Mellandagsrea



Nu har jag varit på mellandagsrean för i år, det var inte helt urplockat, men mycket var borta. Men hittade några saker. Ni ser vad över.

God ny morgon

Hej på er!

Vaknade för kanske en halvtimme sen men låg kvar i sängen och klappade Nisse. Han är så gullig på morgonen, eller nej.. Han är gullig hela tiden. Tänkte duscha nu och sen äta frukost. Efter det ska jag väll städa mitt rum och sen funderar jag på att gå till Centrum. Vi saknade några saker till middagen idag och efter jag köpt det kan jag ju alltid kolla på lite andra saker. Målade inte fransk manikyr igår föresten. Känner att min naglar antagligen behöver vara lite fria från massor av nagellack och lösnaglar. Så tänkte köpa nagelolja idag.
Vi hörs!



300 kr rikare

Glömde berätta att Jag, Min kusin och syster var och spelade hos min Mormors kusin (långsökt, jag vet) Guld bröllop. För er som kanske missat det så spelelar jag fiol. Och när vi var klara var vi 300 kr rikare. Så nu har jag 3050 kr, och jag har fortfarande inte varit på mellandags rean ännu. Dom lär väll ha några saker kvar.. Hoppas jag. Ska fixa fransk manikyr snart, så fort min familj gått och lagt sig. Sen borde jag nog städa mitt rum litegranna.

Min dröm har gått i uppfyllelse

Lovade ju att berätta varför jag var så himla glad igår. Eller det kanske var idag. Hmm.. Sommnade vid 6 på morgonen, så har tappat bort tiden lite. Men det var ju inte direkt därför jag är helt exalterad och över lycklig. Fast jag var lite ehe.. "påverkad" av RedBull igår så man kan ju säga att jag överdrev en hel del. Skyller på det.

Okej, nu till saken. Ni kanske vet att jag letat efter snygga skal till min mobil (Xperia arc) en tag, ända sen jag kom på att jag ville ha en faktiskt. Det är ju lite svårt att hitta andra skal än till iPhone's. Men igår hittade jag en sida där man kan designa egna skal! Egentligen är det mer som skydd, man ungefär "klistar" på dom. Men det står att det inte blir några limm rester kvar. Finns även till andra mobiler, Ipad och Mac Books. Man väljer en helt egen bild och anpassar den efter mobilen.

Skalen till alla mobiler kostar 149:- och det är fraktfritt. Jag är väldigt inne på att ha något fint citat, är lite beroende av dom för tillfället. Här är mina två favortier jag satt ihop. Hjälp mig gärna genom att skriva citat ni gillar!

Nu undrar ni säkert vad sidan heter.. www.weskins.com är namnet på den!


Oh My Fucking God!

Jag är seriöst överlycklig, sitter och skriker för mig själv i mit huvud. Får nästan glädje tårar. Överdriven.. Jag vet. Men.. men.. Ni kan inte gissa vad jag precis hittade på internet! Gud, trodde aldrig att det skulle finnas, när jag klickade där och sidan laddades och den dök upp. Jag dog av lycka för ett tag.. OMG OMG OMG. Ska beställa hem 1000 stycken, fast det blir nog lite dyrt... Vill ni veta vad..? hehe, det får ni veta lite senare.

Gratis Designer

Har bestämt mig för att börja göra gratis designer till er alla, kan en hel del om bloggdesign så kan få till det mesta till bloggar. Om jag inte kan något ni speciellt vill ha kan jag säkert lära mig det. Enda kravet är att ni låter mitt namn stå kvar i menyn och att du INTE säljer den vidare, annars får du ändra på den hur mycket du vill.

Mejla mig på [email protected] dina önskemål

Bifoga bilder du vill ha, jag letar INTE upp bilder åt er
Skriv en text du vill ha i menyn, om du inte kan skriva in den själv
Någon speciell typsnitt i rubrikerna, inläggen och menyn du vill ha
Något speciellt tema och färger. vinter, blommor etc.
Jag gör helst inte headern.

Sen får ni gärna beskriva mer, ju mer detaljerat destu bättre.
Beroende på hur komplicerad designen är så tar dom olika lång tid att göra.

Det var det, kan inte lova att jag hinner göra till alla. Men jag ska försöka.

Mejla på bara!

Vill ni se exempel på designer jag gjort, kolla in kategorin Bloggdesigner!

Fighting for peace..


Bild gjord av mig. Om du vill låna den, snälla skriv källa.

Jag tror jag håller på att bli förkyld

God Morgon!

Vaknade för ett litet tag sen och gick och duschade, mitt hår såg hemskt ut. Nu ska jag äta frukost, blir nog yoghurt, flingor och Mandlar. Felicia mådde dåligt igår på kvällen men vi ska höras idag och om hon mår bättre ska vi gå på mellandags rean. Fast känner på mig att alla dom bra sakerna är slut. Men hoppas kan man ju.
Tror jag håller på att bli förkyld, hostar och nyser hela tiden känns det som.

Föresten, fixade om mina naglar lite. Blev riktigt nöjd. Fransk Manikyr på ett litet annorlunda sätt.
Vi hörs!



God Morgon!

God Morgon!

Jag och Felicia var vakna till 4-5 och kollade på Vampire Diaries. Vi kollade på första skivan på första säsongen, 5 avsnitt. Sen ville hon sova, och det var just då det var som mest spännande. Jag kan knappt vänta tills vi fortsätter kolla, även fast jag vet hur det slutar och så. Men ändå. Vi gick upp mellan 10.00 och 10.30 för hon skulle iväg och dissa mig. Men, vi ska ses imorgon på mellandags rean. Hoppas inte allt är slut bara. Vi hörs!

Just det, fick ett jätte fin halsbands berlock av henne, där det står "Jag älskar dig". Eftersom jag vet att du kommer läsa det här: "Tack, tack, tack! Jag älskar den och dig. Puss!" (Ni som inte är Felicia behöver inte läsa det där)


Vampire Diaries

Ska till Felicia och sova över och vi ska kolla på Vampire Diaries, kanske blir något litet inlägg senare. Vi hörs!

