Girl, första fanns inte inne. Jag hoppas det går att läsa den ändå.. Nu känner jag väldigt mycket för att titta på Gossip Girl, var ett tag sen sist. Är på avsnitt 17 av säsong 3. Så, vi hörs!

Fixar naglarna

Håller på att fixa mina naglar och det blir helt förstört. Det ser hemskt ut. suck. Får försöka fixa till det imorgon för nu måste jag lägga mig. Imorgon börjar skolan och jag måste upp 7.15. Vi hörs!

Frrukost

Hej på er!
Sista lediga dagen nu då. Duschade imorse och sen gjorde jag frukost. Nu ska jag byta om för sen vid 10 över 3 går min buss, jag ska ju träffa Felicia när hon slutat. Vi hörs!


Dags att skriva något..

Nu kanske det är dags att srkvia ett inlägg. Som jag skrev förut var jag uppe nästan hela natten. Till klockan 8 ungefär. Fråga inte varför, men jag hade en hel del saker som jag tänkte på. Vaknade vi ungefär 13.00 men låg kvar i sängen tills 14.00. Sen gick jag upp och följde med på årets första innebandy match för min syster. I Bele Barkarby. Dom förlorde synd nog med 5-4, men det var väldigt jämt. Idag ska jag lägga mig tidigt. Kanske dags att börja vända tillbaka på dygnet, jag börjar ju på Tisdag. Men imorgon ska jag sova och fixa mina naglar och sen träffa Felicia när hon slutat. Alla har inte lika mycket lyx som jag som har studiedag imorgon. Men nu ska jag göra något annat än att sitta vid datorn. Vi hörs!

Helt otroligt!

Kände för att försöka leta efter några sidor som säljer fågel wallstickers, så jag googlade det. Och vet ni vad jag hittade? Två av dom bilder jag la upp i detta inlägg säljs fortfarande! Kanske till ett lite dyrare pris än vad man kunde ha trott däremot. På designonline.se kan du hitta båda för 479 kr respektive 639 kr. Men eftersom det är så himla snyggt är det ju helt klart värt det priset. Dom har föresten en massa andra fina wallstickers där, eller väggdekoration som nog är det rätta ordet på svenska. Citat, träd och andra fina saker. Så varför inte kolla in designonline.se
Lovebirds väggdekoration - svart - Ferm Living Powerbirds väggdekoration - Svart - Ferm Living

Jeans

Kom hem alldelles nyss. Köpte ett par svarta låga tajta jeans från JC för 399 kr. Dom ser ju ut som alla andra jeans så skippar att ta en bild. Kan ta en bild någon gång när jag har på mig dom. Nu ska jag hjälpa mamma med middagen, det blir kyckling tacos. Mums. Sen om det inte blir försent ska jag träffa Linnea, annars ska jag bara fortsätta kolla på Pretty Little Liars. Vi hörs!

Profilbild i menyn

Här får ni en guide på hur man får en profilbild i menyn, självklart kan du använda samma kod till att lägga in bilder på andra ställen i menyn.


1. Börja med att gå in på Deign och sedan Stilmall


2. Leta upp #side { och kolla vad bredden (width: ???px;) är.


3. Välj en bild och ladda upp den i bredden som är närmast bredden på side. (Min side var 220, så då laddar jag upp min bild i 200)


4. Klicka på bilden


5. Kopiera webbadressen

6. Gå till Design och sedan Kodmallar


7. Leta upp <div class="nav">

8. Kopiera koden under och lägg in din bilds webbadress där det står "DIN LÄNK HÄR".

<center><br><img src="DIN LÄNK HÄR"><br><br></center>


8. Lägg in koden under <div class="nav">


9. Glöm inte att spara

10. Gör likadant i alla kodmallar

Hoppas du förstod. Om det är något du undrar om bloggdesign, skriv en kommentar!

Mycket Uppdatering!

God Morgon på er!

Idag kommer det bli mycket uppdatering. Har inte bestämt så mycket att göra idag. Förutom att duscha och köpa jeans. Annars ska jag väll bara ta det lugnt, och tror nog jag ska kolla på Pretty Little Liars eller någon film. Vi får se. men vi hörs lite senare. För nu ska jag göra frukost! 

Hoppas ni får en bra dag allihopa!


