Jag har ont

Hej på er!
Hur har eran dag varit? Jag har som jag skrev igår tagit hål i öronen (igen) idag! Så nu har jag hål igen, men den här gången ska jag vara jätte noga med att tvätta dom, när jag tog förra året blev dom infekterade och jag blev tvungen att låta dom växa igen. Sen på fredag som kanske några vet, så har Avicii konsert här i Stockholm, min syster och hennes kompis ska gå, egentligen skulle en till av hennes kompisar gå, men hon kunde sen inte. Så jag skulle gå, emn jag är inte direkt något stort fan av Avicii, så Felicias kusin ville jätte gärna gå, men hann aldrig köpa biljett, så sålde den till henne. Sen åkte jag och Felicia in till stan och åt lunch på en Sushi bar, fast jag åt friterad kyckling istället. Sen använde jag mina nya skor. Men dom gjorde skit ont, har fått en blåsa. Ska se om det går att lämna tillbaka dom. Snyft. Visar imorgon vad jag har köpt, bilder blir snyggare i dags ljus.

Nu är jag hemma

Hej på er!
Har ni saknat mig? haha, nu är jag i alla fall hemma igen, eller egentligen kom jag hem vid 16.00. Men sen åkte jag och Mamma och handlade mat och lite saker. Sen har jag duchat precis och nu ska jag packa upp mina saker. Sen ska jag väll hjälpa till med maten, vi ska göra raggmunkar. Imorgon ska jag ta hål i öronen, igen. Gjorde det förra året, men dom blev infekterade och jag blev tvungen att låta dom växa igen. Sen ska jag till stan med Felicia. Vi hörs snart.

Här är vad jag köpte, ansiktsmasker, hår inpacking, rakgel och en tandborste.



Tips för fin hud på armar och ben

Här kommer en liten lista på saker för att för bättra huden på dina armar och ben.

Duscha inte för ofta, det är inte bara håret som blir utorkat om du duscha för ofta. Huden blir också torr.

Använd Body Lotion efter att du har duschat.

Att scrubba huden, antagligen med en body scrub eller handske då och då
för att få bort döda hudceller är bra

Har du knottror eller liknande saker på armarna och vill motverka dom lite.
Prova att använda handkräm både morgon och kräm på knottrorna.
Dom kommer inte att försvinna för alltid men så länge du smörjer in armanra så är dom borta.

Är du trött på att raka benen varje gång du duschar, prova en epilator!
Nästan samma sak, istället för att hyvla stråna så rycker epilatorn bort dom.
Det gör ju lite ondare, såklart. Men vill man vara fin för man lida pin.


Packa Packa Packa!

God Morgon!
Nu har jag lite brottom, har inte börjat packa ännu, och vi ska åka om en timme. Så nu är det bara att packa, packa, packa! Blir nog lite svårt att blogga medan jag är borta. Men jag kommer ju hem på Tisdag, så håll ut. Kommer även ställa in några tidsinstälda. Eller ska i alla fall försöka göra det. Aja, nu måste jag verkligen börja packa. Vi hörs! Hoppas ni får ett super bra sportlov, eller helg. Beroende på vart i Sverige man bor. ♥

Så söt

Snacka om söt bikini! Den finns på Hollister och borde kosta 230 kr st, varje del kostar alltså 230 kr. Om När jag har blivit smal tills sommaren så ska jag helt klart köpa den, eller någon liknande. Men den var i alla fall riktigt söt! Och dyr för den delen.
Ocean Beach
Ocean Beach

Jordnötter

Vad gör ni då? Själv sitter jag och äter jordnötter, fast jag inte ens är hungrig. Så nu mår jag illa. Förutom det så har jag riktigt tråkigt. Felicia kunde inte träna, så det blev inget med det. Har läst ut den 8:e boken av House of Night. Och det är sååå spännande. Synd nog så finns inte den 9:e boken översatt ännu, och jag tror jag väntar något år innan jag ger mig in på läsning av engelska böcker på fritt val. Haha, fast det är väll klart, man vill ju egentligen läsa författarens, i detta fall författarnas egna ord. Nu ska jag gå och hämta ett stort glas med vatten och sedan får jag väll försöka komma på något att göra. 