Mavala Platine 36


The Sims 3 Husdjur

Gissa vad jag fick igår av pappa? Men tanke på rubriken borde ni väll kunna lista ut det... The sims 3 Husdjur! Så igår (Eller jag kanske borde säga idag) satt jag till 4 och spelade det. Nörd, jag vet. Har väntat så länge på att det skulle komma djur till the sims 3. Så himla roligt att man kan ha hästar också. Har inte kommit så långt men här är en katt jag gjorde, den ska likna min fina lilla katt Nisse.



Borta bra men hemma bäst

Hej på er allihopa!
Kom hem för 45 minuter sen och har precis duschat och tagit bort mina lösnaglar. Har haft en riktigt bra julafton fylld med mat, presenter och gemenskap. Tror aldrig jag har varit så här mätt, eller jo. Kanske förra julen. Har fått en hel del saker, eller, i alla fall tillräckligt. Några av sakerna var i alla fall: En Jump Suit från Luffys.se, 12 Månaders Spotify Premium, 1 års premunation på Veckorevyn, 2750 kr sammanlagt. Säsong 1 och 2 av The Vampire Diaries (!!!), Lite kläder, UNO, Nagellack och en guldig Hair Mascara. Sen några fler saker, lägger ut en bild senare, när jag kommit hem. Ska till min Pappa och fira jul. Och efter det ska jag till Felicia och sova över. Så fort jag har övertalat Mamma. God Jul på er!

God jul på er!

Nu var det jul igen då, så god jul på er!


Nyårsgåva, kanske?

Åh.. Har precis hittat billigt kreatin löshår! Enda problemet är att man behöver köpa till lite saker för att kunna fästa det. Men själva håret kostar bara 247 kr! Sidan som säljer det heter www.misskid.se. Allt som behövs ser ni här under och sammanlagt kostar det 760 kr. Men det är ju helt klart värt det, eftersom bara håret kostar så mycket på vissa ställen. Vill så gärna ha långt hår och jag orkar inte vänta 5 år på att det ska växa ut.
VÄRMETÅNG
Värmetång 299:-
SQUEEZER PM01 (M)
Squeezer 199:-
SKYDDSPLATTA
Skyddsplatta 15:-

DB4
Kreatin hår 247,50:-

X-Mas Nails


Målar mina nagler


Dan före Dopparedan

Kan ni tänka er att det är Julafton imorgon! Tiden går så himla snabbt nu i December med alla jullklappar. Har precis slagit in flera julklappar åt min Mamma och syster. Nu ska jag börja packa, det går nog ganska fort. Jag kommer ju hem den 27:e så är bara borta i 3 dagar. Sen ska jag göra klart mina naglar. Tills dess, Hejdå och God Jul!

Lösningen på alla mina problem!

Jag har funnit lösningen på alla mina problem. Kanske inte allihopa, men alla mina föra-över-bilder-från-mobilen-till-datorn-problem. Lösningen på det problemet heter Dropbox. Installera appen från market eller app store och på din dator, bara att söka på Dropbox. Sen är det bara att överföra bilder, musik och allt annat du kan komma på från mobilen till datorn eller från datorn till mobilen. Jag är räddad. Tack, tusen tack Felicia som visade mig denna app. Har precis fört över lite jullåtar från datorn, eller hehe, laddat ned dom, olaglig som jag är. Förlåt alla kändisar och skivbolag för att ni inte fick några pengar av mig. Men är man fattig så är man. 



Paradise - Coldplay

Gud vad jag älskar den här låten. Helt klart Coldplay's bästa låt!

VeckoRevyn

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa det nya numret av Veckorevyn, God natt på er!

6 liter julmust..

Hej, nu skämms jag lite eftersom jag aldrig hann berätta att jag sovde över hos Felicia efter att jag hade tvättat. Förlåt så hemskt mycket för det. Kan väll bertätta lite kort vad vi gjorde och så. Först tvättade vi, sen gick vi och kollade efter julklappar och fikade, och köpt 6 liter (!) julmust. Vi inte riktigt vad vi tänkte där, förutom att det var extra pris.. Sen åkte vi hem till henne och påvägen köpte vi "lite" snacks. Bland annat Guacamole och taco chips. Sen bestämde vi filmer vilket slutade med typ 25 stycken, men tillslut valde vi 5. Men det hela slutade med att vi somnade i mitten av den första filmen. haha. Lyckat. Nu ska jag fixa mina naglar, köpte lösnaglar för ett tag sen så ska måla dom och fästa dom och så. Men innan det ska jag dusha. Vi hörs!

Så blev det

Så här ser jag visst ut med lockigt hår. Så fort jag vaknat tog jag ut flätorna och sprejade i hår sprej så att det ska hålla längre. Sen fotade jag det och har har ni bilderna. Idag ska jag tydligen tvätta, men det var inte riktigt det jag hade planerat. Men tills klockan 16.00 är jag fullt upptagen med det. Eller inte, jag behöver bara gå ner till tvättstugan och stoppa in tvätten och tvättmedel och klicka på start. Sen 40 minuter senare går jag ner igen och flytta över tvätten till torktumlaren och hänger upp några plagg i torkskåpet. Stoppar in mera kläder i tvättmaskinen och går upp igen. Och så fort sätter jag tills 16.00. Sen måste jag antaglgien vika tvätten också. Det värsta helt klart. Nu ska jag äta frukost. Vi hörs!



Snygga plagg från Gina Tricot

Gina Tricot har fått in så himla mycket snyggt inför vintern. Massor av plagg med USA's flagga. Även några med England's flagga. Riktigt snyggt och många av sakerna skulle vara perfekta för i sommar och våren. Finns ett par underbara shorts jag måste ha, fast dom kostar 350 kr, och vad jag nu ska få dom pengarna ifrån är en bra fråga. Sen finns det hundra andra snygga tröjor, en av dom med drag kedja på ryggen. "Ge mig!" Säger jag bara. Hoppas verkligen jag får pengar/present kort i julklapp. 

Ni vill inte ens gissa hur lång tid detta collage tog att göra.



Lockigt hår

Det var väldigt längesen som jag hade flätor, så nu tänkte jag passa på och sova med dom så att jag får lockigt hår imorgon. Eftersom det var så länge sedan jag ahde flätor minns jag inte om jag passar i lockigt, så det får vi helt enkelt se imorgon. Haha, det här känns inget vidare bra. Visar en bild imorgon hur det blev. Men nu ska jag nog gå och lägga mig. Tidigt jag vet. Men varför vara vaken på nätterna ensam när man kan vara vaken på dagarna och ha roligt med sina vänner. Men om man nu sover över hos någon kan man ju lika gärna vara vaken dygnet runt.
Kram på er, vi hörs imorgon!