Världens sötaste katt

Min katt är helt klart världens sötaste, och jag tänker inte acceptera några emot sägelser. Han ligger på halva min dator och på min ena hand. Snacka om att det är svårt att skriva detta. Samtidigt spinner han, aw.. Han är så underbar. Hur ska jag kunna klara mig utan honom när jag flyttar hem ifrån. Jag kan ju inte ersätta honom med en annan katt. Nej, usch. Det finns ingen om min Nisse. Han ska med. När jag inte sover hemma så brukar han stå utanför min dörr och mjaua. Det är lite hjärtskärande. Så hur ska jag kunna lämna honom i flera månader i såna fall. 



Centrera Inläggen

Fick en fråga hur man centrerar inläggen, och jag gör ju allt för er så här har ni en guide på hur man gör.

1. Gå in på Design och sedan Stilmall

2. Leta upp .entrybody { och längst ner innan } lägger du in denna kod:

text-align:center;


3. Det ska se ut så här


4. Förhandsgranska så att det ser bra ut och sedan är det bara att spara och så är det klart!

Det var väll inte så svårt? Något du undrar om bloggdesign, skriv en kommentar så försöker jag att hjälpa dig!

Pust!

Har precis blivit klar med en beställd design. Nu hoppas jag bara att han som beställt den gillar den. Själv tycker jag den blev snygg, väldigt stilren och ja, modern. Vad tycker ni om den? Om du också vill ha en alldeles egen design kan du läsa mer om det här och sedan mejla mig på [email protected]!



Om Menyn hamnat under alla inlägg

Fick en kommentar från en tjej som vars menyn hade hamnat under alla hennes inlägg. Det kan bero på olika orsaker, men den vanligaste orsaken är att bloggen är för bredd, och så här fixar du det (Jag kan inte garantera att det fungerar för alla):


1. Gå in på Design och sedan Stilmall

2. Leta upp koden #content{ eller #side{, under dom koderna finns det flera rader, du ska ändra raden width:???px; till en minde siffra. Minska en eller två pixlar i taget.

3. Om du vill göra det ännu enklare letar du reda på koden #wrapper{ och kollar vad bredden är där (width:???px;). Den bredden ska du fördela på #content{ och #side{, t.ex. Om din wrapper är 940px kan du ha din content på 720px och din side på 220px.


4. Förhandsgranska för att se att det ser rätt ut och sen är det bara att spara. Svårare än så är det inte!



Förlåt Förlåt Förlåt

Hej på er, och förlåt så hemskt mycket!

Jag måste verkligen bli bättre på att blogga om att jag inte kommer blogga så mycket. Jag åkte till Felicia igår och sen glömde jag helt bort att skriva något, delvis för att det är så svårt att blogga från mobilen, och inläggen ser så tråkiga ut men också för att jag inte riktigt kommer på så mycket att skriva. För det känns lite tråkigt att bara skriva: Sover hos Felicia, bla bla bla. Ni fattar. Well, nu ska jag sätta igång och svara på alla era kommentarer! Vi hörs!


Rullande text i menyn

Nu ska jag förklara hur man får en egen liten rullande text i menyn. Det är väldigt enkelt och tar inte alls lång tid!

1. Börja med att gå in på Design och sedan kodmallar.

2. Leta upp <div id="side"> och under den ska du lägga in denna kod: 

<style type="text/css">
.marquee {
height:15px;
width:200px;
background-color:ffffff;
font-family:tahoma;
font-size:11px;
color:666666;
}
</style>
<marquee direction="left" behavior="scroll" scrollamount="3" >DIN TEXT HÄR</marquee>
3. Beroende på vart du vill ha den, så ska du lägga in den på olika platser, det är bara att prova sig fram.

4. Nu om du vill kan du anpassa texten lite, här under har jag skrivit vad dom olika koderna ändrar:

<style type="text/css">
.marquee {
height:15px; Höjden
width:200px; Bredden
background-color:ffff33; Bakgrundsfärg
font-family:Tahoma; Typsnittet på texten
font-size:11px; Storleken på texten
color:666666; Färgen på texten
<style type="text/css">
.marquee {
height:15px; <----- Höjden
width:200px; <-----  Bredden
background-color:ffff33; <-----  Bakgrundsfärg
font-family:Tahoma; <-----  Typsnittet på texten
font-size:11px; <-----  Storleken på texten
color:666666; <-----  Färgen på texten
}
</style>
<marquee
direction="left" <----- Vilket håll texten ska åka mot, välj mellan right, left, up, eller down
behavior="alternate"
scrollamount="3"> Hastigheten på texten

5. Glöm inte att spara

6. Gör likadant i alla kodmallar.

Lycka till, förstod ni? Om inte, kommentera eller mejla mig!