Städar lite

God Morgon på er!
Lyckades vakna 10 idag, har vaknat 8 dom senaste helgerna och lediga dagarna och inte kunnat somna om. Men nu så sov jag ända tills 10. Så nu är jag utvilad. Skönt. Håller just nu på att städa undan alla kläder som ligger i mitt rum, och skräp och sånt. Hatar att komma hem efter att ha varit borta och allt är helt kaos, stökigt, dammigt och sånt. Hemskt. Därför städar jag alltid innan jag ska iväg någonstans en längre stund. Sen sk ajag ju packa också, och då kan det ju vara bra om jag hittar alla kläder. Men vi hörs lite senare, ha en bra dag!

Barndomsminnen

Kom precis hem från Anna. Och vi har haft så roligt! Fast det tyckte nog inte Mona. Madde fick inte komma för sin Mamma så det var bara jag, Anna och Mona. Vi målade naglarna, så nu har jag vattenmeloner på mina naglar. Dom kanske blev lite misslyckade på vissa naglar, men första gången jag gör något liknande. Och efter att jag har upptäckt "Dotting tool'n" som Anna hade så måste jag bara skaffa en! Tandpetare, hårnålar och anndra saker fungerar inte för mig. Men den där "dooting tool'n" är super mega bra! Skaffa en sån ni också. Bara att googla det. Annars så finns det en på www.nail4you.se för 69 kr. 

Men åter till rubriken kanske? Vi kollade på några riktiga barn filmer, eller vad man ska kalla dom. Bratz starrin' & Stylin och My scene goes Hollywood, Haha! Så himla roliga, älskade dom när jag var liten, Anna också. Men Mona hade aldrig sett dom tidigare så hon tyckte inte det var lika roligt. Men jag och Anna har bestämt oss för att ha ett Barbie-marathon under sportlovet! Vi ska leta reda på alla Barbie filmer, ALLA! Och se dom. Sen så ska vi vara helt rosa, naglar, pyamasar, täcken, dricka, everything! Kommer bli så roligt! Sen ska vi väll försöka tvinga med oss Mona och Madde. 

Jag vet, mina naglar är korta..


Till Anna

Om en kvart ska jag börja gå till Anna, det borde ungefär ta en halvtimme, eller kanske 20 minuter. Så kanske går 12.40 istället. Så tänkte byta om nu. Men vi hörs senare! Kanske mobil bloggar något, men hoppas inte för mycket.

Inbjudan

Pratade lite med mamma och eftersom jag fyller år så ska jag såklart ha fest/party, eller vad man nu kallar det. Så bestämde mig för att fixa ihop en liten inbjudan, vad tycker ni? Den är gjord i gimp 2.6. Sen istället för mitt namn högst upp ska det så klart stå personens namn som jag skickar till. Ska sen skriva ut dom på fint tjockt och kornigt, säger man så? Det kanske man inte gör. Men hur som helst, tjock och fint papper. 
Men åter igen så ber jag er om eran åsikt, så vad tycker ni?



Har ni hört?

God Morgon på er!
Har ni förresten hört att vi har fått en liten prinsessa? 04.26 imorse föddes hon 3 280 g och 51 cm lång. Grattis till Victoria och Daniel! Vad tror ni dom kommer döpa henne till? Jag skulle nog gissa på Ulrika kanske, eller varför inte Lovisa. Det är ju trots allt också ett kunganamn. Vi får väll se. Vill ni läsa mer är det bara att gå in på Aftonbladet, eller någon liknande nyhets sida.

Just nu sitter jag i alla fall och äter annanas, har skurit upp lite. Mums! Ska träffa Anna, Mona och Madde vid 13.00 idag och sedan lite senare ska jag träna med Felicia. Nu ska jag plocka in all ren tvätt i min byrå, och garderob. Vi hörs lite senare!


Thomas Sabo berlocker

Om någon av er skulle fundera på att köpa en berlock till mig från Thomas Sabo i födelsedags present, så tänkte jag bara skriva villka jag helst skulle vilja ha. Jag har till och med rangordnat dom, från vänster till höger. Hehehe. Fast såklart blir jag glad för vilken berlock som helst! Älskar nästan alla Thomas Sabo berlocker! Så hehe, nu vet ni det. Onödigt inlägg, jag vet. Men det är ämnat för en viss person. Haha!