Kvällens outfit

Så där ja. Nu är det jullov för min del. Gud vad skönt att få sova ut imorgon. Men jag ska inte bara att ligga och sova alla dagar. Ska träffa Felicia och packa, för på Fredag ska jag upp till min Mormor och Morfar och förbereda inför jul firandet på Lördagen. Blir inte så mycekt uppdatering i helgen, men det förstår ni säkert, ni lär väll knappast kolla bloggar då. Men något litet mobil inlägg blir det nog i alla fall. Förlåt att det här inlägget kommer så sent. Men jag har lite problem att få över mina bilder från mobilen till datorn, Bluetooth fungerar inte som det ska och att mejla bilderna tar en himla lång tid också. Måste komma på något smart sätt.



In i duschen

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo inför ikväll. Mona kommer hit lite senare och vi ska fixa oss tillsammans. Har tagit fram allt jag ska ha på mig, det enda som saknas är eyeliner, som är hos min Pappa och hur mitt hår ska se ut. Funderar på något med flätor, typ en krans, eller så ska jag bara ha tråkigt platt. Nu måste jag skynda lite, för ska ringa Mona om 15 minuter, vilket jag nog inte hinner. Så vi hörs senare!

Tävlar om en Pennplatta

Är med och tävlar om en Pennplatta från Wacom Bamboo hos Keela.se. Önska mig lycka till. ;)

Imorgon slutar jag!

Imorgon får jag jullov, gud vad skönt! Men först måste jag upp 6.45 och ta mig till skolan till 8.20.
Sen ska vi spela vollyboll tunering, städa våra skåp och utvärdera. Tuff dag alltså.
Men sen, 18.00 tror jag, ska vi till kyrkan och ha avslutning. Nu tänker ni kanske, Kyrkan..?
Ja, vi har avslutning i kyrkan. Men vår skola är inte direkt kristen. Det är bara ett bra ställe att vara på.
För varje klass sjunger en jullåt, sen fikar vi och köper lotter och så. Ganska roligt faktiskt.

Nu till vad jag ska ha på mig, ska använda den blåa klänningen jag köpte för ett litet tag sen,
med ett par blommiga nylon strumpbyxor som jag köpte samtidigt, skorna är jag fortfarande
lite osäker på vad jag ska ha. Mitt hår har jag absolut ingen aning om hur jag ska ha.
Så svårt när man har kort hår att få till en ordentlig och snygg frisyr. Önska mig lycka till på den punkten.
Smink tänkte jag väll ha det "gamla vanliga" med eyeliner och metall blå ögonskugga.

Hoppas det blir snyggt, vad tror ni?

Ugnsbakad kycklingfilé mozarella

Här är receptet som jag lovade att lägga ut, hoppas det smakar!

Antal portioner: 4
Ingredienser

Kyckling
4 st kycklingfiléer
300 g buffelmozzarella
100 g cocktailtomater
4 tsk ajvar relish
8 skivor salami

Hackad färsk basilika

Salt, efter smak
Svartpeppar, efter smak

14. Kyckling
Sätt ugnen på 175 grader.

15. Skär ett snitt längs med kycklingfiléerna.

16. Skär mozzarellan i skivor och dela tomaterna.

17. Fyll filéerna med mozzarella, tomater och basilika.

18. Lägg kycklingfiléerna tätt i en ugnsfast form.

19. Bred över ajvar relish och lägg på salamiskivor.

20. Krydda med salt och peppar.

21. Ugnsbaka i mitten av ugnen i ca 30 minuter.


Ingen choklad för mig idag

Hej på er!
Förlåt för att jag inte bloggar försten nu, försova mig imorse så hann inte blogga något på morgonen.
Idag i skolan körde vi WII, Buzz och såna saker, ganska roligt faktiskt, sen kollade vi på någon film.
Men den var tråkig så jag och Mona körde Monopol istället, på Spanska, haha.
Hur skulle vi klara oss utan Google översätt? Inte så bra i alla fall.

Min choklad bit för idag har fastnat i kalendern, så jag får inte ut det. Snyft

Android Appar

På min förra blogg skrev jag om 10 Iphone appar (Läs inlägget här).
Så nu tänkte jag skriva om 10 Android appar som jag använder.
Alla appar finns i gratis varianter!

Doodle Grub
Jag är väll ändå inte den ända om har saknat ett bra Snake spel till touch mobiler?
Det är ju så himla svårt när man ska trycka på skärmen eller vicka på mobilen och bara. nej.
Doodle Grub är ett snake liknande spel som är mycket enklare! Du vickar på mobilen men ormen, som i detta läge är en larv kan åka över sig själv och åker inte i raka linjer.
Piggy Adventure
Bästa spelet som någonsinn kommer finnas för Android, okej. Nu kanske jag överdriver lite.
Men nästan så. Få grisen, kon och kycklingen till målet genom att trycka på olika knappar.
UNO
Jag har alltid älskar UNO, Och det är ett måste för mig att ha på min mobil.
Jag tänker inte ens ta upp vad UNO är här, för om man inte vet det. ja. Då har man missat något STORT!
Deal & Be Millionaire
Någon som minns Deal or No Deal som brukade sändas på TV4? När olika personer skulle välja väskor och kunde bli miljonärer om dom valde rätt väska? Det är så denna app fungerar, men självklart inga riktiga pengar, en kul grej att göra för att su hur lyckosam du är.
Woman Log
Ledsen för det här killar, ni får bara tips på 9 appar. Den här appen är typ ett måste för tjejer.
Håll kåll på din mens och andra lite viktiga saker.
Tv.nu
Glömmer du bort att ett bra program eller film ska gå på TV? Inte nu längre,
ställ in en påminelse 10 minuter, 5 minuter eller kanske 1 timme innan det börjar så får du ett medelande.
PicPlz
Instagram ska ju komma till Androids, men vem vet hur lång tid de tar. Tills dess kan du använda PicPlz.
Ta bilder, lägg till effekt och dela. Koppla till Twitter, Facebook med mera. (Följ mig @ErikaBlabar)
Spool
Har du inget internet på din mobil men vill kolla en blogg, nyhets artikel eller kanske en video?
Medan du är hemma kan du "Spoola" länken och då, poff. Kan du på din mobil kolla på sidan utan internet uppkoppling.
Days Left Widget
Räkna ner till en födelsedag, semester eller något annat viktigt, Lite rolig widget som du kan ha på framsidan.
Notes Lite
Jag saknade en anteckning app till min telefon. Och letade länge efter en bra. Sen hittade jag denna.
En app som ser ut som Iphones anteckningar.

pic.twitter.com/RmAAfMun

Nämen, till mig?