En fin morgon

Imorse när jag och Linnea vaknade hörde vi fåglarna kvittra. Är det inte lite tidigt för det, det är ju bara Januari. Det är väll runt Mars, April som som dom ska komma hem och sjunga. Fast fint är det. Nu ska jag duscha och prova Julklapparna jag fick av Linnea, Ett set med Body Lotion, Shower Gel och Hand Cream. Dom luktar jätte gott. Sen funderar jag på att fråga om någon vill träffa mig och hjälpa mig att leta efter jeans. Har lite ont om dom i min garderob, snarare bara ett par. Och dom är i tvätten just nu så har varit tvungen att gå i shorts! Men jag tror nog jag tar det imorgon istället. Eller vi får se. Hoppas ni får en bra dag! Kram.

Det kommer komma upp två stycken blogghjälp guider idag, en med hur man får rullande text i menyn och den andra om hur man centrerar inläggen och rubriken. Har fått frågor om båda dom här sakerna. Något du undrar? Mejla eller skriv en kommentar!


I Taket Lyser Stjärnorna

För ett litet tag sen såg jag och Linnea (Hennes Blogg) I Taket Lyser Stjärnonra. Skivan har varit borta i nästan 1 år nu och jag hittade den på nyårsafton i Buzz fodralet. Innan det hjälpte jag henne att fixa en ny design. Vill ni också ha en design kan ni läsa mera här och sedan mejla mig på [email protected] era önskemål. Hon ska sova över här och nu ska hon hem och hämta saker, hon bor ju precis bredvid mig så snart är hon tillbaka. Ikväll ska vi se på film och ta massor av bilder. Kommer nog uppdatera lite under kvällen. Kram på er!

Det här måste vara nästan första bilden på mig jag lägger ut. haha


Dagens köp

Ögonbryns penna från IsaDora köpt på Kicks för 85 kr.
Tröja från Gina Tricot för 50 kr.

Nu förstår jag ♥

Nu förstår jag varför jag fått så många fina kommentarer.. ♥
Andra gången jag kommer på blogg.se's "startsida", förra gången var det med min förra blogg med ett inlägg om tips på Iphone appar. Vad roligt att så många verkar gilla idéen med fåglar och citat på väggen. Har fått jätte många fina kommentarer, hoppas ni alla nya läsare stannar. Om ni vill får ni gärna följa mig på bloglovin', klicka på plus tecknet i menyn.

Till Madde

God Morgon, eller det kanske är lite sent för det nu?

Jag ska iväg till Madde som bor precis bredvid mig och sen tror jag Mona skulle komma dit. Efter det ska jag till Linnea som har varit i stan, Hon bor också väldigt nära mig. Full dag. Kommer inte bli så jätte mycket bloggning. Men ska försöka. Har föresten fått en hel del kommentarer, vart kommer ni ifrån? Har jag vunnit någon dagens blogg eller nåt. Jag lär väll märka det under dagen. Vi hörs!

Noppa ögonbrynen

Nu ska jag ta itu med mina ögonbryn. Så länge sedan jag noppade dom ordentligt så dom ser helt fruktansvärda ut. Ska bara sätta på lite xylocain först, smärt lindrande salva som finns på Apoteket och är underbar, fungerar mot allt, till och med Myggbett! Synd nog så är min bra pincett kvar uppe hos min mormor, så är tvungen at använda en mycket sämre. Får se hur det nu går. Sjukt snygga ögonbryn hom på bilden har, från we ♥ it.

Tumblr_lrycq3mh4t1qzfl2oo1_1280_large

Frukost Smoothie

Titta, en fin bild från min frukost smoothie idag. Bestående av Svarta vinbärs yoghurt, banan, blåbär och hallon. Nu belv jag sugen på att göra en till bara för det, men hallonen är slut, och så är bananern också. Bilden kanske inte är av den bästa kvalitén, men jag var så sugen imorse att jag inte orkade vänta tills jag tagit en bra bild. 