Snyggt


Skönt

Sitter i mina shorts från Gina Tricot och ett linne och har precis målat naglarna. Både på tårna och fingrarna, så nu blänker och glittrar mina naglar i silver. Tänkte lägga på en ansiktsmask nu och sedan rengöra mitt ansikte med en scrubb, sedan lite ansiktsvatten och sånt. Sen blir det body lotion och sist men inte minst ska jag kolla på Gossip Girl. Gud så skönt med sportlov! Vad ska ni göra första dagen på erat sportlov? Eller om ni redan har haft det, vad gjorde ni?

Choklad macarons med hasselnötsmassa

Jag har kommit på vad jag ska baka under sportlovet. Hoppas det är okej för dig Felicia, eftersom i egentligen ska hålla oss undan från söt saker. Men jag lovar, att jag ska försöka att bara äta några få. hehe. Hur som helst, nu till saken, jag vill prova på att göra macarons. Så varför inte göra choklad macarons. Först hde jag tänkt använda nutella som fyllning, men det blir ju så himla onyttigt, och burken är så stor, så tänkte använda hasselnötsmassa istället. Den förpackingen är ju lite mindre, och jag tror nog den borde vara något mindre onyttig. Så choklad macrons med hasselnötsmassa ska det bli!

Receptet jag tänkte använda kommer från recept.nu
Receptet ger ungefär 25 macarons
170 g florsocker (knappt 3 dl)
90 g mandelmjöl, siktat
2 msk kakao
90 g äggvita (ca 3 st)
2 msk strösocker
3 dl florsocker (170 g)
90 g mandelmjöl, siktat
2 msk kakao
3 äggvitor (90 g)
2 msk strösocker

1. Väg upp florsockret.
2. Blanda med mandelmjölet och sikta.
3. Vispa äggvitan fluffig i en ren och torr bunke.
4. Tillsätt strösockret och fortsätt vispa tills äggvitan blivit till ett fast skum.
5. Vänd ner mandel- och florsockerblandningen i äggvitan.
6. Blanda tills du har en jämn smet.
7. Spritsa ut rundlar knappt stora som femkronor på två bakplåtspappersklädda plåtar.
8. Låt kakorna vila på plåten minst 45 minuter.
9. Då torkar ytan och kakorna blir finare.
10. Sätt ugnen på 125°C.
11. Grädda i omgångar på ugnens nedersta fals i ca 20 minuter.
12. Kakornas överdel ska fortfarande vara ganska blek, men underdelen ska släppa från bakplåtspapperet om du provar att lyfta dem.
13. Låt kakorna svalna.

Sen tänkte jag bara bre på hasselnötsmassa på en av locken och sedan sätta ihop dom. Klart!

252120_192825710776829_150516628341071_533108_6777472_n_large
Bild från We heart it

Sportlov!

Då har jag fått sprotlov då! Och det startade med att jag åkte till min fiol och efter det till Innebandyn. Men nu är jag hemma och ska ta och duscha, ska nog sen kolla på något, eller några avsnitt av Gossip Girl och sedan sova. Skönt sportlov det kommer att bli, på lördag åker jag till Dalarna och åker skidor, komme rhem på tisdagen och efter det ska jag och Felicia väll gå och träna på Friskis & Svettis. Ett litet tips för er som inte har något gymkort, det kostar endast 10 kr st för ett klipp under sportlovet på F&S! Så varför inte passa på? Nu ska jag hoppa in i duschen och ta det lungt, vi hörs!

Sportlov!

Då har jag fått sprotlov då! Och det startade med att jag åkte till min fiol och efter det till Innebandyn. Men nu är jag hemma och ska ta och duscha, ska nog sen kolla på något, eller några avsnitt av Gossip Girl och sedan sova. Skönt sportlov det kommer att bli, på lördag åker jag till Dalarna och åker skidor, komme rhem på tisdagen och efter det ska jag och Felicia väll gå och träna på Friskis & Svettis. Ett litet tips för er som inte har något gymkort, det kostar endast 10 kr st för ett klipp under sportlovet på F&S! Så varför inte passa på? Nu ska jag hoppa in i duschen och ta det lungt, vi hörs!