Min päronpaj med after eight blev lite misslyckad. Eller det blev gott, men det såg helt mosigt ut.
Så valde att inte fotografera den. haha, ni är lyckliga som slipper se den.
Min familj fick däremot genomlida åsynen av den mosiga geggan.
Recept kommer snart i ett enskillt inlägg, håll ut bara.

Har precis tatuerat mig.. Haha, ja.. Fake tetueringar.. Cool jag är.
Men är lite för ung för att tatuera mig nu, så tills dess kör jag på bläck och fake.
Kan ni gissa vad det är.. Nej, det kan ni nog inte. Miranda Nallar!
Så himla söta dom är, köpte tatueringarna i Estland. Nu har jag bara 1 kvar. Snyft.

Slog precis in min underbara kopp från Indiska som jag köpte idag, hehe.
Ska ge den till mig själv i julklapp från mina katter, rolig jag är allltså.

Nawie

Klart!

Den ugnsbakade kycklingen med mozarellan är klar nu. Vad tycker ni, ser det gott ut?
Sen när vi ätit upp ska jag göra smördeg till Päronpajen, men den kan vi inte äta försten
Lovisa kommit hem från utagningen som borde vara klar runt 8. Så vi får vänta ett tag.
Lägger ut receptet sen.

Nu sticker jag!

Nu sticker jag och handlar. Det blir Ugnsbakad kycklingfilé med mozarella till varmrätt.
Till efterrätt blir det Päronpaj med After Eight och Vanilj glass.
Låter det gott, vill ni att jag ska lägga ut receptet sen? Kommentera i såna fall!

Oj, var klockan så mycket?

Oj, vaknade ganska sent idag. Hade inte tänkt sova så länge.
Vaknade för kanske 40 minuter sen och har precis ätit frukost med Mamma.
Frågade vad vi skulle äta till middag och hon sa Prinskorv! På 4:e advent som söndagsmiddag.
Det går inte. Så jag ska byta om och sticka iväg och handla mat till en riktig middag!
Plus den underbara koppen från Indiska. haha. Nu ska jag bara komma på vad jag ska laga för något.

Vi hörs senare idag!

Kärlek vid första ögonkastet

Så fort jag såg denna kopp på Indiska tänkte jag bara en sak "Måste ha!".
Världens underbaraste största te kopp med en turkos färg och Buddha.
Imorgon blir du min för 59 kr. Som jag har längtat.

Stilrena Smycken


Allting och mycket mer hittas på www.Shop.Hoofstore.se, Klicka här eller på bilden.
Något att önska sig eller att ge bort i julklapp kanske?

I ♥ STHLM

Kom hem för ungefär 1 timme sen, halv 9. Har varit och handlat julklappar sedan halv 1!
Hur orkade vi.. haha. Har skit ont i mina fötter, hade klackskor eftersom dom är dom ända
skorna jag har som tål vatten, eller tål vatten bäst i alla fall, och är snygga. Haha.

Fast vi var inte i stan hela tiden, halv 6 åkte vi tillbaka hem till centrumet där vi bor
och där köpte vi, eller snarare Felicia fler saker. Jag köpte bara en sak på hela dagen.
Förutom mat då, köpte föresten inte tröjan på Monki ändå, jag måste ju spara pengarna till
viktigare saker, fast vill fortfarande ha den. Hoppas den finns kvar i vår.

Nu ska jag kolla på julkalendern och äta knäck, jag tror inte jag har sagt det föresten.
Gjorde knäck igår, med Pepparkaka-smak. Fast dom kokade lite för länge så dom blev
riktigt hårda. Lite synd. Men men. 

Vi hörs!

Jag kan inte tro det!

Omg Omg Jag kan inte tro det... Det SNÖAR!!
Det är stora flingor också, och det smälter inte bort när det träffat marken.
Är överlycklig just nu, fast lite jobbigt egentligen att gå runt i stan när det snöar..
Fast vem fan bryr sig, det snöar ju för i helvete!

Drar till Stan

Ska till stan om en timme med Felicia och äta Lunch, måste köpa en tröja som finns på Monki också.
Dom har ingen bild på den på deras hemsida, men det är en vit tröja emd två händer som formar ett hjärta.
Sjukt snygg alltså! Kostar 199 :- Om jag inte minns fel.. 

Spelade match tidigare imorse, så var tvungen att gå upp 8. Jag som ville ha sovmorgon.
Vi förlorade tyvärr, men det var jävligt nära att bli oavgjort, 3-2 blev det, och det sista målet
var ett frislag som inte skulle varit egentlgien. Men men, vi spelade faktiskt bättre än dom.

Nu måste jag skynda mig på och duscha, byta om och fixa mig, vi hörs!

Minns ni?

Någon mer än jag som minns när alla gick runt och sjöng till den här? :')

Ointressant dag

Har inte dirket något intresant att skriva för tillfället. Så kanske blir lite dålig bloggning, ledsen för det.
Men ska tänka på saker jag kan skriva om, annars får ni hemskt gärna skriva vad jag ska skriva om.
Vi hörs!

Kvar att köpa

Dom här sakerna har jag kvar att köpa i julklapp.
Till min syster, helt otroligt faktiskt att vi inte har Monopol hemma!

Denna bok till min Pappa, känns som en typsikt Pappa bok.
Hoppas han gillar den :s
Och den här till Mamma, om jag hittar den någontans.
Den är typ utsåld överallt!

Ny väska

Jag vet, jag vet att jag skullle köpa julklappar till andra när jag var i stan.
Men det är lite svårt när det finns en super snygg väska med 14 fack (!) för 100 kr..
Det var lite svårt att motså det priset, och vem kan få nog av väskor, haha.
Men jag köpte faktiskt saker till andra personer också. Så jag har inte bara köpt saker till mig.