Sommarens planer

Håller på att planera lite inför vad jag ska göra i sommar, några saker är bestämda som att jag ska på Stadium Sport Camp (Innebandy läger) och Musik vid Siljan (Fiol läger), sen vill jag väldigt gärna åka till Oxford på språkresa med Felicia. Tror bara inte att jag kommer få åka på språkresa, 3 "läger" på en sommar blir väldigt dyrt. Men man kan ju alltid hoppas. Annars kommer jag nog bara ta det lugnt i Dalarna kanske med någon kompis på vårat sommarställe. Kommer få fullt upp hela sommaren, men det är väll det ändå värt. Det är ju bara sommar en gång om året, eller hur? ;)

Fågelsiluetter

Jag är helt såld på fågelsiluetter lite överallt, tatueringar, väggar, tavlor ja. lite över allt. Så vad vore inte snyggare än att ha det i sovrummet, kanske i hörnet uppe vid taket eller fåglar som sitter på linor. Man kan ju alltid köra på wallsticks men om det nu inte finns går det säkret att fixa själv med färg och en pense. En annan sak som jag tycker vore grymt snyggt är att ha något citat på väggen. Kanske "Never give up on someone you can't go a day without thinking about" eller kanske "Live each day like it's your last". Ja ni fattar. Längtar så mycket tills jag flyttar och kan tapetsera om mitt rum. Det kommer bli så snyggt.

Klicka på bilderna så kommer ni till dess källa







Gratis Design

God Morgon på er!

Håller på att fixa en gratis design till er alla. Avslöjar inget ännu förutom att den kommer i gå i färgerna Ljus blå, Ljus grå och vitt. Den blir nog klar tills ikväll eller imorgon. Hoppas ni kommer gilla den.

Blev väldigt sugen på smoothie så innan jag fortsätter med blogg designen ska jag gå och göra mig en. Har föresten kommit på en super snygg inredning för sovrum, hittade inga bilder på google för det, så ska göra en egen liten bild, i såna här lägen önskar jag att jag hade haft Photoshop istället för Gimp. Men det ska nog gå ändå. Vi hörs!

Nyårsmiddag

Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig. Det här är vad vi åt i Lördags till nyårsmiddag.

Förrätt: Fyllda Krustader

Varmrätt: Beef Wellington med medeirasås och rostade rotfrukter

Efterrätt: Chokladpannacotta med passionsfruktsås och skivade jordgubbar









Temple Run

Hejsan!

Jag hoppas ni har lite förståelse för den dåliga uppdateringen under lovet. Men jag börjar den 10:de och då blir det mera uppdatering. Felicia kom hit igår som jag skrev men vi kollade aldrig på Vampire Diaires. Vi kom på andra saker att göra, så som att nörda Temple Run på henne Iphone, Ipad och min Mammas Iphone. Sen blev vi hungriga så vi tänkte gå till McDonalds, men dom hade stängt när vi kom dit så då sms:de vi 118 118 och frågade efter öppna resturanger men dom igonderade mitt Sms, så vi chansade på att en pizzeria var öppen en bra bit bort. Vi gick det och dom hade antagligen öppet men istället köpte vi Subs på Ica. Sen idag har vi sovit och drogat Tepmle Run ännu mera. Till lunch åt vi Sushi också, första gången för mig typ. Har ätit Avocado sushi förut, om det ens räknas. Inte min favorit mat direkt, men alla tycker ju inte lika.


We ♡ it

Tumblr_lvp031tfka1r0agmso1_400_large

Dagens Planer

Jag lovade ju att jag ska börja lägga ut flera bilder.


Lite nyårslöften och sånt

Tänkt att ett helt år har gått. Gud vad tiden går snabbt, känns som om det var igår som vi firade 2011 startade. Men nu är det 2012 och det kommer ta mig 6 Månader innan jag lär mig skriva 2012 istället för 2011. Men så är det. 2012 ska bli det bästa året någonsinn! Okej, så säger alla varje år. Så jag kan ju inte bryta på traditionen, eller hur? Ska ha godisförbud, börja träna mer, spara pengar och hålla koll på allt jag köper varje månad genom att spara kvittorna i en låda. Så när månaden är slut kan jag se hur mycket jag har gjort av med. Sen så ska jag innan året är slut se till att ha minst 200 unika bloggläsare, och så ska jag se till att börja lägga ut flera bilder. Önska mig lycka till. 2012, Here I Come!



Gott nytt år!