Jag vill baka

Har suttit och kollat igen om en bakblogg, och gud vad jag blev sugen på att baka! Har fått så mycket inspiration att jag knappt kan sitta still. Åh.. vill så gärna göra cupcakes med en god fyllning och fin frostning. Prova på att göra macrons, och biskiver eller en chokladmousse tårta. Tur att jag fyller år snart i allaf all så att jag kan få göra något tills då. Tror nog jag ska skippa allt godis och snacks och köra på cupcakes och andra bakverk istället. Det är i alla fall det jag vill göra just nu. Jag menar, kolla bara på alla dessa bilder från we heart it. Börjar det inte krypa i era fingrar också? Det här är helt klart konst för mig!


A dream is a wich your heart make

Hej!
Vad har ni haft för er idag då? Jag har varit i skolan, såklart och haft Spanska prov. Det gick bra för mig, hoppas jag nog. Vi ska få reda på resultaten redan imorgon! Sen får vi ju sportlov imorgon också, gud vad skönt! Har spelat fiol idag också, men inte varit och tränat. Jag borde väll vila lite då och då med tanke på att jag är hostig. Min mobil har fått en spricka i sig också. Snyft. Ett nytt nummer av veckorevyn har förresten kommit in genom min brevlåda också. Så nu blir det lite läsning, tror nog jag ska duscha lite senare också. Vi hörs!

Och ja, jag gillar att skriva citat på mina armar.

Spanska prov

Hejsan!
Ledsen för att jag inte skrivit något förrsten nu. Har varit med Felicia, chokade ni blir nu va! Hoppade över innebandy träningen också för att jag känner mig fortfarande ganska dålig. Sen just nu sitter jag och gör spanska, har prov imorgon. Tror nog det kommer gå bra, spanska är ju trots allt mitt favorit ämne. Åh.. vad skönt det ska bli med lov på Onsdag också! Och på Lördagen ska jag upp till Dalarna och åka skidor tills på Tisdag! Yes, vad jag har längtat! Ett tag verkade det också som att det inte skulle bli av. Men nu ska jag fortsätta med Spanskan, sov så gott!

Lite snabbt

Har precis tagit en ganska snabb dusch, var och tränade lite tidigare idag med Felicia. Sen har vi också kollat på Pretty Little Liars som gick idag 13.50, eller så var det 14.50. Irreterande att TV3 inte kan ha samma tider varje vecka! Man missar nästan alltid PLL. Ska kolla på hela andra säsongen så fort den fins att köpa, eller ladda ned. Sen har vi även lagat nudlar med wookad kyckling och lite flera saker. Ska väll ta och lägga mig nu, så vi hörs imrogon! Jag får föresten sportlov redan på Onsdag, men sov så gott allihopa!

Önskelista

1. 120 cm säng 2. Wake up light 3. Thomas Sabo ambands berlocker 4. Nagellack från Essie 5. Pengar 6. Röda Converse 7. Kreatin löshår 8. Skal till min mobil från Fokiwa 9. Väska med nitar under 10. Locktång 11. Kamera stativ 12. Hörlurar 13. Plattång 14. Gossip Girl 15. Sherlock 16. TrueBlood 17. Pretty Little Liars 18. Macbook air 19. Armbands berlock från LovePaws 20. Ipad 2 21. Rihannas parfym Reb'l Fleur

Jag fyller ju år ganska snart, 6 Mars. Så har suttit och satt ihop ett litet collage med saker jag vill ha.