Efter att vi varit där med skolan stannade jag, Mona, Anna och Madde kvar.
Vi lämnade Gamla Stan och åkte in till T-centralen, och allt det där.
Min stadsorientering är inte den bästa direkt.. Där gick vi runt i kanske 2 timmar,
Först vid en marknad, där jag köpte min väska. Sen gick vi till något ställe som hette
Gallerian typ. Ser ni. Visst äger jag..?

Snart har jag fiol konsert, så ska öva lite och slå in det jag köpte idag. Puss!


Öronmuffar eller öronpuffar..?

Vet ni vad jag kom och tänka på nyss, heter det öronmuffar eller öronpuffar..?
Jag har alltid sagt muffar, och min kompis puffar, och om man googlar det så funkar båda.
Så vad heter det egentligen, Öronmuffar eller öronpuffar? Vad säger ni?

God Morgon föresten! Gick upp kvart i 9 för att hinna duscha.
Nu sitter jag och äter frukost, yoghurt, special K och mandlar.
Snart måste jag gå, vet inte om jag ska ta bussen till tåget eller gå..
Hmm.. Måste bestämma mig snart för bussen går 9.45. Så hejdå!

Bara för att jag kan

Börjar ju 10.25 imorgon, så kan sova ända tills 9.
Men känner för att gå upp vid den vanliga tiden bara för att jag kan.
Fast ne, jag sover hellre. Fast jag kan ju.

Kommer väldigt många oplanerade inlägg idag.

Lussekatter med ingen snö.

Hur fan kan det vara 10 dagar till jul men fortfarande ingen snö.
Här sitter man och äter lussekatter och tittar på julkalendern, och så finns det ingen snö!
Växthuseffekten säger jag bara, ge oss snö! Eller ge mig snö i alla fall. 
Även fast man fryser ihjäl, får blöta fötter av all slask som ligger i hallen...
Så älskar jag snö, det är så mysigt. Så är det för mycket begärt att få snö till julen?

Så här ska det se ut när det är 10 dagar kvar till jul!


Bloggtips!

Så jävla skön blogg alltså, ni måste bara kolla in den.
Tjejen har ju världens bästa humor. » www.claraslife.devote.se

Till bloggens startsida

Apotekarnes julmust..?


10 dagar kvar!

Nu är det bara 10 dagar kvar tills julafton!
Imorgon börjar jag 10.25, eller typ. Jag ska vara i stan vid 10.25.
Så kan gå upp vid 9. Vet ni varför? Jo, för vi ska på julmarknad i gamla stan.
Sen slutar vi 14.00, rikigt kort och skön dag det blir alltså, sen äter vi på McDonalds
och köper... BRÄNDA MANDLAR!! Mmm. längtar så. Älskar brända mandlar.

Snart har jag Fiol konsert, vi ska spela några jullåtar, 22 st för att vara exakt.
18.30 börjar den, så kanske inte så jätte snart. Puss!

Bästa mellanmålet

Hej på er!
Började 7 imorse så var tvungen att gå upp 6, så jag orkade inte blogga något.
Vi har pysslat hela dagen i skolan, förutom på morgonen då vi sjöng.
Har gjort en gran, magnet, tändsticks ask och en socker lykta. Men allt typ gick sönder i min väska.

Just nu äter jag världens godaste mallenmål, Svartavinbärs yoghurt, Special K och Mandlar.
Så gott tillsammans, ni borde prova. Älskar det. Har fiol ganska snart. Så vi hörs!

Chill vecka

Vi har inprincip slutat, inte riktigt. Men idag var våran sista jobb-dag.
Resten av veckan ser ut så här:

Tisdag: Lucia + Jul pyssel
Onsdag: Genrep inför julavslutningen
Torsdag: Julmarknad i stan
Fredag: Ljusstöpning
Måndag: Städdag
Tisdag: Film + Avslutning

Fett nice alltså, älskar våra sista veckor innan loven. Dom är bäst.

Har varit och bowlat

Hej på er!
Så fort jag kommit hem efter skolan hann jag bara var hemma i ca. 10 minuter innan jag skulle iväg igen. 
Jag visste inte dom det då, så därför använde jag inte dom 10 minuterna till bloggen.
Hursom helst, Jag, Linnea och Johanna åt på Subway, sen gick vi runt lite och kollade i olika affärer.
Sen gick vi till bowlingen där vi fick läsk och snacks och sen bowlade vi. Jag tror jag vann. haha.
Vi fick även våra nya matchställ idag! Blåa och fina. V-urigning också, skönt.
Förut har vi haft så att dom sitter tight runt halsen. 

Imorgon är det Lucia och vi ska vara i skolan klockan 7. Men får skjuts, så måste typ gå upp 6.
Gjorde mitt sista prov idag, Algebra och Ekvationer. Klarade allt förutom 2.
Och satt med an av dom i 40 minuter! Så har lärt mig den utan till. haha.

1,1x - 9x - 0,9x = 0,54 - 0,32

Liksom, WTF!? Typ omöjligt ju, om någon kan lösa den får ni gärna kommentera.

Vi hörs!

Hinner inte blogga

Ska iväg och bowla nu.

God Morgon!

God Morgon!
Vaknade en kvart innan väckarklockan/min mobil ringde, så är inte alls trött.
Dricker te och äter en macka just nu. Och 8.20 ska jag gå hemmifrån.
Gud vilken panik jag fick nyss, glömde bort att vi började 9 och inte 8.20 som vi gör
alla andra dagar i veckan. Haha, då hade jag kommit riktigt försent till skolan.

Rensingen av mina skrivbords lådor gick väll sådär, jag rensade ut en hel del saker.
Men det hela slutade med att allt jag ska behålla blandades i dom olika lådorna.
Så nu lär jag fortfarande inte hitta något. Men, ska ta tag i det när jag kommer hem idag!

Har ingen innebandy träning idag, istället ska vi bowla och äta middag. 
Det ska bli roligt. Men nu har jag inget mer att säga. 

Ha en bra dag!

God Natt!

Är väldigt trött efter denna helg så går och lägger mig tidigt.
Förstår inte hur jag lyckas,klockan är halv 10! Måste vara rekord för mig.
Men nu lär jag ju vara utvilad tills imorgon, då måste jag göra Algebra provet.
Hoppas det går bra, har inte pluggat så jätte mycket, men algebra är ganska enkelt.
Men nu ska jag sluta skriva och gå och sova. God Natt!