Tips: NIVEA's Nagellack

Hej på er!
Tänkte börja dagen med ett skönhets tips. Det jag tänkte tipsa om är Nivea's nagellack. Själv ha rjag aldrig använt dom förut tills igår, och då upptäcke jag hur lätt det var att måla på. Nagellacket flyter lätt ut på nageln utan några fula pensel märken. Det räcker med bara ett lager för att få en ritkigt bra täckande färg. Nagellacket torkar också väldigt fort. Redan efter ungefär 20 sekunder har man en fin ganska hård yta. Än så länge vet jag dessvärre inte hur länge det sitter på nageln, men enligt en del andra bloggar så ska det sitta bra! Jag hittar däremot inte att någon av dom vanligaste sminkbutikerna såsom Kicks och Åhléns säljer Niveas nagellack. Lite synd, men jag hoppas jag kan inte någon annan butik som säljer det. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Flyg lilla fågel

Är som dom flesta vet som följer min blogg lite kär i inredning med fåglar. Och kom och tänka på en väldigt fin lykta jag såg på Åhléns här om dagen. Så bestämde mig för att leta upp den på deras hemsida och sedan visa den för er. Men inlägget skulle sett så tomt ut med bara en lykta. Så letade upp några fler väldigt fina inrednings detaljer med fåglar på.

Finns på Åhléns för 99:-
Fåglar, kuddar, prydnadskuddar, 40x60
Finns på Desenio för 275:-

Fåglar på gren
Finns på Balorina för 299:-



New Shoes

Här är skorna jag köpte igår på DinSko för 499 kr. Jag har ju bloggat något inlägg om dom tidigare, och nu bestämde jag mig för att köpa dom. För tänk om min storlek hade tagit slut. Har suttit och kollat in DinSko's hemsida hela tiden för att se att ingen köpte dom. Fanns nämlingen bara en kvar av min storlek Hur som helst så kommer dom bli perfekta till våren när all snö är borta. Kan inte all slask bara försvinna så jag kan börja använda dom! Åh.. Så himla fina dom är. Gillar ni dom?

Klcika på bilden så kommer du tills skons produktsida.


Snart så

God Morgon!
Eller morgon och morgon. Jag har i alla fall varit vaken en ganska lång stund. Har varit och spelat match mot Enebyberg, och vi vann med 5-2! Första perioden låg vi under med 2-0 men sen andra perioden gjorde vi 5 mål. Jag var målvakt idag föresten. Nu ahr vi bara 3 gruppspels matcher kvar innan sommaren, men sen har vi två cuper också. Så lite flera matcher blir det. Ska duscha lite snabbt nu och sedan tänkte jag visa er skorna jag köpte igår. Så länge får ni en väldigt bra låt, enligt mig.

All About Us - He Is We ft. Owlcity

Träningsvärk

Hello! Vad har ni gjort idag då? Själv slutade jag 11.40 och åkte med Anna, Mona och Madde till Centrum. Och jag köpte ett par skor! Ni kanske kan gissa vilka, har bloggat lite om dom. Hehe. Visar er när jag kommer hem för just nu.r jag hos Felicia. Vi var på gymmet och tränade i en timme lite tidigare idag. Riktig hård träning, är.helt slut och har ont nästan överallt. Well, antar att vi hörs lite senare, ha en fortsatt bra Fedag! Kram

Jag slutar tidigt imorgon

Hej på er!
Som ni säket såg i mitt förra inlägg så fick jag A på mitt prov om Hinduismen. Så himla glad. kan knappt fatta att det gick så bra! Så hela min dag har faktiskt varit riktigt bra. Har fått mycket gjorti skolan och så! Efter skolan var jag och Felicia och tränade på Friskis & Svettis och tränade i ca. 1 timme. Nu hade jag tänkt duscha en snabbis och sen måla naglarna. Dom börjar bli ganska långa nu igen. Slutar 11.50 imorgon förresten, våran träslöjdslärare hade något annat för sig och varje vecka har vi stannat kvar i ca. 20 minuter så att vi nu ska få ledigt istället för att vara kvar i skolan. Så slutar alltså 11.50. Fast det kan också vara 12.20.. Ska nog gå och lägga mig i tid ifag, så vi hörs imorgon. Kram!

Omg! så himla glad!


Tävlar hos Byfia.com (Smnmode.blogg.se)


Daim Biskvi

Hejsan!
Är ju Onsdag idag som ni säkert vet, vilket betyder nästan ingen bloggning.. Men nu är träningen slut och jag är hemma. Tänkte ta en lång och skön dusch med inpacking, rakning och lite sånt. Sen hade mamma tydligen köpt semlor till henne och Lovisa, min syster och till mig en daim biskvi. Jag som skulle sluta med sånt här..  Det här får bli sista onyttiga saken jag äter på minst 1 månad! Ska träna med Felicia imorgon på Friskis, as allways. Vi hörs lite senare idag, kommer bli mer uppdatering! Kram

Tävlar om en personlig almanacka!

Tävlar om en personlig almanacka hos Missbuttercup.blogg.se! Var med du också! Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg!

Galet snygga!


This Means War

Hej på er och Glad alla hjärtans dag!

Hur har eran dag varit? Har ni varit med en pojkvän/flickvän, familj eller vänner? Själv har jag varit med min fina bästa vän Felicia. Vi var och såg på bio, This Means War. Handlar om två spioner/agenter som är arbetskolegor och sedan blir kära i samma tjej, och dom gör allt för att hon ska välja just "honom". Riktigt rolig faktiskt, helt klart en film som är värd att se! Vi köpte även nog lite för mycket godis. Gud dör. Nu måste jag typ träna i 5 timmar på Torsdag. Aja, vi hörs imorgon! Kram



Frågestund!

Fråga, Fråga, Fråga! Svarar på allt när jag minst fått 20 st frågor! Fråga, Fråga, Fråga!



Soy un penguino*

*Jag är en pingvin

Nu är jag hemma från Innebandy träningen, har också varit och handlat med Mamma. Så nu är vårt kylskåp inte tomt längre. yeey. Håller på att jobba lite med Spanskan just nu, vi ska skriva om ett djur i jag-form, och jag skriver om en pingvin. Sen ska jag försöka komma på ett namn till min novell..  Antar att vi hörs imorgon, om jag inte skulle hitta något jätte intresant att blogga om under kvällen. Men kram på er!

Blame It On You

Hej på er!
Har inte hänt så mycket intresant idag så istället bjuder jag er på en riktigt bra låt! Dom ska vara med i Melodifestivalen på Lördag och min pappa känner tydligen en av killarnas föräldrar. Så jag har träffat en av dom, han som har en svart halsduk på sig i videon, Oscar heter han. Cool jag käner mig, eller inte. Kram på er!


Mattar och kattmodeller

Har ni sett eller hört om det där programmet på tv3; Mammor och Minimodeller? Hur som helst så borde dom göra ett liknande program fast Mattar och kattmodeller! Vore inte det super roligt? Mina katter skulle helt klart vinna. Dom är seriöst läskigt duktiga på att förstå vad man vill att dom ska göra. Seriöst, det är skrämmande. Så go Mattar och kattmodeller! Sov så gott förresten!

Och nu lite bilder på mina perfekta och underbara katter.


Fast deras ögon ser faktiskt lite läskiga ut på vissa bilder, men ändå. Perfekta katter!

FML

Hur fan ska jag kunna bli vältränad tills i sommar med allt den hära underbara glassen? Snyft, Ben & Jerry's förstör seriöst. Men, jag ska klara det! Jag får helt enkelt bara, bestämma mig..




Maten är slut

Hur har eran dag varit? Jag har varit med Linnea nästan hela dagen, och vi har varit ute och fotograferat, sett på film och sjungit Singstar. Nu sitter jag och äter en kiwi, eller egentligen har jag precis ätit upp den. Men ändå, och nu är all mat slut här hemma. Så frågan är vad jag ska äta till frukost imorgon. Vi har ingen juice så kan inte göra smoothie. I-lands problem. Nu ska jag nog ta och städa mitt rum lite. Har kläder lite överallt. Vi hörs!

Lite oredigerade bilder tagna idag






Mango, Kiwi, Banan, Äpple juice


Jag ♥ Slalom

God Morgon på er!
Vaknade 8.50 imorse 8.50! Hur kan jag vakna då med tanke på hur trött jag är efter skidåkningen igår. Det var hur som helst jätte roligt i Romme. Jag och Anna skrattade rejält mycket, och skämmde ut oss. Vi hann nog till och med åka nästan alla backar, förutom barn backanra, dom skippade vi. Jag fick faktiskt inte ens ont i fötterna av pjäxorna, villket är ganska konstigt. Får alltid det. Men det är jag bara glad över så klart.