Nu blir det Städ-time

Kom ut från duschen nyss och har precis noppat mian ögonbryn och bytt om,
Till mina älskade pyamas shorts från Gina Tricot, som alla vill ha. hehe.
Ska ta ut allt ur mitt skrivbord nu och börja rensa, jobbigt. Och lyssna på musik självklart!
Vi får äcklig mat idag, fisk. Så jag får leva på macor och te. Jag hatar fisk, för er som inte vet det.
Euw, det smakar så äckligt, så jag måste dricka (mindre) äcklig Omega 3 olja varje kväll.

WOOO

Precis kommit hem från matchen, och vet ni vad? VI VANN! 5-2 blev det.
Vårt spel, passningar vill säga kanske inte var det bästa vi spelat, men vi är ju bäst. haha.

Ska duscha nu och noppa mina ögonbryn, var ett tag sen jag gjorde det nu.
Sen ska jag rensa mina skrivbordslådor och så. Vi hörs snart!

Me right now

awie

Möblerat om i mitt rum

Hej på er!
Jag måste verkligen bli bättre på att blogga på helgen, förlåt för det.

Idag har jag möblerat om i mitt rum, förut stod sängen under fönstret.
Men det blir så kallt på vintern, så vi flyttade om allting lite. Sen satte jag upp
tomtarna på fönstret. Gud vad mycket damm det låg under min säng, uhh..
Hittade även en strumpa som varit borta, men den sndra strumpan har jag slängt.
Så nu finns det fortfarande bara en strumpa av den sorten. haha.

Klockan 15.30 är det samling för matchen mot Täby FC, 16.30 börjar den.
Efter det ska jag antagligen bara slappa, eller kanske rensa mina skrivbords lådor.
Vi får se om jag orkar. Nu ska jag kolla på julkalendern för idag och igår.
Kram!


10 December

Ledsen för att jag inte bloggat något försten nu.
Men har hållit på med massor av andra saker, och orkade aldrig start datorn.
Som ni säkert vet var jag i Kista idag med Sofia och handlade julklapppar.
Har köpt till alla förutom Mamma, Lovisa, Pappa och Linnea. Så det får jag fixa snart.
Sen när jag kom hem slog jag in dom och sen var det dags att åka till Vaxholm för att spela Innebandy.
Vi vann med 4-3 och jag stod i mål. Sen åkte vi hem och åt Bakad potatis med skagen röra.
Och nu kollar jag på någon film som går på 4:an, "Borta bäst och hemma värst" tror jag den heter.
Köpte även julkort som jag ska skicka till alla mina vänner, och ett par fönster-"klistermärken" med tomtar.
Visar en bild när dom är uppsatta, kram!


Dagens Look

Ljus gul lite genomskinlig tröja från Gina
Jeggins från Ellos.se

Ansikts mask

God Morgon!
Har precis satt på mig en ansikts mask, och nu börjar det kännas lite stelt.
Om 45 minuter kommer Sofia och vi åker till Kista, fick 500 kr av Pappa så nu har jag 700 att handla för.
Det borde räcka, annars får jag väll köpa det jag inte hade råd med någon annan gång.
Så fort jag har tvättat bort masken ska jag byta om och sminka mig, och äta frukost.
Hoppas ni får en bra dag!

Xperia arc tillbehör (Och andra mobiler)

Det är ju en hel del personer som faktisk tinte har en iPhone och då får väldigt svårt att hitta skal till sina mobiler.
Det är faktiskt väldigt synd, tycker mobil affärer borde satsa mer på andra mobiler också.
Men jag har googlat runt lite och har faktiskt hittat några sidor som verkar ha bra saker.
En av dom heter www.themobilestore.se och där finns det skal för alla mobil märken!
HTC, Samsung, LG, Motorola, Nokia, Sony Ericson, ZTE och ja, Apple.
Priserna är också helt okej, ett skal för ca. 200:- är ju inte så jätte dyrt.
Så nu har jag hittat ännu en till sak att önska mig i Julklapp.

Silikon skydd till  Sony Ericsson Xperia X12 ARC (ROSA)FlexiCase Skal till Sony Ericsson X12 Arc (RED HEART)

Hår Mascara!?

Idag på Åhléns såg jag något som jag aldrig skulle gissat att det fanns..
Hår Mascara! Eller för visso kallade dom det "Hair Mascara".
Du applicerar med hjälp av en mascara borste hårfärg i håret.
Låter det torka och voíla! Du har fått slingor i håret som går att tvätta bort.
Tycker det verkar riktigt coolt ju och tror nog jag ska prova det någon gång.
Tydligen har det funnits tidigare, men sen försvunnit och nu har det kommit tillbaka.
Det kanske finns andra märken som tillverkar Hair Mascara,
men märket jag såg var IsaDora, dom hade allt ifrån coola party färger till lite mera vardaliga
fäger som går i tonerna brunt och guld. Ska ni prova det?

Mina Katter

Märkte precis att jag nästan inte skrivit något alls om mina katter. Så nu kanske det är dags för det.

Jag har två Norska Skogkatter som heter Nisse och Freja, vi hämtade hem dom precis innan sommaren 2008.
Dom är födda 1 mars 2008, alltså är dom syskon. Dom har två bröder som heter Gillis och Gandalf,
och dom bor hos mina kusiner, så dom träffas väldigt ofta.

Freja
Freja är näst yngst av alla 4:a och de enda tjejen. Hon är vit med gråa fläckar.
Egentligen säger man blåa, men jag antar att ingen av er som läder min blogg är katt experter.
Så jag skriver grå. Hennes mönster kallas Herkelin, hennes fläckar vill säga.
Till personligheten är hon väldigt gosig när hon vill det, men annars är hon väldigt bestämd och envis.
Om man inte gör som hon vill blir hon lite bitsk och kan rivas och bitas.
Piper, Jamar och fräser gör hon också, men annars är hon väldigt gosig!

Nisse
Om jag inte minns helt fel är Nisse äldst av alla fyra katterna. Hans färg är väldigt svår att beskriva,
det är enklare att visa bilder,  och det gör jag också längre ner, men jag ska försöka ändå.
Jag skulle nog säga att han till största del är brun. Med inslag av svart, grått och gult,
sen är han vit på magen och tassarna. Hans mönster kallas Spotted,
och är väll ungefär en blandning av prickig och randig.
Till personligheten är det ibland svårt att tro att han är en Norsk Skogkatt och inte en Ragdoll,
Ragdoll's är nämligen kända för att inte alls vara känsliga, man kan "slänga" runt med dom
lite hursomhelst utan att dom klagar, så är Nisse. Han klagar nästan aldrig.
Han jamar då och då när han vill ha uppmärksamhet, men spinner gör han vääldigt ofta.
Han är enligt mig, VÄRLDENS gosigaste katt, och om ni inte räknat ut det redan så är han min favorit.