Nu ska jag äta frukost och sedan ska jag träffa Linnea och vi ska ut och fotografera! Villket vi länge har tänkt och göra men sedan har det inte gått ändå. Tänkt eha på mig tights och skjorta, men det kanske blir lite för kallt ändå. Får väll sätta på mig jeans. Nu ska jag göra en smoohie, med mango. Mmm! Vi hörs!

Mysigt

Finns i lite olika färger på Gina Tricot. Tröjan - 249kr. Byxorna - 199 kr

Romme imorgon!

Hej på er!
Haft en bra fredag? Efter skolan åkte jag och Felicia till Friskis och Svettis och tränade i ungefär en timme. Vet att jag kanske borde ta det lungt med tanke på att jag är sjuk, men men. Nu håller jag i alla fall på att packa inför Romme imorgon! Har även gjort iordning en smoothie och mackor att äta på morgonen. Allt är nog klart nu, ska upp 5.45 imorgon, blir hämtad vid 06.15 och bussen går 06.45. Vädret kommer tydligen inte bli det bästa på lördag, molningt och runt -8 grader. Men det ska bli roligt ändå. Vi hörs väll imorgon kväll. Är hemma vid 20.00 kanske? Kram på er!



Nya planer

Kanske är dags för att skaffa en ny design igen. Lite gladare färger och mera vårig. Har massor av bilder i huvudet hur den ska se ut! Den borde nog vara klar inom en max 2 veckor.Men ska försöka få klar den på 1 vecka. Sitter just nu och letar efter nya fonter att använda lite här och var. Och hittade denna scrubble font och föll driekt. Riktigt riktigt snygg, den kommer defenetvit dyka upp lite överallt här i bloggen i framtiden. Ska nog gå och lägga mig ganska snart, dels så att jag blir frisk och sen ska jag göra prov på Etologi imorgon, så det kan nog vara bra att vara lite utvilad. Kram på er!


Gör en egen bakgrund

Hade lite tråkigt så satt och letade inspiration på We ♥ it. Då hittade jag denna fina lilla tourital på hur du enkelt kan göra en riktigt snygg personlig bakgrund, väldigt enkelt! Längst ner ser ni bakgrunden som jag lyckades göta, jag gjorde själva bilden i paint och Powerpoint och sedan redigerade jag den på Picnik.com. Det är så vi som saknar photoshop gör, eller i alla fall jag. Fast tror nog att jag ska börja försöka lära mig Gimp lite bättre. 

2442954_460s_large


Chailatte

Mums! Sitter och dricker en hemmagjord chailatte. Innan det tog jag en varm dusch, det var riktigt skönt. Mina tår var som isbitar efter att vi ridit. Det var faktiskt väldigt roligt, har faktiskt väldigt ofta funderat på att börja rida, men det är ju så dyrt och jag har inte rikitigt tiden. Men jag skulle väldigt gärna gå på ett ridläger på sommaren, eller sen när jag är vuxen kan jag ju alltid börja rida. 
Fick rida på en liten, tror jag i alla fall. Jag är inte direkt expert på häst storlekar. Hursom helst, En vit liten häst som hette Edda fick jag rida. Osäker på om det är en han eller hon. Hmm.. Hon/Han var i allafall jätte gullig och snäll. Vi fick sluta vid 12.00 och då åt vi lunch och sedan sprang vi till bussen som tur nog var försenad. Så har varit hemma i kanske 1 timme nu. Ska bara vara hemma idag och ta det lungt, och försöka sluta hosta.
Kram på er!

Kände mig tvungen att försöka hitta en bild på Edda, och titta, jag lyckades! Källa


Idrottsdag

God morgon!
Vet ni vad vi ska göra på våran idrottsdag idag..? Vi ska till ett stall och rida, och antagligen mocka och sånt också. Ska bli riktigt spännande senaste jag var nära en häst va jag nog runt 7-8 år. Vi börjar 10.00 och slutar 13.00 så det blir en kort dag. Skönt, med tanke på att jag är sjuk. Har fått träningsvärk nu också i magen så kan inte hosta utan att det gör ont. Jobbigt det här... Men nu måste jag nog skynda mig lite med att byta om och göra iordning min matsäck. Wookad kyckling med nudlar. Ha en bra dag!