Julklapps shopping

Imorgon ska jag och Sofia åka till Kista och köpa julklappar!
Har skrivit en lista på saker jag ska köpa och ska sms:a Pappa och be honom sätta in pengar på mitt kort.
Han är Bang Kong med jobbet, men jag hoppas han har tid att sätta in. Annars får jag problem.
Sofias mamma hämat oss kvart i 10 så åker vi dit, är där till ca. 2, för sen har jag Innebandy match.

Har föresten köpt världens gulligaste julklapps papper, det är silvrigt med isbjörnar på. Så sött!
Ska slå in alla mina julklappar med det, om det inte tar slut..


Gratis Bloggdesign

Funderar på att börja göra gratis bloggdesigner till folk. Vad tycker ni? Skulle ni vilja det?
Dom kommer antagligen inte vara så jätte komplicerade, men typ som designen jag har.
Kommentera om ni tycker att jag ska göra det. Om jag hinner tror jag nog att jag lägger
upp ett exempel ikväll, annars blir det nog i helgen.

Ny Foundation

Var ju som sagt i stan idag med Mamma och medan hon fick massage passade jag på att gå in på Åhléns.
Min foundation har tagit slut så jag letade reda på en ny. Den förra jag hade var från Viva La Diva,
men den var egentligen väldigt dålig, så jag provar en från Maybeline nu. Hoppas den är bra.

Ska inte träna ikväll så det blir väll att sitta ensam och kolla på vampire Diaries, eller nåt.



Ingen novell fest för mig

Mådde dåligt imorse så stannade hemma från skolan. Mamma ska få massage i stan så jag följer med.
Är på tåget just nu, ska byta till en buss sen. Vi hörs när jag kommit hem.

Köpte den!

Köpte klänningen som jag visade er förut, sen köpte jag ett par blommiga nylon strumpbyxor.
Kan ta en bild imorgon och visa hur allt ser ut tillsammans. Funderade även på att köpa ett stort
silvrigt armband men kom sen på att jag borde spara till att köpa julklappar.

Svenska provet idag gick bra och jag överlevde dagen. Men vi fick någon läskig fisk sörja
till Lunch så hungrig var jag. När vi kom hem kollade jag, Mona och Madde på
One Missed Call Final, den sista japanska filmen, det finns 3 st, men den 3:e verkade bäst.
Jag och Mona hyrde den i helgen men sen vågade vi inte kolla på den.
Men nu när vi sett den, eller i alla fall jag tycker att den inte var så hemsk.
Har sett mycket värre skräckfilmer. eller rysare, kanske man säger?

Nu ska jag samla ihop allting till imorgon och försöka komma på hur jag ska göra med
BH:n, det ser ju lite fult ut att ha ett band på ena sidan, vi får se vad jag kommer på.

Kram!

Trött.

Är så himla trött just nu. Orkade knappt gå upp imorse.
Sen har jag ont i halsen och i magen också. Men ska göra ett prov idag så jag måste till skolan.
Orkar inte ligga efter för tillfället. kan inte skolan bara sluta så jag kan bli ledig?
Men det är 2 veckor kvar. Ahh.. orkar inte. Jaja, bara att stå ut..
Förlåt för ett PMS inlägg. hehe.

Vad tycker ni?

Har redigerat om klänningen från BikBok, den skulle vara sååå mycket snyggare så här.


Novell fest klädsel..

På fredag ska min skola ha Novell fest och då ska man vara lite fin klädd.
Så jag letar efter ollika saker att ha på mig, har hittat en sak hitills.
Strumbyxa Brun
Kanske dom här två sakerna tillsammans, fast i såna fall kommer jag nog ta bort "rosorna" på axel bandet.
Det är 50 % rea på klänningen som finns på Bik bok, så nu kostar den bara 150 Kr. Och strumpbyxorna kostar 199 och finns på Lindex.

Dagens blogg!

Tävlar om att bli dagens blogg i denna fina blogg! :)

Försov mig

Hej på er, jag försov mig och fick lite bråttom på morgonen så jag missade julkalendern. Sen hann jag bara äta en banan så jag är hungrig. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva så hejdå!

Julklappar 2011

Perfekta julklappar jag kan ge bort till olika personer! Allt från Coolstuff.se

Varit och köpt lite saker med Mamma

Efter min fiol åkte jag och Mamma och handlade lite saker.
Det vi köpte till mig ser ni här under: 


Rakgel (Gemini) från Ö&B :)

Shampo och Balsam (Syoss) från Ö&B. Obs, suddig :s

Tvål (Palmolive) från Ö&B

Vantar från Stadium :3

Santa Claus Is Coming To Town - Justin Bieber

Den kom ut för ca. 2 timmar sen. :)

Lägg in snö på bloggen

Fick en fråga om jag kunde visa hur man får fallande snö på bloggen, och visst.
Här visar jag hur man gör. Ni får väldigt gärna fråga hur man gör saker! :)
Både i kommentarer och på bloggsvar, eller blogg response heter det väll nu.
Länk finns i menyn till vänster, klicka på pratbubblan.

1. Gå in på Design och välj kodmallar

2. Leta upp </script> och </head>, mellan dom två raderna ska du klistra in denna kod:


<script type="text/javascript">

Width =1000; // ange bredden på sidan som ska snöas in...

Height =2000; // ange höjden på sidan som ska snöas in...

Count =25; // antal snöflingor OBS! ange inte för stort antal!