*Host*

Hejsan!
Håller på att bli sjuk, hostar nästan hela tiden och det gör ritkgit ont i halsen då. Men jag ha r inte tid att var sjuk, har massor med prov. Okej, inte massor men jag ligger efter i skolan. Och sen ska jag till Romme i helgen! Och det tänker jag inte missa. Så ska väll dricka mängder med te och halstabletter och hoppas på att jag blir bättre. Så nu ska jag göra en Chailatte och titta på TV. Har föresten glömt att visa ett par ringar jag köpte i Tisdags, på Gina Tricot för 149 kr. 



Har tränat

Hej på er!
Har varit på Friskis & Svettis idag med Felicia idag och tränat. Vi ha rbestämt oss för att träna 2 gånger i veckan på gym, Tisdagar och Torsdagar. Bikini i sommar here i come! Nu ska jag väll ta en dusch, men innan det blir det chaite och skropor. Hoppas ni haft en bra dag!

Hemskt ledsen

Hej på er!
Hemskt ledsen för att jag inte bloggat något, men nu är jag tillbaka efter helgen. Kommer bli en helt fulproppad vecka. Men det kommer bli riktigt roligt, kan lägga ut planerna imorgon, eller idag. Om jag hinner. Har i alla fall precis hakat på den nyaste nagel trenden, med ringfinger nagel målad i en annan färg. Riktigt coolt faktiskt, vitt ringfinger och resten svart. Men eftersom mina naglar är så korta tror jag nog att jag skippar att lägga ut en bild. Nu måste jag nog ta och gå och lägga mig. Så vi hörs. Kram!

Är hos min Pappa

Hej på er!
Hoppas ni får en bra helg, själv ska jag spendera den hos min Pappa. Eftersom jag så sällan är hos honom så känns det som jag ska passa på att göra andra saker än att sitta vid datorn. Så det blir inte så mycket bloggning. Men vi hörs igen på Måndag, eller söndag kväll! Kram!

Beställt från Ellos


Sjukt trött

Hej på er!
Har haft en sjukt rolig Torsdag! Efter skolan följde jag, Madde och Mona med Anna hem. På bussen påväg till Anna brukar Mona säga "Hej" till alla som går förbi, och då var det två tanter, eller äldre människor som stannade upp och frågade om hon kände dom och började klappa henne på kinden eller något. Sen var det en tant som satt bredvid oss typ som började diskutera att hon borde sluta säga hej till personer. Och ja, kanske låter väldigt konstigt egentligen, men det är skit roligt! 
Sen när vi var hemma hos Anna gjorde vi Varm choklad, fast kall och mackor. Sen tittade vi på Puss in Boots, Mästerkatten i stövlarna vill säga. Awe, han är så sööt! Haha, gullig gullig. Sen i alla fall så startade vi Wii och dansade, Just Dance 3 tror jag det hette. Sjukt varm och svettig man blev. Sen gick jag den långa vägen hem på ungefär 2 km i 11 minus grader. Hur har eran dag varit? 


Duschen nästa

Har ni haft en bra dag? Min har varit helt okej, lite stressigt bara efter skolan när jag skulle till fiolen och innebandy. Men jag överlever. Har suttit och kollat runt lite på Coolstuff.se. Ja, jag är lite beroende av att köpa saker på internet, eller i alla fall att kolla på saker. Lika roligt varje gång och se vad folk faktiskt kommer på för saker! En kaffekopp som ser ut som ett objektiv, Kamerastativ så att man kan ta självporträtt och massor av andra saker. Ni borde verkligen kolla in Coolstuff.se!
Objektiv muggar

Ingen bloggning.

God morgon!
Kommer knappt hinna blogga något idag, har fiol direkt efter skolan och efter fiolen har jag Innebandy. Och jag hinner knappt hem imellan. Men ska försöka mobilblogga något där i mellan. Hoppas ni får en bra dag!