MaxStep=3; // max steg i rörelsen

MinStep=1; // min steg i rörelsen

MaxFlake=10; // max storlek på snöflinga

MinFlake=4; // min storlek på snöflinga

PosX = new Array();

PosY = new Array();

StepX = new Array();

StepY = new Array();

StarSize=new Array();

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosX[i] = Math.random()*Width;

PosY[i] = Math.random()*Height;

StepX[i] =MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] =MinStep+Math.random()* MaxStep;

StarSize[i]=MinFlake+Math.random() * MaxFlake;

document.write("<div id='Obj" + i + "' style='position:absolute; left:0px; top:-20px; z-index:10000; visibility:hidden; color:#fff; font-weight:normal; font-family:Verdana; font-size:"+StarSize[i]+"pt'>•</div>");

}

function animate() {

for (i = 0; i < Count; i++) {

PosY[i] += StepY[i];

PosX[i] += StepX[i];

document.getElementById("Obj"+i).style.visibility = "visible";

if (PosY[i] > Width || PosX[i] > Height || PosX[i]<0) { // starta om från toppen av sidan när mitten nås

PosX[i] = Math.random()*Width; ///2

PosY[i] = -20;

StepX[i] = MinStep+Math.random()* -MaxStep;

StepY[i] = MinStep+Math.random()* MaxStep;

}

document.getElementById("Obj"+i).style.top = PosY[i] + "px";

document.getElementById("Obj"+i).style.left = PosX[i] + "px";

}

setTimeout("animate()", 50);// hastighet

}

setTimeout("animate()", 1000);

</script>

 

3. Spara Kodmallen

4. Gör likadant på alla kodmallar


Förlåt att det tar lite tid

Sorry för att det tar lite lång tid mellan mina inlägg. Men just nu håller jag på att fixa ett blogg inlägg om hur man lägger in snö på bloggen, det var nämligen en av er som frågade det. Jag ska bara ta reda på hur man kan göra en scroll box i ett inlägg sen är det inlägget klart. Snart måste jag gå på fiol och sen ska jag och Linnea plugga, men med vad vet jag inte. För jag glömde ta med mig en Matte bok hem, ops. Jag kan ju alltid slå in julklappar. haha. På Lördag ska jag och Sofia till Kista och shoppa julklappar, det ska bli väldigt roligt, sen ha rjag två matcher också i helgen, mot Täby FC och Vaxholm. Nu ska jag fortsätta att leta efter en scroll box kod, vi hörs!

Varför finns det ingen blogg app åt android?

Det borde komma en blogg.se app åt Android mobiler, för alla inlägg jag gör blir ju utan bild, och det är tråkigt. Men men, hoppas det kommer en snart. Sitter på bussen på väg till skolan, börjar 8.20 idag. Nu måste jag byta buss då det blir ett lite kort inlägg.

God Natt

Funderar på att dygna, men det är nog inte så smart.
Så god natt. Vi hörs imorgon!

Dagens Kläder

Fick inte en sån super bra bild på vad jag hade på mig,
Men den här blev den bästa, till det hade jag ett par Jeggins


Innebandy snart

Hej på er!
Slutade 10 minuter tidigare idag så jag han med den tidiga bussen.
Det är lite jobbigt att vi slutar hel och bussen inte går försten 20 över,
och den är alltid försenad så den går typ vid halv.
Men men, Madde följde med mig hem lite snabbt och vi åt Knäck.
Hehe, fick äcklig mat i skolan idag, så vi var hungriga.
Snart ska jag gå till Linnea och vi sk aåka till Innebandyn.
Vi hörs efter det! Puss

Pappa fyller år

God Morgon!

Gick upp för ungefär en timme sedan och kollade på Julkalendern. hehe.
Sen bytte jag om och fixade mig iordning och nu sitter jag och dricker te och äter en macka.
Idag fyller min Pappa år, så grattis till honom. :3
En outfitt bild kommer antagligen snart eller i eftermiddag, vi får se om jag hinner.
Men så länge, Hejdå!

God Natt

 

 

 

 

 

 

 

Puss

 

 

 


Uffes saker och ting

Hittade nyss en väldigt "rolig" sida med saker som är lite roliga att ha.
Allt från "fjädrar" man kan ha i håret, smink från MAC till tandblekning!
Hittade en hel del saker jag skulle kunna tänka mig att ha, bla.
Fjädrarna som man har i håret, ear cuff's, sminkborstar och en Bh utan band.
Billigt är det också, allt jag räknade upp ovanför skulle bara kosta 246 kr!
Ska defenetivt prata med Mamma och se om vi kan skicka efter något!

Vill du komma till sidan? Klicka här :)

Jag har så här lite roligt då och då

Dagens färg: Beige
Dagens smink: Inget
Dagens kläder: Mjukisbyxor, Linne och kofta
Dagens köp: Inget
Dagens bästa: Vi har bytt diskmaskin, så nu slipper jag diska för hand
Dagens sämsta: Att det är skola imorgon..
Dagens Jobbigaste: Att diska 
Dagens sötaste: Nisse och Freja :3
Dagens planer: Inget, slappa
Dagens saknad: En viss person..
Dagens socialaste: Nånting
Dagens tröttaste: Jag eller Mona, hehe
Dagens låt: You Da One - Rihanna
Dagens mål: Gå och läga mig i tid!
Dagens Beronde sak: Musik!

Julavslutning

Jag slutar den 20:e December i år, och min syster slutar 16:e, orätvist!
Har börjat kollat lite efter något man kan ha på sig, och hittade den här på
Gina Tricot för 199 kr. Den finns i hel svart också, men jag tycker den med vitt är snyggare.
Annars kan man ju också alltid ha den till nyårsafton. Aja, ska nog fortsätta leta.

4 December

Hej på er!

Jag tänker låttsas som att mina förra inlägg aldrig hänt, så jag raderade dom.
Så nu kan jag blogga helt normalt, hehe.

Hursomhelst, den här helgen åkte min mamma och syster till Västerås.
Det var uttagning till SM för 16 åringar i Innebandy, jag var ensam hemma på fredag.
Men sen igår kom Mona och sovde över, eller sovde och sovde. Vi dygnade.
Vi målade naglarna, gjorde knäck runt halv 2, tittade på tre filmer och la ansiktsmasker.
Sen runt 7 somnade vi i soffan medan vi kollade på Mamma Mia, fast sen vaknade vi igen
vid slutet av filmen. Roligt hade vi det i alla fall, och nu är jag verkligen trött.

Imorgon ska jag upp 7.30 och gå till skolan igen, kan det inte bara bli jullov?
Jag vill slippa all matte, som jag ligger lite efter i. hehe. Som vanligt.

Kommer nog några fler inlägg idag, vi hörs!

Min Kamerautrustning


Uppdaterades senast 4/12 - 11